NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lufthansa

  Når en skal reise så er det flere ting en må ta med i betraktningen, avhengig på hvor destinasjonen ligger, din prisklasse, men også flyselskapet du skal fly med. Generelt så velger jo folk det billigste som tilbys, uten å se så mye på hvem de flyr med. Mens det kan ha en viss logikk i seg ved kortere flyturer så kan det være fornuftig å se på alternativ, flyselskap som tilbyr deg litt mer, og som på mange måter kan gjøre hele reisen mer komfortabel. Sånn sett så bør man kanskje alltid vurdere Lufthansa, om de flyr til destinasjonen du skal til. Et kjent tysk flyselskap som har årevis med erfaring i bransjen, men som også har et godt rykte. Det er en god kombinasjon, så la oss se litt nærmere på hva det er som gjør Lufthansa så populære.

  Om Lufthansa

  Om du ikke allerede visste det så er Lufthansa en av verdens største flyselskap, med 319 fly og med en omsetning på over 35 milliarder dollar. Det er noe som setter Lufthansa i en egen klasse, sammen med noe få utvalgte flyselskap som dominerer luftrommet. Så da er det kanskje ikke så mye å forlange at når man flyr med de at man skal få en god opplevelse? Lufthansa har eksistert helt siden 1953, noe som i seg selv er ganske imponerende med tanke på tilstanden i Tyskland etter krigen, og skal du fly med Lufthansa i dag så flyr de til 220 destinasjon verden rundt. Da er det nok noe for enhver type av passasjer.

  Hva Lufthansa tilbyr deg som passasjer
  Som sagt, med tanke på Lufthansas størrelse så kan du forvente gode ting om du velger å fly med de. Du har ulike reiseklasser som du kan velge mellom, alt tilpasset for ulike størrelser på lommeboken. Noe av det viktigste for mange er at man føler en sikkerhet når man flyr, en slags profesjonalitet og en god behandling av deg som passasjer. Det er ikke noe man får hos alle flyselskap, som for eksempel Ryanair, noe som gir deg enda en årsak til å velge et selskap som Lufthansa i stedet. Og selv om man kanskje kan si at det er billigere med lavprisselskap som Ryanair, så er det absolutt ingen tvil om at komforten er mye høyere hos Lufthansa. Skal du på en lengre flytur så tilbyr de deg også film, tv-serier og til og med live sport! Er du i lufta mens Premier League pågår, så kan du se kampen med Lufthansa.

  Inntrykk av Lufthansa

  Noe som er uten tvil sant er at Lufthansa har et godt rykte, men hvorvidt alt som foregår på et fly virkelig kommer ut i media er tvilsomt. Derfor ønsker vi å oppfordre dere som har brukt Lufthansa til å skrive inn til oss og fortelle om hva dere syntes om flyopplevelsen, og om den var like god som du forventet. Vi mistenker at de fleste har hatt gode opplevelser og lite negativt å melde, men vi vil vite alt!


  De ulike reiseklassene hos Lufthansa

  Lufthansa
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Skriv din egen anmeldelse om Lufthansa

  Din anmeldelse