Italia Rail

Alle kundeanmeldelser

Italia Rail

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory

TrueStory

1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Skytours

Skytours

1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

Logo Trivago

Trivago

1 Anmeldelser

Nå er det endelig ut på tur igjen. Du har fri fra jobben, hotellene er åpne for gjester igjen, og nå kan du fly av gå...

Logo Qatar Airways

Qatar Airways

2 Anmeldelser

Når du skal på tur med fly så er det jo optimalt å reise så komfortabelt som mulig. I tidligere år var det komf...

Italia Rail

Skal du utforske Italia, eller andre europeiske land? Er en reise med tog et godt alternativ. Toget kan være et raskt og behagelig fremkomst middel. Det kan også gi deg muligheten til å besøke mange steder i Italia, samt flere andre europeiske land. I så fall må du velge det beste selskapet, som gir deg en mengde alternativer i forhold til reisen din. Både når det gjelder togbilletter,

overnattinger, turer, arrangementer osv. Det er viktig å vite hvilke selskaper man skal stole på, og derfor er det nyttig å lese kundeanmeldelser. Da får man ett innblikk i andre folk sine erfaringer med selskapet, noe som gjør det mye lettere å velge selskapet du vil bruke når du reiser i Italia og Europa. I denne anmeldelsen skal vi se hva tog transport selskapet «Italia Rail» har å tilby.

 

Om Italia Rail
ItaliavRail ble etablert i 2004 i Italia, men har nå kontorer i forskjellige land som Australia, Canada, Storbritannia og USA. Dette selskapet lover at det vil gjøre turen til Italia, og enkelte andre europeiske land enklere. Visjonen er å gjøre folks turer mer spesielle ved å tilby dem spesielle tjenester til rimelige priser. I tilegg til togbilletter, så vil Italia Rail gi deg flere alternativer for hoteller i alle deler av Italia. Ifølge selskapet, er mottoet å gjøre e-billetter enda enklere enn noen gang før.

 

Produkter og tjenester fra ItaliaRail
De er her for å gi folk onlinebilletter til flere togselskaper, som Eurostar, Frecciarossa, Frecciargento, Frecciabianca InterCity & Eurocity, French TGV, German InterCity Express, Elipsos, Lyria og Eurail & Interrail Passes. Enten du vil ha høyhastighets-, regionaltog eller nattog, kan Italia Rail gi deg bestilling av over 80 000tog i Italia. Ifølge selskapet spiller det ingen rolle om du skal fra Italia til Sveits eller Roma til Milano, du vil bli behandlet på samme måte.Europeiske landsom omfattes av Italia Rail unntatt Italia er Sveits, Hellas, Østerrike, Tyskland og Frankrike

 

De kan også gi deg verdensomspennende reiser som Eurail- eller Interail -pass. Italia Rail har også flyplassforbindelser over hele Italia, slik at du også kan benytte deg av denne tjenesten. Det står at selskapet vil hjelpe deg med turen, alt fra booking til boarding. For en gruppe på 10 personer eller mer, finnes det rabatter på 10% til 30% på nesten alle utgifter som togbilletter, turer, transport og hoteller. Dessuten kan du prøve andre pakker med Italia Rail som bryllup, forretning, religiøs- og utdanningsreiser.

Hvordan kontakte Italia Rail? For enhver diskusjon eller problem relatert til turen din, kan du kontakte selskapet på E -postadressen deres info@italiarail.com. Du kan også ringe dem på deres gratisnummer 1 (877) 375-7245 og (+39) 06 9763 2451.

 

Komplimenter, klager og tips for Italia Rail
Har du benyttet deg av tilbudene til Italia Rail? I så fall hadde det vært fint om du hadde skrevet en kundeanmeldelse hvor du forteller folk om dine erfaringer og tilbakemeldinger. Fikk du benytte alle tjenestene til Italia Rail? Var det noe problem med bestillinger? Var kundeservicen hjelpsom og effektiv? En kundeanmeldelse er viktig for andre kunder som er ute etter å reise i Europa, sånn at de vet om Italia Rail er noe for dem. Det er også viktig for Italia Rail å lese dine kundeanmeldelser sånn at selskapet kan forbedre seg. Dette hadde vi satt stor pris på.