GetResponse Anmeldelser

: 21
33% Ville handlet her igjen

Mest relevante positive anmeldelse

  2024-05-20
E-postmarkedsføringsverktøy
Sjekk dette, folkens! Jeg bare må fortelle dere om denne utrolige e-postmarkedsføringsplattformen...Les mer
rosanna

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-05-14
Min erfaring med tjenesten
Jeg ble veldig skuffet da kontoene mine ble stengt uten forvarsel på grunn av spam-klager. Dette ...Les mer
N. Heller

Mest stemmer anmeldelse

  2024-01-25
E-post markedsføringstjeneste
Jeg har testet forskjellige e-postmarkedsføringstjenester opp gjennom årene, men ingen har vært l...Les mer
ella

Anmeldelser (21)

  (6)

 (1)

  (6)

  (7)

  (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  affiliate program

  Nylig deltok jeg i et affiliate-program, og det var virkelig en fantastisk opplevelse. Personalet var veldig hjelpsomme og guidet meg gjennom hele prosessen på en tålmodig måte, og svarte på alle mine spørsmål og tilbød effektiv støtte. De viste meg hvor jeg kunne finne alle verktøyene og materialene jeg trengte, og lot meg så utforske alternativene selv. Etter at jeg bestemte meg, ble bestillingen min raskt håndtert av en profesjonell ansatt som tok seg av alle nødvendige beregninger. Hele opplevelsen var veldig enkel, og jeg følte meg aldri presset til å kjøpe noe. De ga meg til og med en dato for når arbeidet skulle begynne, noe som ga meg stor trygghet. Jeg vil absolutt anbefale dette programmet til andre og dele det med venner og familie. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med kundeservicen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Automatiseringsplattform for e-postmarkedsføring

  Jeg har brukt Automatiseringsplattform for e-postmarkedsføring i omtrent et år nå, og må si at jeg er veldig fornøyd. Det har virkelig vært en pålitelig plattform for meg. Å lage e-poster og nyhetsbrev er superenkelt, og grensesnittet er veldig brukervennlig. Selv om jeg sender mange e-poster til kunder hver dag, så er antallet leads jeg jobber med mindre enn tusen. Derfor kan jeg bare si noe om min erfaring på dette bruksnivået. Jeg har aldri hatt noen problemer med spam gjennom denne tjenesten, så det er definitivt et pluss!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  E-postmarkedsføringsverktøy

  Sjekk dette, folkens! Jeg bare må fortelle dere om denne utrolige e-postmarkedsføringsplattformen jeg har oppdaget! Det er så mange spennende muligheter og funksjoner å utforske. Selv om det kan virke litt komplisert i starten, så er det virkelig verdt det når du først får taket på det! Jeg fant ut hvordan jeg kunne lage skikkelig kule FB-annonser på et blunk ved hjelp av Social Ads Creator-appen fra dette selskapet. Og det beste av alt - det er helt GRATIS! Så ikke nøl, dere, dette er virkelig noe å få med seg!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  E-post markedsføringstjeneste

  Jeg har testet forskjellige e-postmarkedsføringstjenester opp gjennom årene, men ingen har vært like pålitelig som denne her. Den fortsetter å fungere perfekt og kommer stadig med nye funksjoner. Prisene er rimelige, noe som viser at teamet virkelig kan sin e-postmarkedsføring og gjør det bedre enn mange andre. Selv om jeg har sett noen negative kommentarer, har de alltid levert e-postene mine raskt på rett sted, uten forsinkelser, og opprettholdt en høy åpningsrate.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min erfaring med tjenesten

  Jeg ble veldig skuffet da kontoene mine ble stengt uten forvarsel på grunn av spam-klager. Dette skjedde etter at jeg hadde sendt ut en kampanje med 700 e-poster. Jeg kunne ikke lenger bruke mine betalte kontakter, og det virket som ingen brydde seg om mine henvendelser angående eksportering av dataene mine til min e-postadresse. Jeg har bestemt meg for å ikke bruke denne tjenesten igjen, og vil råde andre til å holde seg unna.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av e-postmarkedsføringstjeneste

  Jeg hadde en veldig dårlig opplevelse med denne tjenesten. Plattformen fungerer bare halvparten av tiden, og hver gang jeg prøver å integrere noe blir kontoen min suspendert. Det er veldig frustrerende å bruke tjenesten, fordi jeg aldri kan være sikker på at den faktisk fungerer som den skal. Det virker som om de bare er opptatt av å tjene penger, i stedet for å hjelpe kundene med å vokse virksomheten sin. Det virker som om de ikke ønsker at kundene skal lykkes og tjene penger selv, selv om de tjener millioner selv. Jeg ville ikke anbefale denne plattformen til noen som ønsker å bygge opp sitt eget selskap.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  E-postmarkedsføringstjeneste.

  Jeg vil virkelig anbefale denne tjenesten! Vi bruker den til å sende mange e-poster i løpet av måneden. E-postbyggeren og malene er veldig enkle å bruke, og funksjonen for å planlegge levering gir oss bedre åpningsfrekvenser. Tjenesten synkroniserer godt med nettbutikken vår og hjelper oss med å sende relevant innhold til kundene basert på kjøpene deres. I tillegg bruker vi skjemaer, pop-ups og landingssider. Det er et flott verktøy, spesielt til den lave prisen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  E-postmarkedsføring

  Åpningene av e-postene ser bra ut. De har et stort utvalg av maler for å sette opp e-poster raskt. Bekreftelsen av databasen tok litt lang tid, men på det tidspunktet var kundestøtten tilgjengelig, så jeg var ikke bekymret. Det var noen duplikater som måtte ryddes opp i separat, det var også litt upraktisk. Men fordelene oppveier ulempene. Det beste er salgene fra e-postmarkedsføringen, de er virkelig imponerende.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Ditt kjøp i noen få nøkkelord:

  Jeg har brukt e-postmarkedsføringsverktøyet i nesten to år nå, og det har virkelig hjulpet oss å forbedre ytelsen til utsendelsene våre. Det er veldig enkelt å bruke, og det går fort å sette opp designet. Jeg synes spesielt det er imponerende med de dynamiske innholdfunksjonene og den nye AI-emnefeltgeneratoren.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min erfaring med en annen e-postmarkedsføringsprogram

  Jeg har brukt en annen e-postmarkedsføringsprogram i mange år og bestemte meg for å prøve en annen. Dessverre fikk jeg over 90% feil da jeg sendte e-poster fra listen min. Kontoen min ble umiddelbart suspendert, og da jeg spurte hvorfor, ble jeg fortalt at dette skjedde fordi alle e-postene mine var inaktive!? Jeg forklarte at jeg har brukt listen min i mange år og aldri hatt problemer med mitt tidligere e-postmarkedsføringsprogram. Dessverre fikk jeg aldri noe svar. Da jeg ba om refusjon fordi jeg ikke kunne bruke kontoen min, ble jeg heller ikke kontaktet. En svært dårlig opplevelse. Det er mye bedre e-postmarkedsføringsprogram der ute.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Etter kjøpet vårt

  Jeg har hatt trøbbel med denne plattformen i det siste. Etter at vi skaffet oss det årlige betalte abonnementet og prøvde e-postmarkedsføring i en måned, oppsto det en haug av problemer. Første måneden gikk greit, men etter at vi la til alle kontaktene våre, blokkerte plattformen alt og sa at listene våre var dårlige og kunne føre til spamproblemer. Så nå kan vi ikke sende noen e-poster før listene våre er "ryddet" og 88% av kontaktene er fjernet! Og det verste er at vi ikke kan snakke med noen på telefon...


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Unødvendig betaling

  Jeg hadde en dårlig opplevelse med denne tjenesten. Betalingsprosessen var enkel, men da jeg forsøkte å bruke e-posttjenesten, fungerte den overhodet ikke. Tjenesten var rett og slett dårlig, så jeg måtte be om tilbakebetaling for den ubrukte perioden. Uheldigvis nektet de å refundere pengene mine med henvisning til deres vilkår og betingelser. Jeg ble virkelig skuffet over deres manglende kundeservice og kommer ikke til å anbefale dem til noen. Jeg foretrekker heller å bruke andre alternativer slik som Mailchimp eller Sender, som har et bedre rykte og er mer brukervennlige.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Automatiske betalinger via PayPal

  Jeg opplevde at selskapet satte opp automatiske betalinger via PayPal uten min tillatelse, og trakk penger fra kontoen min. Jeg spurte kundeservice og faktureringsteamet om hjelp med å få tilbake pengene mine med en gang, siden jeg ikke ønsket fornyelse. Dessverre sa de at de ikke kunne refundere meg, og jeg følte meg virkelig lurt av dette selskapet. Jeg vil anbefale alle å holde seg unna dette selskapet på grunn av svindel.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min erfaring med e-postmarkedsføring

  Min erfaring med e-postmarkedsføring har virkelig vært en utfordrende reise. Jeg mistet over 10 000 kontakter på grunn av påståtte spamrapporter, selv om jeg ikke kunne finne konkrete klager i e-postene jeg sendte ut. Etter flere forsøk på å kontakte kundeservice og ikke få tilfredsstillende svar, ble kontoen min låst i mer enn en uke. Dette resulterte i store økonomiske tap for bedriften min. GetResponse presset meg til å fjerne inaktive kontakter og nektet meg å eksportere mine egne GDPR-kompatible kontakter. Mangelen på transparens og muligheten til å påvirke gjorde det umulig å løse problemene mine med selskapet direkte. Jeg vil faktisk advare alle bedrifter som er avhengige av nyhetsbrevmarkedsføring mot å stole på GetResponse for å bygge sin e-postinfrastruktur.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjøp av konto

  Dårligste kundeservice jeg har sett noensinne. Anbefaler å holde seg unna, det finnes mange andre konkurrenter med bedre teknologi og moderne funksjoner. Jeg skaffet meg en konto og måtte avbryte tjenesten (fikk ingen refusjon, de er allerede klar over at de er dårlige!), det er ikke verdt å investere på lang sikt!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Avslutning av abonnement

  Hold deg unna denne leverandøren!

  Hmm, jeg lurer på om kundeservicen vil svare på denne anmeldelsen og forklare denne forretningspolitikken, eller om de bare kommer til å gi den standardresponsen "Hei, takk for at du tok kontakt. Vi beklager på det sterkeste de problemene du har opplevd og at du er misfornøyd med tjenesten vår. Vi skal definitivt se nærmere på problemet ditt. Vennligst ta kontakt med oss på e-post XY." 🙈


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Min erfaring med et spamfelle

  Hvis du uheldigvis havner i en spamfelle, noe som kan skje med alle, er det veldig irriterende med GetResponse... De deaktiverer bare kontoen din... de er ikke tilgjengelige på en stund... de svarer ikke på spørsmålene dine... de lar deg bare stå der alene, med din ødelagte e-postmarkedsføring, og tap av penger time etter time... Ikke rør GetResponse i det hele tatt. Aldri, aldri igjen.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Blokkerte Optin-sider uten varsel

  Deaktiverte alle optinsider uten forvarsel fordi det var et ReCaptcha-problem. Har ventet lenge på svar fra kundeservice.


Andre så også på