City Sightseeing Anmeldelser

: 18
17% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-04-08
Kjøp av sightseeingtur
Wow, for en fantastisk opplevelse med sightseeing! Personalet var så hyggelige og hjelpsomme på h...Les mer
Eloisa McDermott

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-05-20
Bytur med busstur
Jeg bestemte meg for å ta en busstur rundt i byen for å sjekke ut de forskjellige attraksjonene. ...Les mer
Simonis

Mest stemmer anmeldelse

  2024-03-10
Min opplevelse
Jeg synes konseptet med City Sightseeing er veldig bra, men dessverre hadde jeg noen problemer un...Les mer
L. Quitzon

Anmeldelser (18)

  (3)

 (0)

  (7)

  (6)

  (2)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  City Sightseeing tur

  Da jeg var i Oslo, bestemte jeg meg for å prøve City Sightseeing for å se mer av byen. Jeg må si jeg ble virkelig imponert over den profesjonelle servicen og den fantastiske opplevelsen jeg fikk. Personalet var utrolig hyggelige, hjelpsomme og virkelig gikk den ekstra milen for å gjøre opplevelsen perfekt for oss. Jeg vil definitivt anbefale City Sightseeing til alle som besøker Oslo og ønsker en flott sightseeingopplevelse!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bussrundtur

  Jeg likte virkelig bussen fordi vi fikk sitte oppe på toppen og se byen. Han som snakket var skikkelig morsom og fortalte oss interessante ting om bygningene rundt oss. Noen steder kunne vi ikke gå av, men vi kjørte forbi andre fine steder som jeg gjerne skulle sett nærmere på. Det var skikkelig gøy og en super opplevelse!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av sightseeingtur

  Wow, for en fantastisk opplevelse med sightseeing! Personalet var så hyggelige og hjelpsomme på hvert stopp og om bord på bussene. En spesiell takk til Roberto for måten han var så informativ og omsorgsfull. Jeg vil virkelig anbefale det!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bytur med busstur

  Jeg bestemte meg for å ta en busstur rundt i byen for å sjekke ut de forskjellige attraksjonene. Turen var ganske fin, men problemet var at jeg måtte vente altfor lenge når jeg gikk av bussen og skulle gå på igjen. De sa det skulle være en halvtime mellom hver avgang, men det fungerte ikke like bra i praksis. Jeg vil anbefale å se etter en annen busselskap som kanskje har bedre organisering.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bestilling i Sevilla...3 busser kjører...

  Jeg bestilte en billett til City Sightseeing i Sevilla, men opplevelsen skuffet meg. Første dagen måtte jeg vente en hel time på bussen, og den var full når den endelig kom. Jeg endte opp med å stå i fire stopp før jeg til slutt fikk en sitteplass. Neste dag ble vi fortalt at bussholdeplassen vi ventet ved var kansellert, så vi måtte gå en halv time til neste stopp. Aldri mer. Jeg anbefaler heller å bruke Uber eller ta en taxi for raskere og billigere transport!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av Portugal sightseeing billett

  Opplevelsen min med tjenesten deres var skikkelig dårlig. Jeg ble skikkelig skuffet. Etter å ha kjøpt en billett for sightseeing i Portugal på nettet og prøvd å bruke den med en gang, så klarte jeg ikke engang å komme meg på bussene selv om jeg ventet i over en time eller to. Bussene var små, sjeldne og alltid fulle. Det er tydelig at de ikke klarer å holde det de lover. Når jeg prøvde å avbestille, fikk jeg beskjed om at de ikke kunne godta forespørselen min på grunn av den 24-timers avbestillingsregelen deres. Den regelen er urettferdig og straffer situasjoner som er utenfor vår kontroll. Selskapet forventer at vi bruker billettene innen et år, uten å tenke på at det kanskje ikke er mulig for alle. Jeg prøvde å kontakte dem via e-post for å finne en løsning, men de ignorerte meg helt. Mangel på respons bare gjør frustrasjonen og skuffelsen min enda verre. Jeg vil virkelig advare alle mot å bruke tjenestene deres, dette er bare en stor svindel! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av turguide i Sintra

  Jeg vil ikke anbefale dette stedet med mindre Rødt Line er den eneste måten du kan se kysten på. Vi dro da det regnet, bussen hadde fortsatt et åpent tak så jeg ble våt og kald. Kommentarene var heller ikke nyttige. Blå Line hadde skrekkelige bremser som skrek hele 90% av reisen og fikk meg til å føle meg utrygg. Nesten alle brukte offentlig transport, men servicen gikk bare annenhver time og jeg er usikker på om det er verdt pengene. Vilkårene deres er forferdelige så jeg vil ta dette opp når jeg kommer tilbake til Storbritannia med en ombudsman. Vi bruker dette selskapet mye, men de må helt klart bli holdt ansvarlige.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Pessimo servizio, gira insoddisfacente

  Dårlig service. Ingen oppmerksomhet mot kundene. Bussen helt åpen i regnet. Personalet bryr seg ikke. Influensa og ferie ødelagt. Byturer uten interesse eller kulturell verdi.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Reise med dårlig planlegging

  Planleggingen av turen gikk ikke så bra. Bussene var ikke synkroniserte i det hele tatt! Avgangstidene var langt fra nøyaktige, til og med i lavsesongen. Vi ville ta den grønne linjen, men ble sendt til feil sted og bussen bare kjørte forbi oss. Vi brukte appen vår til navigasjon og sto nøyaktig der vi skulle være, men neste buss skulle ikke komme før om to timer. Vi ville ikke vente så lenge, så vi endte opp med å ta en dyr drosje til hotellet, selv om vi hadde planlagt å gå av bussen nærmere hotellet vårt ved stopp 12. Kundeservicen var forferdelig da vi forsøkte å klage, de bare avviste oss. Bussene var gamle og mange av hodetelefonkontaktene virket ikke. Dette er ikke den standarden jeg er vant til fra andre bussturer jeg har vært på! Jeg vil prøve å unngå å bestille med dette selskapet igjen, og heller gå for Bigbus-Tours. Hvis man reiser i en gruppe på fire, kan det være billigere å ta en privat guide eller bestille en tur gjennom en annen tjeneste som getyourguide.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  shopping experience, hop-on-hop-off bus tour

  Åja, buss turen vi bestilte var virkelig ikke verdt pengene! Vi ventet en evighet på bussen på holdeplassene uten en tidsplan i sikte. Imens passerte andre busser fra ulike selskaper. Audioguiden skuffet stort også. Den spilte mesteparten av tiden portugisisk musikk, og når den snakket, var det kjedelig og irrelevant. Vi endte opp med bare å lese om stedene på Wikipedia. Alt i alt, ikke en flott opplevelse.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøpte billetter online

  Jeg kom for sent. Dessverre ingen refusjon. Jeg vil ikke engang nevne hvor elendig servicen var, bare at jeg kom for sent og fikk ingen refusjon.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Hop-on hop-off City Sightseeing-tur i Sintra

  I dag hadde familien min og jeg en utrolig dårlig opplevelse i Sintra. Vi betalte 88 euro for "hop on, hop off"-servicen, men da vi hoppet av på Pena-palasset, måtte vi vente i en time i regnet og vinden sammen med andre passasjerer. Da jeg prøvde å ringe kundeservice, svarte ingen. Det føltes virkelig som om vi ble forlatt der. Til slutt ga vi opp og tok en drosje tilbake til byen, noe som kostet oss ekstra 15 euro. Takk for ingenting, City Sightseeing Tours. Dette var virkelig en stor skuffelse.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min opplevelse

  Jeg synes konseptet med City Sightseeing er veldig bra, men dessverre hadde jeg noen problemer underveis. Først og fremst var det bare én av tre busser med guide og hodetelefoner som var i orden. I tillegg hadde jeg betalt for en hel dags tur fra klokken 8 til 19, men ved første stopp fikk vi beskjed om at noen stopp (tre av dem, inkludert de viktigste som Colosseum) ville stenge klokken 14.30. Jeg mener det ville vært mer rettferdig å 1) få informasjon på forhånd før man kjøper billetten, slik at man kan ta en avgjørelse, og 2) hvis man tilbyr halvveis service, burde prisen også være halvparten. Men ellers var personalet på stoppene og bussjåførene veldig hyggelige og hjelpsomme.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min erfaring med Hop on - Hop off tur

  Jeg ble virkelig skuffet over min erfaring med Hop on - Hop off turer. Vi hadde bestilt en 48-timers tur, men bussene var ikke pålitelige. Vi måtte til og med spørre en annen busselskap om å gi oss skyss den første dagen. Og den neste dagen var ikke mye bedre, bussene stoppet ikke der de skulle og vi måtte løpe for å rekke dem. Lyden på guiden fungerte ikke ordentlig, så vi kunne ikke engang høre hva de sa. Og for å gjøre det verre, sluttet bussene å kjøre tidligere enn planlagt og det var altfor lange pauser underveis. Alt i alt var det ikke den opplevelsen jeg hadde håpet på med en Hop on - Hop off tur.


Andre så også på