VMware

Alle kundeanmeldelser

VMware

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Usenet
Usenet
0 Anmeldelser

Du føler sikkert at du har ganske god oversikt over dagens teknologi, hva man kan gjøre og hvilke muligheter som finnes. Og det er si...

Logo Adobe
Adobe
0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com
One.com
0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

VMware

IT er en svært viktig del av vårt moderne samfunn, som i dag er fullt av all slags teknologi. Både bedrifter og enkeltpersoner forventes å være klar over den teknologiske utviklingen. Dette er en av grunnene til at det vil være gunstig å vite hva slags IT-selskaper du kan stole på. Vi har alle ulike teknologiske behov. Vi trenger skylagring, strøm, internett og mye mer. Så hvordan kan du finne ut hvilket selskap som kan gi deg de siste og beste trendene innen teknologi?  Et av selskapene som tilbyr teknologi-tjenester er VMware. Men går tjenestene deres ut på? Hva forventer du av programmene deres?  Hvor nyttige vil dataløsningene deres være? Hvordan fungerer deres skytjenester? Hvor enkelt er det å laste ned programmene deres? Og hva slags kundeservice vil de yte hvis kundene henvender seg til dem med et spørsmål, et problem eller en klage? De beste til å svare på disse spørsmålene er personer som allerede har brukt programmer og tjenester fra VMware. Les anmeldelsene deres for å finne ut hva VMware virkelig tilbyr. Deres meninger, erfaringer og kommentarer kan hjelpe deg med å avgjøre om VMwares løsninger, produkter og støtte kan hjelpe deg eller om du heller burde finne et annet alternativ til denne tjenesten.

Om VMware
VMware er et selskap som tilbyr skytjenester. De kaller seg "global leder innen skyinfrastruktur og digital arbeidsromteknologi." De ønsker å hjelpe deg med å utvikle IT-miljøet ditt.  Deres VMware Cloud-tjenester inkluderer skyadministrasjon, skybaserte apper, nettverkstjenester, HCT-teknologier, Pivotal Container Servics, applikasjonsadministrasjonstjenester, sikkerhetstjenester, VMware-skyleverandører, datasenterinfrastruktur, NSX Cloud, AppDefence, vRealise Suite, AirWatch etc. De  tilbyr også ulike produkter som desktop virtualisering, skyadministrasjonsplattformer, lagringsløsninger, hyperkonvergert infrastruktur, nettverk, sikkerhet, datasenterinfrastruktur, nettverksfunksjonsvisualisering etc. Løsningsdelen deres inneholder teknologiløsninger, strategiske IT-prioriteringer, programvare definerer datasentre,  bransjeløsninger etc. Og deres seksjon eller profesjonelle tjenester består av profesjonelle tjenester for modernisering av datosentre, transformering av sikkerhet, styrking av digitale arbeidsområder, integrering av offentlige skyer, tekniske kontoansvarlige tjenester i tillegg til andre tjenester.

Tjenester til VMware
Produktene deres kan lastes ned via nettsiden deres. For å laste ned klikker du på produktet du ønsker og følger nedlastingsinstruksjonene deres.  Etter at programmet er lastet ned, kan du installere programmet på datamaskinen og sette i gang.  De har også ulike støtteprogrammer og tjenester som vSphere, Horizon, Fusion, workstation player, vSan, eskalere støtteforespørsel, tekniske papirer og mer. De tilbyr også et kundestøtteforum.  Om du har behov for hjelp, eller møter noen problemer kan du kontakte VMwares kundeservice direkte.

Les anmeldelser av andre tjenester

Erfaringer med VMware
Har du noen gang brukt noen av tjenestene levert av VMware?  Vi vil gjerne vite hvordan din erfaring med dette IT-selskapet var.  Hvor nyttige synest du produktene deres er? Hvor enkelt var det å laste ned og installere skyløsningene deres?  Er deres profesjonelle tjenester virkelig nyttige på kontoret ditt? Hva slags kundeservice gir VMware om du møter på problemer eller trenger hjelp? Skriv din egen personlige kundeanmeldelse og del din tilbakemelding med andre potensielle kunder, slik at de vet hva de kan forvente hvis de bestemmer seg for å prøve ut VMware. Din tilbakemeldng blir satt pris på.