Albert

Alle kundeanmeldelser

Albert

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo SimpleSite
SimpleSite
1 Anmeldelser

"Alle" trenger visstnok en hjemmeside i disse dager. Alle har noe viktig de skulle sagt, og de vil gjerne at så mange som mulig h&o...

Albert

Om man har barn er det helt sikkert at man ønsker det alle beste for dem. Det gjelder selvsagt det grunnleggende som å ha mat på bordet, men også mange andre ting. De skal selvsagt ha klær som passer og venner å leke med. Men en av de viktigste tingene i dag er å gi barna de beste mulighetene og hjelpe de å nå sine mål. Utdanning er en viktig del av livet i dag. Nordmenn er heldige med at vi bor i et rikt land. I andre land er det derimot ikke alltid så enkelt. Vil man ha muligheten til å leve et godt liv, og ha muligheten til å ha egne barn og gi dem det de trenger, da må man ha en godt betalt jobb. De fleste jobber som betaler godt i dag krever da en eller annen form for utdanning. Det kan ta mange år, og er ekstremt krevende for mange. Det beste man kan gjøre for sine barn er å gi dem de beste grunnleggende ferdighetene fra en ung alder slik at de føler seg selvsikre og har rikelig med selvtillit slik at de virkelig kan velge hva jobb de ønsker senere i livet. Albert er et selskap som tilbyr læremidler for barn og unge. Det finnes mange apper med fokus på lærdom i dag. Les videre for å finne ut mer om denne. 

Om Albert
Albert er et svensk selskap som leverer læremidler til barn og unge. Brukere har gjennomført 22,9 millioner øvelser og har hjulpet over 275 000 familier å nå sine mål. 

Produkter og Tjenester hos Albert 
Albert er leverandør av læremidler til barn, mellom 3 og 16 år, som trenger litt mer hjelp eller som vil ha ekstra læredom når det gjelder grunnleggende fag og ferdigheter som er pensum i skolen. Til barn mellom 3 og 9 tilbyr de for eksempel matematikk, geografi og programmering. Øvelsene er interaktive øvelser, og spill, som er morsomme og som gjør det enklere å lære seg nye ting. Til eldre barn mellom 10 og 16 år tilbyr de matematikk og geografi med tilpassede oppgaver inkludert animerte øvelser som følger skolens læreplan, som lærer barnet matte på en enkel og morsom måte. Albert har tre forskjellige medlemskaps alternativer til brukere. Basic gir en liten familie tilgang til appen for å lære matematikk, det vil si at den tillater en bruker av gangen av Albert Junior matematikk, samt månedens aktiviteter via epost og koster normalt 109NOK per måned. Standard gir tilgang til alt i Basic, inkludert aktivitetsrapport, programmering og geografi, til 149NOK per måned. Plus er for større familier, gir tilgang til alt i Standard, inkludert opp til fire brukere, aktivitetsrapport, programmering og geografi, som normalt koster 189NOK i måneden. Albert tar imot de mest populære betalingsmetodene. Uforpliktet abonnering tilsier at man kan si opp abonnementet når som helst. Det finnes desverre ingen informasjon om penger tilbake om man er misfornøyd med tjenesten. De har en moderne og brukervennlig nettside. 

Komplimenter, Klager og Tips til Albert
Om du har erfaring med Albert tidligere setter vi stor pris på om du skrive en tilbakemelding til oss. Hvorfor ikke skrive en liten kundeanmeldelse om din opplevelse av kvalitet, priser, kundeservice, eller annet?