NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Monosurveys

  Med store fremskritt vokser det frem nye muligheter. Dette er også et faktum når det gjelder arbeidsmetoder og yrker. Med teknologien kom også muligheten til å ha hjemmekontor, eller bare en ekstra inntekt på siden. Svært mange sper på inntekten sin ved å jobbe noen timer hjemmefra. I mange tilfeller med noe helt annet enn de gjør i sitt yrke. Det er ikke alle som klarer overgangen til hjemmekontor, og da kan det være greit med noen gode tips i starten. Det er utallige muligheter til hva man kan jobbe med hjemmefra, og dersom du er fersk i gamet kan det kanskje lønne seg å prøve ut noe forsiktig til å begynne med. En slik mulighet kan være å delta i spørreundersøkelser på nett.

  Om MonoSurveys

  MonoSurveys er eid av et finsk markedsundersøkelsesselskap som kalles for Liidimedia Oy. Liidimedia Oy holder til i Tampere, Finland og har over 15 års erfaring i resultatorientert markedsføring. Selskapet opererer i Finland, Sverige, Norge, Tyskland og utvider stadig.

  MonoSurveys er en portal for markedsundersøkelser. Mennesker som deg og meg kan både utgjøre en forskjell gjennom anonymt å ta undersøkelser, og samtidig tjene litt på jobben.

  Produkter og tjenester i MonoSurveys

  Hos MonoSurveys har man muligheten til å ta betalte markedsundersøkelser innenfor mange ulike emner. Det kan være undersøkelser om abstrakte temaer som kjærlighet, helse og politikk eller det kan dreie seg om håndfaste temaer som biler, mat eller elektronikk. Som bruker hos MonoSurveys trenger du ikke delta i undersøkelser som du ikke ønsker. Du velger selv.

  Gjennom undersøkelsene får selskapene bak muligheten til å forbedre seg, eller for eksempel endre produkter til det bedre. Du får være med å gjøre en forskjell når du deltar i undersøkelsene. Har du noen gang blitt overtalt til å svare på en undersøkelse over telefonen? Dette går ut på det samme, bare at her får du betalt for det og du kan velge å ta undersøkelser når det passer deg.

  Når du er bruker av MonoSurveys får du også muligheten til å være med på telefon eller SMS-undersøkelser, mat- og vinsmaking eller du kan være heldig å teste ut nye produkter.

  Betaling og vilkår

  Før du starter en undersøkelse vil du bli opplyst om omtrent hvor lang tid undersøkelsen vil ta. Dermed er det greit å kunne takke nei til en undersøkelse som vil ta lang tid, dersom du vet du blir opptatt om noen minutter. Som regel vil en undersøkelse som tar lengre tid også gi høyere belønning. De fleste undersøkelsene tar mellom 5 og 20 minutter, og de fleste gir fra 0,40 til 4 Euro i utbetaling. Før du kan ta ut betaling må du ha opptjent minst 10 Euro.

  Du vil også ha muligheten til å tjene ytterligere gjennom å verve venner. Du inviterer vennene dine til å delta, og når de har registrert seg og tatt 3 undersøkelser får du belønning.

  Betalingen foregår via PayPal, eller du kan velge å ta ut belønning i gavekort på Amazon.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Har du registrert deg på MonoSurveys og deltatt i undersøkelser? Da vil det være til stor hjelp om du kan legge inn en kundeanmeldelse av tjenesten her på siden.

  Monosurveys
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Monosurveys

  Din rangering

  FAQ

  Er Monosurveys et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Monosurveys. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Monosurveys?

  Monosurveys opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Online Spørreundersøkelser.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Monosurveys . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!