Canva

Alle kundeanmeldelser

Canva

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo YouGov
YouGov
1 Anmeldelser

Det er ikke ofte man får betalt for å si sin mening, men det er noe YouGov gir deg sjansen til. Alle har sine meninger nå for tid...

Logo ExpressVPN
ExpressVPN
1 Anmeldelser

VPN ExpressVPN leverer Virtuelt Privat Nettverk, VPN, som gjør at du kan surfe trygt og anonymt på internett, uten at du trenger &arin...

Logo Mobrog
Mobrog
1 Anmeldelser

Det er ganske mange ulike ting man kan tjene penger av på nettet, noen mer overraskende enn andre. Noe som Mobrog kanskje er for mange, da du...

Logo Toluna
Toluna
1 Anmeldelser

Er det en ting internett har gitt oss så er det at alle har en stemme nå. Du kan bare gå på nettet, logge deg inn...

Canva

Presentasjon er alt, i nesten alle aspekter av livet. Om du lykkes med å presentere det du har å selge på best mulig måte kommer du til å se større interesse. Nesten uansett hva det er som du selger. Det er bare sånn det er, og det gjør det helt avgjørende at du tar sånne ting på alvor om du vil lykkes i livet. Det er også noe man ser i større grad på nettet, at sider som har en god måte å presentere seg selv på lykkes bedre. Der kommer kanskje Canva inn, en tjeneste som hjelper deg med ditt design av nettsiden din. Med mindre du er en webdesigner selv er ikke litt hjelp å forakte vil vi tro. Så hvorfor ikke ta en titt og se hva det handler om? Les mer her!

Informasjon om Canva
Om du er i tvil om dette er noe som funker og noe du bør bruke din tid på kan det være greit å vite at Canva har over 1000 ansatte! Det er en stor vekst med tanke på at de startet i 2012, som ikke er så veldi glenge siden akkurat. Det er et australsk selskap og de har over 20 millioner brukere verden over, med en verdi på flere milliarder dollar. Dette er seriøse greier og mer enn det man kanskje innbiller seg. Det er ikke et selskap på et par personer i kjelleren liksom. Det gjør vel at man får litt mer tillit til dem enn man ellers ville hatt, og at man kanskje blir litt mer interessert. Det som er bra for deg som kunde er at du kan teste dem i 30 dager gratis, og om du bestemmer deg for å betale er det ingen bindingstid. Det er rett og slett et godt tilbud, og et mange har dratt nytte av.

Hva du får
Man får i essens et verktøy for å bygge sin egen nettside på best mulig måte. Det inkluderer ting som designtips, maller, layouts, fargevalg og mye mer. Det å bygge noe som ikke er så ofte brukt eller som folk ikke har sett tidligere kan være en svært god indikator på hvor langt man når. I tillegg får man tilgang til over 2 millioner bilder som man kan bruke og kanskje viktigst av alt; man får en profesjonell presentasjon! Det er rett og slett et verdifullt verktøy, og med tanke på at det koster en snau hundrelapp i måneden kan man si det er verdt det. Dyrt er det i hvert fall ikke. En annen fordel er at man får support fra Canva selv, noe som kan være spesielt nyttig om man ikke har så mye erfaring og er redd for å gjøre noe feil. Vi anbefaler det!

Har du brukt Canva?
Det er viktig for enhver anmeldelse å få innspill av andre lesere som faktisk har testet det vi prater om. Så skriv gjerne inn til oss og fortell oss mer om du er en av dem.


En introduksjon til hvordan du bruker Canva