Teal Swan Anmeldelser

: 2
0% Ville handlet her igjen

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-02-04
Meditations purchase issue
Jeg kjøpte noen meditasjoner fra dette selskapet, men klarte ikke å laste dem ned eller få tilgan... Les mer
A. VonRueden

Mest stemmer anmeldelse

  2024-01-24
Kjøp av meditasjoner
Jeg ble skuffet over kundeservicen da jeg ikke fikk tilgang til meditasjonene jeg kjøpte. Da jeg ... Les mer
King

Anmeldelser (2)

  (0)

 (0)

  (1)

  (1)

  (0)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Meditations purchase issue

  Jeg kjøpte noen meditasjoner fra dette selskapet, men klarte ikke å laste dem ned eller få tilgang til dem i det hele tatt. Da jeg kontaktet kundeservice, fikk jeg sene svar og dårlige instruksjoner om hvordan jeg kunne få tilgang til meditasjonene. Når jeg endelig fikk spilt dem av, sluttet de plutselig å fungere etter 5 minutter, så jeg kunne ikke fortsette å lytte. Når jeg ba om refusjon på grunn av ingen tilgang til produktet, nektet de med begrunnelse om at jeg hadde logget inn på nettstedet, uten å ta hensyn til at jeg ikke kunne laste dem ned og de slutta å virke etter 5 minutter. Alt i alt en dårlig serviceopplevelse og kundeservice.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av meditasjoner

  Jeg ble skuffet over kundeservicen da jeg ikke fikk tilgang til meditasjonene jeg kjøpte. Da jeg prøvde å laste ned meditasjonene via den opprinnelige lenken, ble jeg tvunget til å betale på nytt, noe som resulterte i unødvendige kostnader. Kundeserviceteamet spurte om irrelevante ting og gjorde ingen innsats for å hjelpe meg med problemet. Jeg tror de ikke forstår hvordan kundeservice skal utføres. De virker uinteresserte i å hjelpe, forstår ikke problemet og viser ikke engasjement for å finne en løsning. Tilnærmingen deres mangler støtte, forståelse og hjelpsomhet. Denne opplevelsen har vært svært skuffende for meg, og det er ikke første gang jeg har møtt på slike problemer med deres kundeservice. Det er en katastrofe hver gang man trenger hjelp fra dem.


Andre så også på