NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Auto Europe

  Av og til trenger du bare en billig bil i en kort periode, på en enkel og grei måte. Kanskje skal du på en forretningsreise, og må kjøre selv slik at du trenger en bil? Kanskje skal du på en lang og velfortjent ferie? Uansett formål har Auto Europe bilen for deg. Men hvilke typer biler kan du leie hos dette selskapet? Hvordan vil bilene dette selskapet tilbyr se ut innvendig, og i hvilken tilstand vil de være i? Hvilke land kan man leie i via Auto Europe? Hvor lett er det å bestille på nettsiden deres? Hvilken kundeservice tilbyr de om noe skulle gå galt med reservasjonen din, eller om du har generelle spørsmål? Bare kunder som har leid hos Auto Europe før kan svare på dette. Les anmeldelser med ekte tanker og meninger fra folk som har leid hos selskapet før, og få et inntrykk om hvordan dette selskapet opererer, og om du vil bruke Auto Europe neste gang du skal ut og reise.

  Om Auto Europe
  Auto Europe er et selskap som leier ut biler til forskjellige formål. Selskapet kommer fra USA, og ble startet i 1959. Via nettsiden deres kan man finne pris for forskjellige typer biler i forskjellige tidsrom. Man kan velge mellom forskjellige filtre for å få en bil som passer akkurat deg. Kanskje trenger du air condition, oppvarmede seter eller cruise control? Kanskje liker du litt ekstra luksus? Man kan leie flere forskjellige biler i forskjellige klasser, og noen av bilene de har er for eksempel Audi A5, BMW 5, Mercedes Benz C-klasse, Porsche Panamera og Mini Cooper. Du kan leie bil i flere land, men landene de leier ut mest i er land som Spania, Portugal og Italia. De finnes også i de store byene i mange andre land. Utleiestedene ligger ofte nærme flyplasser, og ligger på plasser som Paris CDG Airport, Heathrow, og Milan Malpensa. På den måten kan man dra direkte fra flyplassen i en bil leid hos Auto Europe.

  Tjenestene til Auto Europe
  Du kan leie bil hos dette selskapet på nettsiden deres. Velg et sted, dato for henting og dato for levering, og få opp forskjellige valg. Du får også valg om tidspunkt på dagen når du har bestemt deg. Sjåfører må være mellom 25 og 69 år gamle for å få leie hos Auto Europe. På nettsidene deres kan du også forandre eller kansellere bestillingen din. Videre kan man også kontakte kundeservice om du skulle ha problemer eller spørsmål på +498912089270 fra mandag til lørdag mellom 08:30 til 19:00

  Komplimenter, klager og tips til Auto Europe
  Har du bestilt en leiebil gjennom Auto Europe? Har du fått erfare hvordan det er å kontakte Auto Europe’s kundeservice? Hvordan var prosessen rundt å bestille en leiebil hos Auto Europe? Levde bilen du fikk opp til forventningene du hadde når du bestilte bilen? Vi vil gjerne høre fra deg og hvordan din opplevelse med Auto Europe var. Med din mening og din anmeldelse av dette selskapet kan du hjelpe andre å finne ut om dette er tjenesten for dem.

  Auto Europe Overview

  Auto Europe
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Auto Europe

  Din rangering

  FAQ

  Er Auto Europe et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Auto Europe. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Auto Europe?

  Auto Europe opererer for det meste innenfor Biltjenester-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Auto Europe . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!