Brussels Airlines

Alle kundeanmeldelser

Brussels Airlines

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory
TrueStory
1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Flixbus
Flixbus
1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo Qatar Airways
Qatar Airways
1 Anmeldelser

Når du skal på tur med fly så er det jo optimalt å reise så komfortabelt som mulig. I tidligere år var det komf...

Logo Skytours
Skytours
1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Brussels Airlines

Vil du bestille flybilletter til drømmedestinasjonen og lurer på hvilket flyselskap du skal stole på? En mulighet kunne vært Brussels Airlines, men hvordan vite om de er pålitelige? I disse rare og usikre korona tider, skjer det ofte at flyreiser avlyses eller må ombestilles. Da er det viktig og holde deg oppdatert og stadig sjekke fly- og reiseforholdene. Ofte klager kundene over at flyselskapet ikke har avlyst reisen tidlig nok, eller at man ikke holder seg til forskriftene fra myndighetene om å holde distanse. Flyene er ofte et sted der smitten lett kan spre seg i lufta. Derfor er det ekstra viktig at man kan stole på flyselskapet. Derfor kan du lese andre kunders reviews på Brussels Airlines sin hjemmeside. Så får du vite om du kan lite på dem

Hva er Brussels Airlines?

Brussels Airlines er Belgias nasjonale flyselskap som også flyr fra og til Oslos lufthavn, Gardermoen. Seslakpet har 52 fly i aktiv tjeneste som dekker de fleste større byene i Europa og til og med noen byer i Afrika. Siden 2009 er selskapet eid av Lufthansa og dermed har Brussels Airlines også gått inn i kampaniskap med Star Alliance. Og bare i løpet av det siste året har de hatt mer enn 10 millioner passasjerer ombord. De fleste av deres fly er jetfly Airbus A319. 

Produkter og services i Brussels Airlines

Brussels Airlines har både en hjemmeside og en app der du kan sjekke informasjon om flyet ditt, gjøre endringer, tilføye ekstra bagasje, sjekke deg inn på terminalen og mye mer. Du kan til og med bestille hotell og bil på destinasjonen din, samt informere deg om parkeringsplassene på diverse lufthavner og om offentlig transport fra og til lufthavnen. Hvis du har behov for bistand med å komme deg på eller av flyet, kan du også bestille det på deres hjemmeside. 

I seksjonen FAQs får du mye nyttig informasjon knyttet til korona krisen, tilbakebetalinger, ombestillinger. Der får du også vite om hvordan det er å fly med kjæledyret ditt og hvilke krav det fins om å ha det med ombord. Vilkårene for å ombestille en reise, få tilbakebetaling og når du kan kansellere en reise, varierer fra flybillett til flybillett. Men så snart du skriver inn referansenummeret ditt, kan du sjekke hvilke vilkår som gjelder for deg. I FAQs seksjonen finner du også nyttig og overkommelig informasjon om hva som du kan ha med i bagasjen din, om du kan fly med et musikkinstrument eller idrettsutstyr for eksempel. 

Klager, hyllester og tips

Har du fløyet med Brussels Airlines før, da kan du skrive en anmeldelse på deres hjemmeside og dele din erfaring med andre kunder. Så kan du hjelpe dem til å velge rett flyklasse eller bagasje for seg selv. Du kan dele alt fra hvor fornøyd du har vært med servicen ombord, til hvor billig det er å fly med Brussels Airlines. Del dine erfaringer og opplevelser med andre og vær med på å styrke deres kundeopplevelse. Du kan også beskrive hvor nøye de har vært med å følge Helsedirektoratets anbefalinger om distanse og god hygiene.