NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Norvia Nutrition

  Er du en av de mange som sliter med vekten, og gjerne vil ned noen kilo? Da har du kanskje fått med deg at når du prøver å finne tips og råd på nettet, så overøses du med reklame for slankeprodukter og dietter. Det er ikke enkelt å klare å skille ut den infoen du er ute etter, eller å velge et produkt som kan hjelpe deg i gang. Da har du kommet til rette stedet, fordi her kan du lese andres erfaringer og tilbakemeldinger. Det er den ærligste kilden du kan finne med info om produkter. Både fordeler og ulemper blir tatt frem, og du kan vurdere ut i fra ditt utgangspunkt. Reklame og produktenes egen markedsføring trekker som regel fram kun det positive. På vår side her, kan du lese om ulike produkter innenfor diett og helse, både på godt og vondt.

  Hva er Norvia Nutrition?

  Norvia Nutruition er en shake som er utviklet for å enten gå ned i vekt eller for å opprettholde vekten etter du har gått ned i vekt. Selskapets historie strekker seg så langt som 30 år tilbake i tid. Lars Høie grunnla selskapet i 2016, men han har utviklet produktet gjennom flere tiårs forskning. Målet for forskningen hans var å kombinere ulike komponenter av soya for å fremstille en måltidserstatning med lavt kaloriinnhold. Visjonen hans er å hjelpe folk flest til en sunn helse og god livsstil gjennom å bruke naturlige ingredienser basert på vitenskapelig dokumentasjon.

  Forskningen hans resulterte i flere lavkaloriprodukter som smaker godt og som er basert på vegetabilsk soya. Soya er rik på proteiner, fiber, B-vitaminer, jern, sink, antioksidanter og Omega3. Produktene inneholder ikke meieriprodukter eller kolesterol. Det du får gjennom Norvia Nutriotion er et komplett og ernæringsrikt måltid med 26 vitaminer og mineraler, hvor ingrediensene hjelper deg til å enten holde vekten eller gå ned i vekt.

  Informasjon om produktet Norvia Nutrition

  Norvia Nutrition er plantebasert og vegetarisk. Shaken er glutenfri og inneholder hverken meieriprodukter eller kunstige søtningsstoffer, farger eller konserveringsmidler. Shaken er mettende og smaker godt, og en porsjon inneholder 140 kalorier.

  Enkelttkjøp eller abonnement

  Du kan velge et engangsskjøp eller et medlemskap hvor du hele tiden vil få nytt påfyll automatisk.

  Engangsskjøpet inneholder 28 shakes med vaniljesmak. Ved kjøp på over 1000 kroner får du gratis frakt på forsendelsen. Du har 14 dagers full returrett, og betaler varene med faktura etter du mottar forsendelsen.

  Velger du å bli medlem vil du få ny forsendelse med 28 shakes hver fjerde uke, og du får produktet til en lavere pris enn ved engangsskjøp. Du får alltid gratis frakt, og det er ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse.

  Bruksanvisning

  En pose blandes med 200-250 ml kaldt vann og ristes i en shaker i 5 sekunder. Dersom du reduserer vanninholdet, vil du få en fyldigere shake. Produktet skal oppbevares tørt, kjølig og utilgjengelig for barn.

  Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

  Tilbakemeldinger fra testpersoner som har prøvd Norvia Nutrition er at produktet smaker godt og det er enkelt. De liker at produktet er naturlig, og ikke inneholder kunstige søtningsstoffer. Har du prøvd Norvia Nutrition? Skriv gjerne din kundeanmeldelse her.

  Norvia Nutrition
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Norvia Nutrition

  Din rangering

  FAQ

  Er Norvia Nutrition et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Norvia Nutrition. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Norvia Nutrition?

  Norvia Nutrition opererer for det meste innenfor Diett og helse-bransjen, mer spesifikt med Gå Ned i Vekt, Vitaminer og Kosttilskudd.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Norvia Nutrition . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!