NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Parallels

  Det er nå sånn en gang at teknologien har tatt over, og for oss vanlige mennesker er det best om det finnes en slags brukervennlighet på tvers av plattformene og operativsystemene. Det er jo for eksempel visse selskap som absolutt ikke tillater det, Apple er jo et godt eksempel sånn sett. Operativsystemene deres fungerer nesten som et lukket økosystem, noe som ikke er veldig praktisk for brukere av Apple, men det finnes jo alltids løsninger. Navnet Parallels har du kanskje ikke hørt om, men det kan være utrolig nyttig og praktisk i denne sammenhengen. Vi skal ikke si for mye her, men vi anbefaler deg å lese videre. Da får du all relevant informasjon og kanskje noen nye ideer. Høres det interessant ut? Les gjerne videre

  Litt informasjon om Parallels

  Det å være et selskap som spesialiserer seg på kryssplattformbruk kan være en svært god ide i disse tider, og det virker som om Parallels har gjort en veldig god jobb her. Og før vi går videre med noen ting her, så er det viktig å vite at dette er et selskap som er Microsoft Gold Partner, så tro ikke at du må gjøre noe ulovlig eller farlig vdd å bruke dem. Det er et amerikansk selskap, som har eksistert siden 1999. Det er jo på den tiden at hjemmebruk av PC og lignende virkelig eksploderte, så de kom inn til et marked på rett tidspunkt. Det skal jo også gjøre det lettere for deg å fullføre dine arbeisoppgaver på denne måten, men det er samtidig klart at dette er et program for spesiell bruk. Vanlige mennesker i hverdagen har ikke så mye behov for å bruke Windows på Mac, men for de som har det er dette et program som er gull verdt.

  Crystal Facility AS presenterer sine tjenester.

  Hva du får med bruk av Parallels

  Som sagt så tilbyr Parallels løsninger for deg som trenger å bruke andre operativsystem på din Mac. Det fungerer ikke like godt den andre veien, så du kan ikke installere Mac på Windows, men du kan bruke altså bruke Windows på andre operativsystem. Det inneholder altså Mac og Chromebook, og det er egentlig en veldig interessant løsning. Det gjør blant annet overføringen av data mye enklere og smidigere, men du må huske at det ksoter. Det kan koste deg opp mot 1000 kroner, avhengig på hvilken løsning du er ute etter. Uansett hva så er det en fantastisk løsning for de som faktisk trenger det, og det er noe som mange ville vært villige til å bruke. Du får en god gjennomgang hos Parallels så du vet hvordan du kan bruke programmet og hva du kan gjøre med det. Så kanskje får vi noen forslag av våre lesere?

  For om du har brukt Parallels antar vi at du har noe å si om det, og det vil vi gjerne lese om. Så skriv til oss og del med deg dine erfaringer med denne tjenesten, så kanskje andre blir overbevist om å bruke det også!


  Hvordan du kan bruke Windows på Mac

  Parallels
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Parallels

  Din rangering

  FAQ

  Er Parallels et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Parallels. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Parallels?

  Parallels opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Programvareløsninger, Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Parallels . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!