NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser AVIS

  For å være helt ærlig, da jeg var yngre så trodde jeg at Avis var et avisselskap, eller i det minste noe som hadde med aviser å gjøre. Det er naturligvis ikke tilfellet i det hele tatt, da det er et bilutleieselskap, og et av de største og mest kjente i tillegg. Det å kunne ha muligheten til å leie en bil er jo aldri dumt, spesielt når en er på ferie, da det ofte er nødvendig og fordelaktig også, spesielt om man er på tur som småbarnsfamilie. Da er det ikke like lett å få plass til alt man trenger på bussen eller toget. Men er AVIS så bra som ryktet deres skal ha det til, og bør du bruke de neste gang du skal på ferie?

  Om Avis

  Til tross for det ganske norske navnet, så er Avis amerikansk, og det ble grunnlagt helt tilbake i 1946, noe som gjør det til blant de eldste bilutleieselskapene. Det var Warren Avis, fra Detroit, som etablerte dette selskapet, og han hadde da bare tre biler i katalogen sin. I dag har Avis mer enn 5000 stasjoner fordelt rundt om i hele verden, og da kan du se den betydelige veksten de har gått igjennom siden starten. Dette er et veldig populært og godt likt og det har vunnet både priser for Europas beste, men også verdens beste, bilutleiefirma. Sistnevnte har vant den i 2012 for syvende gang på rad. Så noe riktig gjør de jo. Sannsynligvis har det noe med kombinasjonen av den høya kvaliteten på bilene de leier ut, sammen med prisene. Så det er definitivt noe å vurdere.

  Hva du får hos Avis

  Det er jo enkelt å forklare hva du får hos et bilutleierselskap, men det som er viktigere er hva de tilbyr utenom det. Noe av det viktigste for folk er at bilene de leier ut er av en høy kvalitet, trygge, ikke for gamle og rimelige i prisen. Prisen er særlig viktig, selv om folk naturligvis har forståelse for at en BMW koster mer enn en Polo. Så det avhenger mye på hva du er ute etter, men da er det også greit å vite at Avis har alle slags type biler du kan tenke deg. Er du eldre og har mer erfaring så får du en litt billigere pris, men alt er klart og tydelig fremstilt i vilkårene, så det ikke skal være noe å lure på når du leier bilen. Når du bestiller så kan du velge forsikring om ønskelig, og tilleggsutstyr.

  Er Avis så bra som man tror?

  Dette er et selskap med et veldig godt rykte, og blant de første man tenker på når man leser ordet bilutleierselskap. Noe av årsaken til det er at de har eksistert så lenge, men også kvaliteten på sine tjenester.

  Uansett så er hele poenget med vår side å høre om både positive og negative aspektene av et selskap, og det ønsker vi også for Avis. Så skriv inn til oss og fortell oss om dine opplevelser.


  App for Avis

  AVIS
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om AVIS

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er AVIS et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av AVIS. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr AVIS?

  AVIS opererer for det meste innenfor Bil Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Bilutleie, Bil Leasing, Andre Biltjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen AVIS nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!