TT-Line

Alle kundeanmeldelser

TT-Line

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo TrueStory
TrueStory
1 Anmeldelser

Noen ganger er det absolut nødvendig for oss å slappe av og være på ferie. Først og fremst bør du lete etter...

Logo Flixbus
Flixbus
1 Anmeldelser

Man blir jo stadig vekk oppfordret til å droppe fly og bruke alternative transportsmuligheter der man kan. Men lenge har det egentlig ikke ek...

Logo Qatar Airways
Qatar Airways
1 Anmeldelser

Når du skal på tur med fly så er det jo optimalt å reise så komfortabelt som mulig. I tidligere år var det komf...

Logo Skytours
Skytours
1 Anmeldelser

Det å ta seg en flytur i ny og en er ikke akkurat like spesielt som det var for et par tiår siden. Før fantes det bare et f&arin...

TT-Line

Det å reise har mange gode og viktige fordeler for et menneske. Og noen ganger trenger man ikke å komme med en haug av årsaker til at hvorfor det er bra. Det er bra fordi det er bra. Man kommer seg ut av huset, ser andre steder og byer, samtidig som man lader batteriene litt. Gode grunner som noen akkurat det, og det er heldigvis mange måter å reise på. Verden er rett utenfor døren, og bare tenk på det, alle verdenshavene er knyttet til hverandre, så vi er ikke så langt unna hverandre som vi kanskje tror. Derfor har båter vært utrolig viktige for oss, og ferger som transporterer oss over kortere distanser likeså. Et fergeselskap som TT-Line er derfor verdt å vite mer om, og hvem vet, kanskje du blir inspirert til å ta en liten tur ut på kontinentet?

Ting å vite om TT-Line
Noe som er greit å påpeke om TT-Line er at det er ikke et veldig stort selskap som sådan, og at destinasjonene deres er lokalisert til et område. Det er et tysk rederi, som startet helt tilbake i 1962, noe som er ganske lenge siden. De har sitt hovedkontor i Lübeck, men også kontor i blant annet Trelleborg i Sverige. Selv om de kanskje ikke er så store har de stor suksess derimot, og frakter nesten en million passasjerer per år. En stor fordel med å reise med dem er at det er relativt billig, og at ferjene er av god, høy kvalitet. Man kan ha tillit til reisen og om du er av den miljøbevisste typen er TT-Line et godt valg. På siden deres kan du også booke hotell på ulike steder som finne si nærheten av destinasjonene deres. Verden blir jo alltid litt mindre og med TT-Line kan du komme deg til land som Polen og Litauen på en annen måte enn å fly.

Hva du får med TT-Line
Du får blant annet muligheten til å reise mellom fire land, Polen, Tyskland, Litauen og Sverige. Kanskje det utvalget blir utvidet med tiden, men om du vil ta en biltur gjennom noen interessante land i Europa kan TT-Line være idell. Om du for eksempel ønsker å unngå å kjøre gjennom Danmark er dette et godt alternativ. De reiser flere ganger om dagen rutene i mellom og har flere ferjer som går. Dette er altså ferjer og ikke cruiseskip om du skulle tro det. Visse tar lenger tid enn andre så klart,og det er mulig å ha det veldig trivelig på båtene deres. Valget er uansett ditt og om du vil legge planer for en litt annereledes sommerferire kan TT-Line hjelpe deg med å komme deg ut på kontinentet. Så får vi håpe på at de legger ruter til Norge etter hvert også!

Har du reist med TT-Line før og har noe du vil fortelle? Var ferjene deres av god nok kvalitet og var selve reise trivelig. Uansett om svaret er positivt eller negativt vil vi vite om det, så skriv til oss!


TT-Line i Trelleborg