NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Shutterstock

  Har du noen gang lurt på hvor nyhetsartikler og andre medier får tak i bildene som de bruker? Noen av dem har de jo naturligvis tatt selv, men de aller fleste kjøper de, enten av andre nyhetsbyråer eller av selskap som Shutterstock. Du har sikkert sett navnet tidligere, og om du ser nøye på bilder som VG og Dagbladet bruker kommer du til å se det oftere enn du tror. Men det er ikke noe som er for kun aviser og andre bedrifter. Alle kan bruke slike tjenester. Lurer du på hvordan, og eventuell nytte det kan ha? Da bør du lese videre for mer informasjon. Kanskje du blir interessert i å bruke tjenesten, men vår review kan jo være nyttig uansett. Og til slutt får vi se om vi får innspill fra noen av våre lesere angående tjenesten! Les mer her!

  Informasjon om Shutterstock

  Dette er et selskap som har eksistert i bare 17 år, men på den tiden har de vokst mye, og er i dag en av de største i bransjen. De har over 700 ansatte med hovedkvarter i Empire State Building i New York. Bare det er jo ganske imponerende og får en til å tenke på hvor gøy det ville vært å jobbe der! Ideen bak stockfoto er ikke akkurat Shutterstock sin, men de har utført den på en bedre måte enn de aller fleste av deres konkurrenter. Shutterstock tilbyr også apper og programvareløsninger som har med bilde og video å gjøre. Det er et stort selskap som du ser, og gjør din bruk der ganske trygg og uten problemer. Noe av den grunnleggende ideen er at det er ikke Shutterstock som fotograferer alle bildene selv, men at de har bidragsytere over hele verden. De tar bildene og sender dem til selskapet hvor de går inn i databasen deres. Som i dag teller over 300 millioner bilder!

  Erik W. Jakobsen: Tjenester - det vi lever av og for

  Hva du finner der

  Det er noe av sjarmen med hvordan det hele fungerer. Alt du behøver å gjøre er å registrere deg, abonnere på tjenesten, så får du tilgang til alt, både videoer, musikk og bilder. Kvaliteten på det du får tilgang er skyhøy og det er mulig å teste tjenesten en måned først for å se om det er noe for deg. Det er klart, Shutterstock er ikke noe alle kommer til å ha behov for, men content skriving blir mer populært og slike tjenester kommer nok til å trenges mye i fremtiden. Om det er noe du trenger hjelp med så får du 24 timers support fra Shutterstock, og det er i det hele tatt en god tjeneste å bruke om du trenger bilder. Når Marvel bruker dem er de sannsynligvis gode nok for deg også!

  Om du har erfaring med tjenesten og har noe du vil dele så ser vi fram til dine innspill. Det er viktig for oss, og ikke minst for våre andre lesere. Nøl ikke og fortell om dine opplevelser med Shutterstock og om du ville anbefalt dem!


  Trender fra Shutterstock

  Shutterstock
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Shutterstock

  Din rangering

  FAQ

  Er Shutterstock et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Shutterstock. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Shutterstock?

  Shutterstock opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Shutterstock . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!