NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Mobrog

  Det er ganske mange ulike ting man kan tjene penger av på nettet, noen mer overraskende enn andre. Noe som Mobrog kanskje er for mange, da du får betalt for å delta i markedsundersøkelser på nett. Du vet alle de gangene du har blitt ringt på telefonen for en undersøkelse? Vel, nå får du faktisk betalt for å delta, og selv om betalingen ikke gjør deg til en millionær så er det tross alt penger for å gjøre "ingenting". Så la oss se hva Mobrog egentlig er for noe.

  Om Mobrog

  Det er ikke så rart om du ikke har hørt om Mobrog tidligere, det er tross alt noe for de spesielt interesserte, og da det er en tjeneste eid av det tyske markedsundersøkelsesfirmaetSplendid Research så er det heller ikke norsk. Du kan fullføre undersøkelsene via PC eller smarttelefon også så dette er noe du kan gjøre på vei til skolen eller på en tur ut. Betalingen ligger på mellom 5 og 40 kroner, så det avhenger rett og slett på hvor stor undersøkelsen er, og hvor mange du vil fullføre. Jo flere du gjør, desto bedre blir du betalt, naturligvis.

  Hvordan Mobrog fungerer

  Det er jo enkelt og smidig å gjøre en markedsundersøkelse, spesielt på Mobrog. Det eneste du trenger er å registrere deg og ha en Paypal konto. Kontoen trenger du for å få pengene utbetalt. Du kan selv velge hvilke undersøkelser du vil delta på, avhengig om du liker emnene de spør om. Det er godt å vite at Mobrog må lage undersøkelser i henhold til europeisk lov, da de er bundet av retningslinjene etablert av ICC/ESOMAR og at dt de driver med er godkjent til å gjøres for internasjonal markedsføring. Det er jo også en måte for deg på å få ut din mening om en rekke ulike emner, som du kanskje ellers ikke hadde gjort. I tilegg, i motsetning til å skrive en kommentar på Facebook, så vet du faktisk at de store selskapene leser det du har å si, da disse undersøkelsene er laget for at de skal vite hva deres kunder tenker. De garanterer deg at ditt personvern er trygt, og det eneste de krever i gjengjeld er at du er ærlig, og det bør vel ikke være så vanskelig?

  Kundeservice fra Mobrog

  Som sagt så må Mobrog etterleve strenge retningslinjer for å kunne i det hele tatt drive med dette. Det betyr også at de må behandle sine undersøkere godt, og betale de som de lover, i en betimelig tid. Det vi vil høre fra dere er om noen av dere der ute, enten du selv eller noen du kjenner har brukt Mobrog tidligere. Om så er tilfellet så vil vi vite mer om dine opplevelser og hvordan dere syntes det hele gikk. I og for seg så virker ikke dette som en veldig komplisert jobb å gjøre, men man vet aldri med tanke på behandlig og om folk synes det er verdt det.

  Så skriv inn til oss, så andre kan vite mer om Mobrog.


  Anmeldelse av Mobrog

  Mobrog
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Mobrog

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Mobrog et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Mobrog. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Mobrog?

  Mobrog opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Online Undersøkelser og Rundspørring.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Mobrog nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!