InVideo

Alle kundeanmeldelser

InVideo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo McAfee

McAfee

0 Anmeldelser

Det er alltid smart å beskytte seg selv, uavhengig om det er PC-en, mobilen eller bilen for den saks skyld. Dessverre er det slik at verden i...

Logo Adobe

Adobe

0 Anmeldelser

Om du er smart og kan datamaskiner og vet om en programvare eller en programvareløsning som kan hjelpe med et problem mangesliter med s&arin...

Logo One.com

One.com

0 Anmeldelser

Nettet har tatt over! Det er det ikke lenger grunn til å stille spørsmål over, og det eneste vi kan gjøre er å tilp...

Logo Reseller Club

Reseller Club

0 Anmeldelser

Om man ser hvilken vei verden går, når det kommer til hva slags bransjer som leder veien og hva som er fremtiden, så er det vel l...

InVideo

Det er ikke så lenge siden at det å ta opp en video føltes ganske eksklusivt. Det var ikke alle som hadde tilgang til et videokamera, og de som hadde det brukte det ofte til veldig mye i sine liv. Det er ganske naturlig det, og det er jo noe som skaper minner for livet. I dag er det litt annerledes, i det at "alle" har et kamera, på sin telefon. Det gjør at mange også har nesten blitt eksperter for å regne når det kommer til å ta opp en video, redigere og gjøre masse fikst med den. Så finnes det også en rekke forskjellige videoredigeringsprogram som man kan benytte seg av, og det er InVideo et eksempel på. Om du bruker slike programvarer ofte, så kan det være greit å vite mer om denne, og lese vår kundeanmeldelse. Da får du all relevant informasjon, og en god tilbakemelding på hva dette dreier seg om!

Hva du bør vite om InVideo
Dette er et program som du ikke behøver å laste ned til PC-en din. Alt gjøres direkte på nettsiden deres, noe som er en smidig løsning, så trenger du ikke å tenke på installering og lignende tekniske utfordringer. Ikke at det er et så stort problem egentlig, eller hva? Dette er et amerikansk selskap, noe osm ikke er så overraskende med tanke på hvor ivrige de er på sosiale medier og utviklingen av slik teknologi. Men det er jo noe som har vært til fordel for oss, så vi skal jo heller ikke klage så altfor mye.

Men selv om du ikke behøver å laste noe ned, så er det ikke gratis. Du kan se mer om prisene deres direkte på siden til InVideo, men det er noe som er greit å være klar over før du lager for mange planer.

Hva du kan gjøre med InVideo
Det er ganske moderne hva de har satt på plass hos InVideo. Du kan velge om du vil starte med redigeringen din helt fra begynnelsen av, eller om du vil bruke noen av utgangspunktene de har laget. Du kan legge til tekst, musikk og andre aspekter som mange er glade i å gjøre. Og dette er jo ikke bare for deg som liker å poste på Insta, det har du gratis programmer til. InVideo brukes også av mange selskap som ønsker å få til en bedre markedsføring, og som ser på mulighetene videoredigering gir.

Det er klart, man må være kreativ, og vite hva man driver med, men gjør man det så er det stor sjanse for at man lykkes med det man prøver seg på. Det er en grunn til at InVideo har vokst såpass mye som den har gjort de siste årene, og uansett hva du driver med, enten det er personlig eller for et selskap, så kan det være verdt å utforske.

Om du kjenner til InVideo og vil fortelle oss mer om din opplevelse, så gjør gjerne det via kontaktskjemaet nedenfor. Uansett om det er positivt eller negativt!