NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Italia Rail

  Skal du utforske Italia, eller andre europeiske land? Er en reise med tog et godt alternativ. Toget kan være et raskt og behagelig fremkomst middel. Det kan også gi deg muligheten til å besøke mange steder i Italia, samt flere andre europeiske land. I så fall må du velge det beste selskapet, som gir deg en mengde alternativer i forhold til reisen din. Både når det gjelder togbilletter,

  overnattinger, turer, arrangementer osv. Det er viktig å vite hvilke selskaper man skal stole på, og derfor er det nyttig å lese kundeanmeldelser. Da får man ett innblikk i andre folk sine erfaringer med selskapet, noe som gjør det mye lettere å velge selskapet du vil bruke når du reiser i Italia og Europa. I denne anmeldelsen skal vi se hva tog transport selskapet «Italia Rail» har å tilby.

  Om Italia Rail
  ItaliavRail ble etablert i 2004 i Italia, men har nå kontorer i forskjellige land som Australia, Canada, Storbritannia og USA. Dette selskapet lover at det vil gjøre turen til Italia, og enkelte andre europeiske land enklere. Visjonen er å gjøre folks turer mer spesielle ved å tilby dem spesielle tjenester til rimelige priser. I tilegg til togbilletter, så vil Italia Rail gi deg flere alternativer for hoteller i alle deler av Italia. Ifølge selskapet, er mottoet å gjøre e-billetter enda enklere enn noen gang før.

  Produkter og tjenester fra ItaliaRail
  De er her for å gi folk onlinebilletter til flere togselskaper, som Eurostar, Frecciarossa, Frecciargento, Frecciabianca InterCity & Eurocity, French TGV, German InterCity Express, Elipsos, Lyria og Eurail & Interrail Passes. Enten du vil ha høyhastighets-, regionaltog eller nattog, kan Italia Rail gi deg bestilling av over 80 000tog i Italia. Ifølge selskapet spiller det ingen rolle om du skal fra Italia til Sveits eller Roma til Milano, du vil bli behandlet på samme måte.Europeiske landsom omfattes av Italia Rail unntatt Italia er Sveits, Hellas, Østerrike, Tyskland og Frankrike.

  De kan også gi deg verdensomspennende reiser som Eurail- eller Interail -pass. Italia Rail har også flyplassforbindelser over hele Italia, slik at du også kan benytte deg av denne tjenesten. Det står at selskapet vil hjelpe deg med turen, alt fra booking til boarding. For en gruppe på 10 personer eller mer, finnes det rabatter på 10% til 30% på nesten alle utgifter som togbilletter, turer, transport og hoteller. Dessuten kan du prøve andre pakker med Italia Rail som bryllup, forretning, religiøs- og utdanningsreiser.

  Hvordan kontakte Italia Rail? For enhver diskusjon eller problem relatert til turen din, kan du kontakte selskapet på E -postadressen deres info@italiarail.com. Du kan også ringe dem på deres gratisnummer 1 (877) 375-7245 og (+39) 06 9763 2451.

  Komplimenter, klager og tips for Italia Rail
  Har du benyttet deg av tilbudene til Italia Rail? I så fall hadde det vært fint om du hadde skrevet en kundeanmeldelse hvor du forteller folk om dine erfaringer og tilbakemeldinger. Fikk du benytte alle tjenestene til Italia Rail? Var det noe problem med bestillinger? Var kundeservicen hjelpsom og effektiv? En kundeanmeldelse er viktig for andre kunder som er ute etter å reise i Europa, sånn at de vet om Italia Rail er noe for dem. Det er også viktig for Italia Rail å lese dine kundeanmeldelser sånn at selskapet kan forbedre seg. Dette hadde vi satt stor pris på.

  Italia Rail
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Italia Rail

  Din rangering

  FAQ

  Er Italia Rail et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Italia Rail. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Italia Rail?

  Italia Rail opererer for det meste innenfor Ferie, Reiser og Turer-bransjen, mer spesifikt med Overnatting, Gruppeferier, Flybilletter.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Italia Rail . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!