NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Norges Energi

  Alle vil ha billig strøm, og heldigvis så lever vi i et land hvor det ikke er bare et selskap som har monopol på strømmen. Hadde det skjedd så ville din strømregning vært veldig mye høyere enn det den er i dag, og takket være flere ulike strømselskap, som alle konkurrerer med hverandre, så kan man velge og vrake i billig strøm. Noe blant annet Norges Energi kan gi deg, og med den økte konkurransen, så er det noe som bare kommer til å være til fordel for deg som kunde. Men er det noen spesifikk grunn til at du bør velge Norges Energi over de mange andre selskapene som selger strøm? Vel, les videre så kan du få en litt mer opplyst mening om det hele, og kanskje noe som kan spare deg litt penger.

  Informasjon om Norges Energi

  Norges Energi er et selskap som har drevet med billig strøm siden 1999, og det er hele mottoet deres, å tilby billig strøm til sine kunder. Da dette er et motto de aller fleste selskap vil ha, så er det modig av dem å satse på det, da det er noe de kommer til å bedømt over. Hittil så har det jo gått ganske bra, med tanke på at de har eksistert i over 20 år. Deres mest populære avtale heter til og med Strøm til Lavpris, så det er noe de satser hardt på. Som sagt, dette er noe som har gitt dem stor suksess, spesielt når du også vet at de fleste som har byttet strømleverandør siden 2008 i Norge, har byttet til Norges Energi. Det å ha flere hundre tusen kunder i et lite land som Norge sier ganske mye positivt om Norges Energi, spesielt når de har såpass mange konkurrenter som de har.

  LEVER PÅ 500KR!

  Ulike avtaler hos Norges Energi

  Det er naturligvis fornuftig å ha en avtale som er tilpasset til forbruket ditt, da du ikke skal behøve å betale mer enn det absolutt trenger. Hos Norges Energi har de tre avtaler du kan velge mellom, alle med sine ulike fordeler, og skreddersydd til ulike behov en måtte ha. Det er uansett smart å kontakte kundeservicen hos Norges Energi da de kan hjelpe deg med ting du kan ha spørsmål om. Så er det slik at prisen varierer til en viss grad avhengig på hvor du bor, noe som er greit å finne ut av før du skriver under på noe. Og om du har en strømavtale hos et annet selskap og ønsker å flytte over til Norges Energi er det svært sannsynlig at de har et godt tilbud ventende på deg, slik at du blir helt overbevist om å skrive under med dem.

  Fortell oss om Norges Energi

  Da det virker som om Norges Energi er veldig populær blant sine kunder er det lite sannsynlig at mange har noe vondt å si. Men vi vil uansett vite mer om dem, uansett om det er positivt eller negativt, så skriv til oss og fortell oss noen hemmeligheter!


  Hverdagshelten Daniel hos Norges Energi

  Norges Energi
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (1)

  4
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  4

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Sparepakke tull

  Jeg spurte før 3 mnd siden om å få dekket sparepakken grunnet permittering. Jeg har ikke fått noe svar. Jeg spurte om den kosta. De kunde ikke dem svare på. Nesten 20% av fakturan går til det. Men får ikke åpnet fakturan. Bare et diagram. Skam dem får bruke Norge i sitt navn da dette føles som falsk trygghet/reklame.

  Lure energi burde navnet være.

  Av: Janina Liljendal20-08-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Norges Energi

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Norges Energi et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Norges Energi. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Norges Energi?

  Norges Energi opererer for det meste innenfor Energi-bransjen, mer spesifikt med Electricity, Billig Energi.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Norges Energi nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!