NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser MeningsTorget

  Den fysiske plassen for å klage har flyttet seg. Tidligere var den ute på gaten og torget, men den ligger nå på nettet. Det finnes så mange ulike kanaler en kan bruke for å ytre sin mening, og MeningsTorget er en av de. Der får du betalt for å klage, som de stolt proklamerer selv. Det er nok litt mer smidig og elegant enn det, for du får liksom ikke betalt for å klage på været akkurat. Men det er ikke mange emner som er utelukket hos MeningsTorget, så la oss se på om det er noe for deg?

  Om MeningsTorget

  Det finnes faktisk ganske mange lignende tjenester som MeningsTorget på nett, hvor poenget er at de tilbyr deg en kanal hvor du kan fortelle om dine synspunkt på en rekke ulike emner. Det er vel noe som er ganske attraktivt for mange, spesielt i en verden hvor alle har en stemme. Da er det greit å kunne finne en metode til å prate til de store selskapene direkte. For det er det du gjør hos MeningsTorget. Det at de har kjente merkevarer som Apple i sin katalog beviser vel bare det. MeningsTorget er eid av SSI som er et selskap som har drevet med markedsundersøkelser i over 30 år. Det å gjøre det på denne måten er bare en evolusjon fra hvordan det har vært tidligere. I stedet for å bli oppringt for man nå sjansen til å registrere seg på nett og gjøre det selv.

  Hvordan det fungerer

  Det er jo egentlig en ganske enkel prosess, hvor du må registrere deg, så kan du velge undersøkelsene som passer deg best. Du kan svare på spørsmålene hvor enn du er da MeningsTorget også finnes som app for din telefon, og jo mer detaljert din konto er desto mer skreddersydde er undersøkelsene. Det er fordi selskapene som er bestiller disse undersøkelsene går ofte etter en bestemt demografi hvor de ønsker akkurat din mening til noe. Og det aller beste med det hele er at du blir belønnet for å svare på undersøkelsene. Du samler opp poeng, og når du har samlet nok så kan du bytte de inn for ulike gaver, penger eller lignende. De har nok skjønt at ingen ville brukt sin tid på dette uten å få noe igjen for det.

  Er belønningene bra nok og verdt tiden?
  Da blir spørsmålet om du bør faktisk gjøre dette. Fordi selv om de sier belønningene er gode, så vet man jo ikke før man har prøvd det selv. Derfor ønsker vi å høre fra dere som selv har brukt MeningsTorget så dere kan fortelle oss om hvordan dere opplevde det hele. De sier at all din personlige informasjon er trygg, stemmer det for dere eller har det vært ting dere ikke likte. Grunnen til at vi spør om dette er fordi vi ønsker å informere så mange som mulig om MeningsTorget, på godt og vondt.

  Så skriv inn til oss og fortell om dine erfaringer så andre kan lese om de.


  Tjen penger på MeningsTorget

  MeningsTorget
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  4
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  4

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Styr unna - ren svindel

  Dette er ren svindel , styr unna. Selskapet suspendere konto uforbeholdent og uten legitim årsak og beslagelegger samtidig oppspart saldo. Deres argumenter om suspendering er et standardisert klipp-og-lim svar og stemmer ikke med konto. Dette er planlagt inndragelse av saldo og jeg tipper de lurer veldig mange brukere med timesvis med gratis arbeid før svindelen blir åpenbar for brukeren. IKKE BRUK MENINGSTORGET DET ER REN SVINDEL. Banditter! I skjema her gikk det ikke an i gi 1 stjerne, merkelig nok. Jeg var derfor tvunget til å gi to. Dette er stertk misvisende. Ikke bruk tid på meningstorget. Løp.

  Dør: Marius23-06-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om MeningsTorget

  Din rangering

  FAQ

  Er MeningsTorget et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om MeningsTorget. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr MeningsTorget?

  MeningsTorget opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Online Undersøkelser og Spørreskjema.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til MeningsTorget . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!