SETAPP

Alle kundeanmeldelser

SETAPP

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee
McAfee
0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Usenet
Usenet
0 Anmeldelser

Du føler sikkert at du har ganske god oversikt over dagens teknologi, hva man kan gjøre og hvilke muligheter som finnes. Og det er si...

Logo Adobe
Adobe
0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com
One.com
0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

SETAPP

Skulle du ønske du kunne finne frem til de beste appene for Mac og iOS-enheter på et og samme sted? I dag finnes det selskap som tilbyr såkalte app-abonnement slik at du ikke bare kan finne de beste appene på et sted, men også få tilgang til de gjennom et abonnement. Setapp er en tjeneste innen dette segmentet, men hvordan finner du ut om de også er trygge og pålitelige? Ved å lese anmeldelser fra kunder som allerede har erfaringer med et selskap her på NorskeAnmeldelser så er det mye enklere for deg å finne frem til de beste alternativene for deg!

Om Setapp
Setapp er en abonnementsbasert tjeneste som er utviklet av selskapet MacPaw. MacPaw er et ukrainsk programvareselskap som har sitt hovedkontor i Kiev og har eksistert siden 2008. Setapp ble først lansert som betaversjon i 2016 og senere som fullversjon i 2017. I følge selskapet selv er deres visjon å gi Mac-brukere tilgang til de beste appene slik at de slipper å bruke tid på å lete de frem selv. 

Produkter og tjenester av Setapp
Setapp er en tjeneste som lar deg finne og få tilgang til en rekke ulike apper for en månedlig pris. Dette er altså en abonnementsbasert tjeneste og du kan velge mellom ulike varianter av abonnementet til ulike priser. Et abonnement er en avtale som går ut på å benytte seg av tjeneste over lengre tid og gjentatt bruk. Tjenesten kan lastes ned på Mac-enheter, men avhengig av hvilket abonnement du velger så kan du også legge til iOS-enheter slik at du automatisk får tilgang til appene på disse også. Appene du får tilgang til hører til ulike kategorier som blant annet livsstil, kreativitet, produktivitet, utdanning og økonomi. Per i dag sier Setapp at et abonnement vil gi deg tilgang til over 230 apper. Du vil altså ikke måtte betale noe ekstra for å installere appene selv om de koster penger, dette inkluderes i månedsabonnementet. Du kan finne en fullstendig oversikt over alle appene som gis tilgang til på nettsiden. Før du kjøper et abonnement har du også mulighet til å prøve ut tjenesten i 7 dager helt gratis. Du kan velge mellom flere ulike betalingsmetoder for abonnementet som blant annet VISA, Mastercard, PayPal og Amex. For mer informasjon om denne tjenesten, funksjonene og andre tema som er relatert til app-tjenester så kan du besøke nettsidens egen blogg. Du kan også melde deg på et nyhetsbrev som vil sende deg jevnlige e-poster om nyheter, priser, kampanjer og tilbud.

Komplimenter, klager og tips om Setapp
Har du kjøpt et abonnement fra Setapp? Eller har du noen andre erfaringer med denne tjenesten? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg og alle våre lesere å finne frem til de aller best tjenesteformidlerne på nett. Si gjerne litt om din erfaring med blant annet brukervennligheten, kundeservicen eller annen informasjon du tror kan være nyttig for andre.