NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Cabin Campers

  Vi elsker å reise på ferie, men det er ikke alltid vi elsker stresset som omringer feriering som for eksempel undersøke forskjellige reisemål, bestilling av fly, reservering av hotell, osv. Det er ingen hemmelighet at vi nordmenn elsker å reise på hytta, men det er ikke alle som har sin egen hytte. Bobil utleie har blitt mer populært med årene og gir nordmenn fleksibilitet til å oppleve nye steder. Cabin Campers er et norsk selskap som tilbyr skreddersydde bobiler slik at du kan nyte ferien med minimalt stress. Her kan du finne ut mer om selskapet og lese andre norske anmeldelser.

  Om Cabin Campers

  Cabin Campers er et norskt selskap som var stiftet i 2018 av økonomen Jan Tveterås og har hovedkvarter i Oslo. De tilbyr unike og skreddersydde bobiler til leie som er inspirert av norske hytter. Norge er et stort land med store fjell, isbreer, og fjorder som sprer seg over det vakre landet. Cabin Campers påstår at den beste måten å oppleve Norge på er ved å kjøre. Å leie Cabin Campers bobil gir kunder perfekt frihet til å utforske Norge ved å reise hvor du vil og sove hvor du vil.

  Produkter og Tjenester hos Cabin Campers

  Cabin Campers tilbyr unike og skreddersydde bobiler til leie med design inspirert av norske hytter. Bobiler kan hentes og leveres tilbake i Oslo, Bergen, Stavanger og Bodø, og tilbyr både kort- og langtids-leie. I tillegg tilbyr de nødhjelp med veiassistanse, unik interiør av tre, sitte- og sove-plass for opp til 3 personer, kjøkken, og ekstra tilbehør ved forespørsel. Andre fordeler de tilbyr kunder inkluderer rimelig pris for høy kvalitet, vedlikeholdt bobil som gjør det enkelt å utforske Norge, ubegrenset kjørelengde, mange reisetips og turruter inlkudert, rikelig med oppbevaringsplass og ikke minst vil Cabin Campers at kunder opplever et fantastisk eventyr i Norge.

  Man kan kjøre bobilene med et vanlig førerkort. Man må være 18 år for å bestille og barn kan tas med om man tar kontakt via epost, og hunder er også tillatt. Selskapet har en bobil som har automatgir. Bobilene er fult forsikret og kunder må betale en 5000 NOK selvrisiko, men forsikringen er inkludert i prisen og kunder får nyte 24x7 veihjelp inkludert i prisen om noe skulle gå galt. Kunder har 15 dagers avbestilligrett og garantert penger tilbake. Kunder kan forandre datoen gratis innen 7 dager. Minimum korttidsleie er 2 dager om vinteren og 3 dager om sommeren. Bobilen kan parkeres omtrendt hvor som helst etter norsk allemannsretten som gir alle rett til å utforske Norge der de ønsker. Cabin Campers har en veldig enkel og oversiktelig nettside. Selskapet tar imot alle bankkort og kredditkort for betaling.

  Komplimenter, Klager og Tips til Cabin Campers

  Har du erfaring med leie av Cabin Campers bobiler? Gikk det etter dine forventninger og ifølge Cabin Campers påstander? Opplevde du uforutsette problemer eller overraskelser? Hvordan var servicen? Ville du anbefale Cabin Campers til andre som ønsker å oppleve Norge? Del dine tanker med andre som leter etter et troverdig og pålitelig selskap å bestille ferien med. En liten tilbakemelding gjør en stor forskjell og kan hjelpe andre å bestemme om Cabin Campers er for dem. Skriv en kort kundeanmeldelse her og hjelp andre oppleve Norge på den beste måten.

  Cabin Campers
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Cabin Campers

  Din rangering

  FAQ

  Er Cabin Campers et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Cabin Campers. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Cabin Campers?

  Cabin Campers opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med En Billig Ferie, Spesielle turer, Sol og Alt Inkludert, Overnatting, Gruppeferier.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Cabin Campers . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!