Cabin Campers

Alle kundeanmeldelser

Cabin Campers

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Flixbus

Flixbus

1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Lufthansa

Lufthansa

0 Anmeldelser

Når en skal reise så er det flere ting en må ta med i betraktningen, avhengig på hvor destinasjonen ligger, din prisklasse,...

Logo Lets Deal

Lets Deal

0 Anmeldelser

Alle er glade i gode tilbud og lave priser, det er rett og slett sånn vi fungerer, og om det finnes sider som spesialiserer i slike ting, s&a...

Cabin Campers

Vi elsker å reise på ferie, men det er ikke alltid vi elsker stresset som omringer feriering som for eksempel undersøke forskjellige reisemål, bestilling av fly, reservering av hotell, osv. Det er ingen hemmelighet at vi nordmenn elsker å reise på hytta, men det er ikke alle som har sin egen hytte. Bobil utleie har blitt mer populært med årene og gir nordmenn fleksibilitet til å oppleve nye steder. Cabin Campers er et norsk selskap som tilbyr skreddersydde bobiler slik at du kan nyte ferien med minimalt stress. Her kan du finne ut mer om selskapet og lese andre norske anmeldelser. 

Om Cabin Campers
Cabin Campers er et norskt selskap som var stiftet i 2018 av økonomen Jan Tveterås og har hovedkvarter i Oslo. De tilbyr unike og skreddersydde bobiler til leie som er inspirert av norske hytter. Norge er et stort land med store fjell, isbreer, og fjorder som sprer seg over det vakre landet. Cabin Campers påstår at den beste måten å oppleve Norge på er ved å kjøre. Å leie Cabin Campers bobil gir kunder perfekt frihet til å utforske Norge ved å reise hvor du vil og sove hvor du vil. 

Produkter og Tjenester hos Cabin Campers
Cabin Campers tilbyr unike og skreddersydde bobiler til leie med design inspirert av norske hytter. Bobiler kan hentes og leveres tilbake i Oslo, Bergen, Stavanger og Bodø, og tilbyr både kort- og langtids-leie. I tillegg tilbyr de nødhjelp med veiassistanse, unik interiør av tre, sitte- og sove-plass for opp til 3 personer, kjøkken, og ekstra tilbehør ved forespørsel. Andre fordeler de tilbyr kunder inkluderer rimelig pris for høy kvalitet, vedlikeholdt bobil som gjør det enkelt å utforske Norge, ubegrenset kjørelengde, mange reisetips og turruter inlkudert, rikelig med oppbevaringsplass og ikke minst vil Cabin Campers at kunder opplever et fantastisk eventyr i Norge. 

Man kan kjøre bobilene med et vanlig førerkort. Man må være 18 år for å bestille og barn kan tas med om man tar kontakt via epost, og hunder er også tillatt. Selskapet har en bobil som har automatgir. Bobilene er fult forsikret og kunder må betale en 5000 NOK selvrisiko, men forsikringen er inkludert i prisen og kunder får nyte 24x7 veihjelp inkludert i prisen om noe skulle gå galt. Kunder har 15 dagers avbestilligrett og garantert penger tilbake. Kunder kan forandre datoen gratis innen 7 dager. Minimum korttidsleie er 2 dager om vinteren og 3 dager om sommeren. Bobilen kan parkeres omtrendt hvor som helst etter norsk allemannsretten som gir alle rett til å utforske Norge der de ønsker. Cabin Campers har en veldig enkel og oversiktelig nettside. Selskapet tar imot alle bankkort og kredditkort for betaling.  

Komplimenter, Klager og Tips til Cabin Campers
Har du erfaring med leie av Cabin Campers bobiler? Gikk det etter dine forventninger og ifølge Cabin Campers påstander? Opplevde du uforutsette problemer eller overraskelser? Hvordan var servicen? Ville du anbefale Cabin Campers til andre som ønsker å oppleve Norge? Del dine tanker med andre som leter etter et troverdig og pålitelig selskap å bestille ferien med. En liten tilbakemelding gjør en stor forskjell og kan hjelpe andre å bestemme om Cabin Campers er for dem. Skriv en kort kundeanmeldelse her og hjelp andre oppleve Norge på den beste måten.