NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser EuropCar

  Skal du reise til et ukjent land der du ikke kjenner noen, men trenger en bil? Eller vil du helt enkelt dra på drømmeturen innom Norge og oppleve dets skjønne natur? I begge tilfeller trenger du en bil, og da er rent-a-car-tjenestene ofte en mulig løsning. Men hvordan kan du være sikker på hvem som er den beste leverandøren? Hvordan kan du lite på et selskap som du ikke har brukt før? EuropCar er en mulig løsning her, de hevder å være de beste og billigste på markedet, men kan man virkelig stole på det? Hva er kvalitet-pris-forholdet? Hva slags forsikring tilbyr de? Kommer du til å være fornøyd med tjenestene deres? For å få bedre innsikt i dette, kan du lese andre kunders reviews om EuropCar sine tjenester og priser. På den måten kan du orietere deg om det er verdt å leie bil hos dem, og ikke minst hva du kommer til å få for pengene dine.

  Hva er EuroCar?

  EuropCar er et fransk selskap som er representert de fleste steder i verden. De byr på stort sortiment av biler som du kan leie og bruke i ferien din, til en spesiell og viktig anledning eller for å levere noe tungt og stort som ikke passer inn i bilen din. Og i de landene der de ikke har et eget kontor, er de representert gjennom sine partnere som Fox Rent a car og Times car rental. De byr på ulike typer biler - små til medium biler, store varebiler, Premium-biler, luksuss biler til en spesiell anledning og familiebiler. Så kan du velge og vrake til du finner bilen som best passer dine behov.

  Europcar Rental Horror Story UK

  Produkter og tjenester i EuropCar

  Med EuropCar kan du velge blant alle mulige bilmerker og -typer og du kan bruke tjenestene deres i mer enn 140 land over hele verden. Takket være den nye appen kan du også checke inn og betale på forhånd via mobilen din, slik at du ikke mister ekstra tid ved skranken når du henter bilen. Nå er det enklere og fortere å leie bil enn noengang. Du kan også betale for en forsikring som sikrer din reise. EuropCar tilbyr ulike slags forsikringer - Basic Forsikring, Medium og Premium forsikring. Ved å kjøpe en forsikring, kjøper du også garanti for at du ikke skal være ansvarlig for bilen i tilfelle av skader, innbrudd eller tyveri. Med basic og medium forsikring skal du bare betale en egenandel i de ovenfor nevnte tilfellene, med Premium betaler du ingenting. Og selvfølgelig har EuropCar også kundeservice som er tilgjengelig klokka rundt via telefon og epost. Du kan stille alle dine spørsmål og få assistanse på veien.

  Hyllester, klager og tips

  Har du brukt EuropCar sine tjenester før? Vil du dele din erfaring med andre? Er det noe du vil advare folk mot, eller anbefale på det sterkeste? Da kan du skrive en anmeldelse på EuropCar sin hjemmeside og dele alle dine erfaringer, gode og dårlige. Så hjelper du andre potensielle kunder og er med på å styrke deres ferieopplevelse.

  EuropCar
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om EuropCar

  Din rangering

  FAQ

  Er EuropCar et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om EuropCar. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr EuropCar?

  EuropCar opererer for det meste innenfor Biltjenester-bransjen, mer spesifikt med Bilutleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til EuropCar . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!