NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Budget

  Alle trenger en bil nå til dags, uansett om det er permanent eller ei. Hverdagen har blitt sånn at man trenger en bil når man skal kjøpe ting, spesielt litt større ting til huset. Men også om man vil reise. Har man små barn kan man alltids ta buss og tog til destinasjonen, men det er utrolig slitsomt og kan ta mye lenger tid enn det ville ta med bil. Det er greit å si at man kan ta buss hele tiden, men ofte så er det rett og slett ikke praktisk, av mange ulike årsaker. Og trenger man bil så kan man alltids leie en, noe som Budget tilbyr deg muligheten til å gjøre. Men hva er det som gjør at du bør bruke Budget i stedet for noen av de mange andre bilutleierne? La oss se litt nærmere!

  Om Budget

  Budget er kanskje ikke like kjent her i Norge som andre utleiere er, men faktum er at de faktisk er en av de største i verden. Det betyr også at det de kan tilby er noe av det beste du kan finne, være det seg angående hva slags biler de har, eller prisene deres. Og ikke bare det, men da de finnes i over 128 land, så finner du de bortimot overalt. Så om du vil kjøre en bil over landegrensene så kan du det, sannsynligvis! Som selskap har de også eksistert lenge, helt siden 1958, da det ble grunnlagt i USA i Los Angeles. Bare her i Norge har de et titalls stasjoner fordelt rundt over i landet, og naturligvis kan du levere bilen på en annen stasjon enn den du har leid hos.

  Hvordan utleiingen hos Budget fungerer

  Det er jo en enkel og smidig prosess å leie bil hos Budget. Du kan gjøre det på nett, eller så kan du dra direkte til en av deres utleiestasjoner og gjøre det der. De tilbyr ulike typer av biler, men det er viktig å vite at dersom du befinner deg i en mindre by, så har de færre typer av biler tilgjengelige. Om du bor i Oslo for eksempel, så får du deres fulle utvalg, det er ikke akkurat tilfellet om du skal leie bil på Harstad/Narvik Lufthavn hvor de bare har seks biler. Det er kanskje noe man forventer, og de har jo biler, så det bør jo egentlig ikke være noe større problem for deg. Er du over 30 så får du en billigere pris enn om du skulle være yngre.

  Tilfredshet med Budget

  Det er kanskje enkelt å drive et godt bilutleiefirma, da du trenger bare gode biler og lave priser. Men mye avhenger på hva kundene sier, og hva slags inntrykk man legger igjen. Så vi ønsker derfor å lese meningene og erfaringene til dere som har leid bil hos Budget, og vil at dere skriver inn til oss og forteller. Jo flere av dere som skriver til oss desto bedre er det, så nøl ikke, og del med dine erfaringer!


  Hvordan du kan spare penger på å leie bil

  Budget
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Budget

  Din rangering

  FAQ

  Er Budget et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Budget. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Budget?

  Budget opererer for det meste innenfor Biltjenester-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Budget . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!