NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Alamy

  Bilder og video er i dag en stor del av våre liv. Nå som alle har et kamera på seg nesten hele tiden er det jo også utrolig lett å forevige noe som skjer på et øyeblikk. Og bare tenk på hvor mange bildedelingstjenester og sider som finnes der ute. Noen er større enn andre, man har eksempler som Getty Images og Shutterstock, men man skal heller ikke undervurdere Alamy. De er kanskje litt mindre kjent enn visse av deres konkurrenter, men det behøver ikke nødvendigvis å si så mye om kvaliteten. Er du en som trenger bilder og video i arbeidet eller for hobbyen? Da bør du faktisk lese videre om Alamy for å få all informasjon som du trenger. Det kan være til stor fordel for deg, så les gjerne videre for å få mer informasjon.

  Hva du bør vite om Alamy

  Alamy er et britisk selskap startet i Edinburgh i 1999. Det var jo også rundt den tiden bruken av internett virkelig begynte å bli noe stort over hele verden, og bilder kunne da brukes og sendes over hele verden på et øyeblikk. Det er jo utrolig viktig, og hos Alamy har de kunder som Microsoft. Du vet de ganske generiske bildene av glade folk man ser på sidene deres? Som oftest er det ikke Microsoft selv som har tatt de bildene, men kjøper dem heller av tjenester som Alamy. Det er en enklere og raskere prosess, for det er jo ikke som om de ikke har råd til det, tross alt! Og om det er sånn at du trenger tilgang til bildene deres, så er det greit å vite at de har over to hundre millioner bilder, og hundre tusen blir lagt til hver eneste dag. Da er det stor sjanse for at du finner akkurat det bildet du er ute etter.

  MVA - Fjernleverbare tjenester

  Hvordan det fungerer hos Alamy

  Det er på mange måter ganske lett, du finner det bildet du er ute etter, eller videoen, og betaler for det. Du bestemmer hvilken størrelse du trenger, og det er egentlig alt. Bildene og alt annet materiale er en blanding av kontrakter de har med selskap som sender dem bildene og freelansere som får betalt for bildene de gir til Alamy. Du kan selv jobbe for dem om du ønsker det, men det er jo et visst krav på kvalitet som du må oppfylle, selvsagt. Med tanke på om du vil kjøpe et bilde derså koster det 100 kroner så er det mye å tjene, og mye å betale om du er kunde. Valget er naturligvis ditt, men tilbakemelding vi har lest viser at det er en høy kvalitet på det som leveres.

  Om du har erfaring med Alamy eller har en kundeanmeldelse du vil levere inn er dette stedet for deg. Vi har jo denne siden for de av dere som er interessert i å bruke tjenesten. Og bedre råd enn fra de som har brukt Alamy selv får man vel ikke? Så skriv til oss!


  Selg bilde på Alamy

  Alamy
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Alamy

  Din rangering

  FAQ

  Er Alamy et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Alamy. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Alamy?

  Alamy opererer for det meste innenfor Tjenester-bransjen, mer spesifikt med Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Alamy . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!