NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Envato Elements

  Jobber du som grafisk designer og må stadig saumfare internett etter passende bilder for prosjektene dine? Kanskje bruker du unødvendig mye tid på dette og ofte til ingen nytte, fordi det viser seg at det du fant likevel inneholder retningslinjer som du ikke kan følge? Svært mye på internett er beskyttet med rettigheter som det kan være vanskelig å oppfylle dersom man trenger mange innlånte kreative midler. Skulle du ønske at det fantes et nettsted der du kunne finne alle mulige visuelle og interaktive løsninger, enten det er bilder, videoer, skrifttyper, musikk eller andre elementer som kan passe for dine klienter? Eller kanskje du driver med noe annet innen den kreative verden, enten på hobbybasis eller profesjonelt og du trenger en enkelt database for å gjøre hele prosessen med å finne for eksempel bilder til eget bruk litt lettere? Nettsiden Envato Elements har muligens det du har lett etter, ta en titt på hva de tilbyr for å avgjøre om de passer for deg. Les anmeldelsene om dem på denne siden.

  Om Envato Elements
  Envato Elements er en online abonneringstjeneste lansert i 2016 som henvender seg til blant annet grafiske designere. De tilbyr alle mulige grafiske løsninger for nettsider som for eksempel bilder og videoer uten retningslinjer om opphav. Deres innhold har opphav, men alt er tilknyttet Envato Elements så du slipper å sjonglere krav fra mange ulike steder. Som abonnent kan du bla igjennom millioner av digitalt og kreativt materiale til nettopp ditt behov, enten det er for en nettside du bygger eller for grafisk design. Her finner du alt mulig fra logoer og UX-pakker til foley og andre lydeffekter til ulike plugins og templates.

  Produkter og tjenester
  Abonneringstjenesten går ut på at du betaler en månedlig sum og får tilgang til alt på Envato Elements, det vil si millioner av kreative midler som bilder og videoer samt kurs og læringsmateriale. Du binder deg ikke til avtalen og kan si opp abonnementet når som helst. Studenter får 30% avslag på abonnementet, og dersom du jobber i team på 5 eller fler har du mulighet til å spare 35% av prisen per hode. Det er ingen restriksjoner på hvor mange nedlastinger du kan gjøre fra nettsiden deres. Det finnes dessuten muligheter for å signere seg opp som skaper av materiale til Envato Elements, de håndplukker alle sine medarbeidere. Er du fortsatt usikker på om Envato Elements er noe for deg? Du kan alltids signere deg opp som en gratis bruker og få tilgang til 12 gratisfiler i måneden, før du bestemmer deg for om det er verdt å abonnere på deres betalingstjeneste. Du kan kontakte Envato direkte gjennom å fylle ut kontaktskjemaet på hjemmesiden deres ved å følge linken over denne beskrivelsen.

  Ris og ros samt nyttige tips om Envato Elements
  Har du benyttet deg av Envato Elements' enorme database for kreative ressurser? Del gjerne erfaringen din om dem for å hjelpe andre i samme situasjon. Hvordan synes du utvalget av design-elementer passet for deg og ditt bruk? Var nettsiden enkel å navigere på? Kanskje var du i kontakt med kundeservice og vil dele hvordan det gikk? Du er velkommen til å skrive en anmeldelse om Envato Elements og dermed gi andre en pekepinn på hva denne nettsiden har å tilby. Hva synes andre kunder om Envato Elements? Les anmeldelsene om dem her for å se om denne nettsiden har noe å tilby for deg.

  Ønsker du å hjelpe andre ved å dele dine erfaringer? Skriv en anmeldelse om andre firmaer på vår hjemmeside.

  Team4BIM.com/no - Archicad og Revit BIM-tjenester

  Envato Elements
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Envato Elements

  Din rangering

  FAQ

  Er Envato Elements et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Envato Elements. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Envato Elements?

  Envato Elements opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Andre Tjenester.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Envato Elements . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!