Alamy

Alle kundeanmeldelser

Alamy

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo GamesDeal
GamesDeal
1 Anmeldelser

Spill er alltid populært, og i dag kanskje mer enn noen gang er det et så stort krav til spill og butikker at det ikke er rart at sider...

Logo Fanatical
Fanatical
1 Anmeldelser

Et valg er alltid godt å ha, spesielt når det kommer til noe så populært som videospill. Det gjør at selskapene konk...

Logo Grønt Fokus
Grønt Fokus
7 Anmeldelser

Vurderinger Grønt Fokus Vi vil se boligene våre hyggelige både inne og ute. Vi vil trives også i hager, nyte av sol og ka...

Alamy

Bilder og video er i dag en stor del av våre liv. Nå som alle har et kamera på seg nesten hele tiden er det jo også utrolig lett å forevige noe som skjer på et øyeblikk. Og bare tenk på hvor mange bildedelingstjenester og sider som finnes der ute. Noen er større enn andre, man har eksempler som Getty Images og Shutterstock, men man skal heller ikke undervurdere Alamy. De er kanskje litt mindre kjent enn visse av deres konkurrenter, men det behøver ikke nødvendigvis å si så mye om kvaliteten. Er du en som trenger bilder og video i arbeidet eller for hobbyen? Da bør du faktisk lese videre om Alamy for å få all informasjon som du trenger. Det kan være til stor fordel for deg, så les gjerne videre for å få mer informasjon.

Hva du bør vite om Alamy
Alamy er et britisk selskap startet i Edinburgh i 1999. Det var jo også rundt den tiden bruken av internett virkelig begynte å bli noe stort over hele verden, og bilder kunne da brukes og sendes over hele verden på et øyeblikk. Det er jo utrolig viktig, og hos Alamy har de kunder som Microsoft. Du vet de ganske generiske bildene av glade folk man ser på sidene deres? Som oftest er det ikke Microsoft selv som har tatt de bildene, men kjøper dem heller av tjenester som Alamy. Det er en enklere og raskere prosess, for det er jo ikke som om de ikke har råd til det, tross alt! Og om det er sånn at du trenger tilgang til bildene deres, så er det greit å vite at de har over to hundre millioner bilder, og hundre tusen blir lagt til hver eneste dag. Da er det stor sjanse for at du finner akkurat det bildet du er ute etter.

Hvordan det fungerer hos Alamy
Det er på mange måter ganske lett, du finner det bildet du er ute etter, eller videoen, og betaler for det. Du bestemmer hvilken størrelse du trenger, og det er egentlig alt. Bildene og alt annet materiale er en blanding av kontrakter de har med selskap som sender dem bildene og freelansere som får betalt for bildene de gir til Alamy. Du kan selv jobbe for dem om du ønsker det, men det er jo et visst krav på kvalitet som du må oppfylle, selvsagt. Med tanke på om du vil kjøpe et bilde derså koster det 100 kroner så er det mye å tjene, og mye å betale om du er kunde. Valget er naturligvis ditt, men tilbakemelding vi har lest viser at det er en høy kvalitet på det som leveres.

Om du har erfaring med Alamy eller har en kundeanmeldelse du vil levere inn er dette stedet for deg. Vi har jo denne siden for de av dere som er interessert i å bruke tjenesten. Og bedre råd enn fra de som har brukt Alamy selv får man vel ikke? Så skriv til oss!


Selg bilde på Alamy