NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Brussels Airlines

  Vil du bestille flybilletter til drømmedestinasjonen og lurer på hvilket flyselskap du skal stole på? En mulighet kunne vært Brussels Airlines, men hvordan vite om de er pålitelige? I disse rare og usikre korona tider, skjer det ofte at flyreiser avlyses eller må ombestilles. Da er det viktig og holde deg oppdatert og stadig sjekke fly- og reiseforholdene. Ofte klager kundene over at flyselskapet ikke har avlyst reisen tidlig nok, eller at man ikke holder seg til forskriftene fra myndighetene om å holde distanse. Flyene er ofte et sted der smitten lett kan spre seg i lufta. Derfor er det ekstra viktig at man kan stole på flyselskapet. Derfor kan du lese andre kunders reviews på Brussels Airlines sin hjemmeside. Så får du vite om du kan lite på dem.

  Hva er Brussels Airlines?

  Brussels Airlines er Belgias nasjonale flyselskap som også flyr fra og til Oslos lufthavn, Gardermoen. Seslakpet har 52 fly i aktiv tjeneste som dekker de fleste større byene i Europa og til og med noen byer i Afrika. Siden 2009 er selskapet eid av Lufthansa og dermed har Brussels Airlines også gått inn i kampaniskap med Star Alliance. Og bare i løpet av det siste året har de hatt mer enn 10 millioner passasjerer ombord. De fleste av deres fly er jetfly Airbus A319.

  Kunsten å reise med håndbagasje

  Produkter og services i Brussels Airlines

  Brussels Airlines har både en hjemmeside og en app der du kan sjekke informasjon om flyet ditt, gjøre endringer, tilføye ekstra bagasje, sjekke deg inn på terminalen og mye mer. Du kan til og med bestille hotell og bil på destinasjonen din, samt informere deg om parkeringsplassene på diverse lufthavner og om offentlig transport fra og til lufthavnen. Hvis du har behov for bistand med å komme deg på eller av flyet, kan du også bestille det på deres hjemmeside.

  I seksjonen FAQs får du mye nyttig informasjon knyttet til korona krisen, tilbakebetalinger, ombestillinger. Der får du også vite om hvordan det er å fly med kjæledyret ditt og hvilke krav det fins om å ha det med ombord. Vilkårene for å ombestille en reise, få tilbakebetaling og når du kan kansellere en reise, varierer fra flybillett til flybillett. Men så snart du skriver inn referansenummeret ditt, kan du sjekke hvilke vilkår som gjelder for deg. I FAQs seksjonen finner du også nyttig og overkommelig informasjon om hva som du kan ha med i bagasjen din, om du kan fly med et musikkinstrument eller idrettsutstyr for eksempel.

  Klager, hyllester og tips

  Har du fløyet med Brussels Airlines før, da kan du skrive en anmeldelse på deres hjemmeside og dele din erfaring med andre kunder. Så kan du hjelpe dem til å velge rett flyklasse eller bagasje for seg selv. Du kan dele alt fra hvor fornøyd du har vært med servicen ombord, til hvor billig det er å fly med Brussels Airlines. Del dine erfaringer og opplevelser med andre og vær med på å styrke deres kundeopplevelse. Du kan også beskrive hvor nøye de har vært med å følge Helsedirektoratets anbefalinger om distanse og god hygiene.

  Brussels Airlines
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Brussels Airlines

  Din rangering

  FAQ

  Er Brussels Airlines et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Brussels Airlines. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Brussels Airlines?

  Brussels Airlines opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Brussels Airlines . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!