Adobe

Alle kundeanmeldelser

Adobe

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee

McAfee

0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo One.com

One.com

0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

Logo Reseller Club

Reseller Club

0 Anmeldelser

Om man ser hvilken vei verden går, når det kommer til hva slags bransjer som leder veien og hva som er fremtiden, så er det vel l...

Logo Scalahosting

Scalahosting

0 Anmeldelser

Tjenester på nett har etter hvert blitt veldig viktige, mye på grunn av teknologiens fremteden og at vi rett og slett er mer avhengige ...

Adobe

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med så kommer du til å bli milliardær. Så enkelt er det, og det er massevis av bevis for akkurat det, spesielt de siste 20 årene. Adobe er et slikt selskap, som har gjort dette i mer enn 20 år og du kjenner sannsynligvis til navnet deres. Det er lett å si i etterkant, spesielt når en god ide virker så enkel, men faktum er at Adobe har hatt flere gode ideer, noe som har gjort dem markedsledende på flere områder innen datateknologi. Du har som sagt sett Adobe før sammen med deres logo, så les videre om du vil vite litt mer om dette selskapet som har hatt en større påvirkning på teknologien du bruker enn du kanskje vet selv.

Informasjon om Adobe
Adobe som selskap har eksistert siden 1982, noe som er litt overraskende om en tenker over det. Men samtidig så er det viktig å tenke på at selv om PC-er til kommersielt bruk ikke var så veldig utstrakt på denne tiden så var det noe som ble brukt i arbeidslivet til en veldig stor utstrekning, og Adobe designet og laget programvareløsninger, som blant annet Flash. Dette er et program som hjelper deg med å se videoer på Youtube blant annet. For å gi et bilde av hvor stort selskap det er snakk om her, så har de over 20 000 ansatte, fordelt på kontorer rundt over hele verden og med en omsetning på 11 milliarder dollar i 2019 så har man med en teknologigigant å gjøre. Adobe er noe som alle PC-er har, i en form eller annen, så de er overalt, selv om man kanskje ikke legger merke til dem like mye som Apple for eksempel.

Produkter fra Adobe
Om du har noengang brukt PDF-fil så vit at det er noe som Adobe har laget, Photoshop er også deres, i tillegg til Acrobat Reader. Bare disse tre programmene og løsningene har vært utrolig viktige for veldig mange mennesker, spesielt om du legger til Flash også. De gjør det å bruke en PC mye smidigere med sine løsninger. Du har kanskje ikke betalt for dem, da flere av deres løsninger er gratis, men det er i hvert noe man bør sette veldig stor pris på. Og om du har brukt Photosop til å redigere et bilde før du har lagt det ut på Instagram så vet du hvor viktig Adobe har vært! De tilbyr også løsninger for bedrifter og skoler, og det er enkelt å se hvorfor de har vokst seg til å bli så store som de har.

Skriv til oss om Adobe
De fleste av oss har gode erfaringer med Adobe og vi vil gjerne lese om dem. Men vi oppfordrer også de av dere som har andre erfaringer og andre synspunkt til å skrive til oss og dele dem med oss. På den måten får vi det beste overblikket av Adobe. Skriv til oss!


Hvordan du kan bruke Photoshop