NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser Singles50

    Alle trenger å ha noen i livet, uansett alder. Uansett om du er 16, eller om du er 70 så er det alltid bra å ha noen i livet du er skikkelig glad i. Det er kanskje enda viktigere når du er eldre, fordi mange av de som du har kjent tidligere i livet ikke er lenger med deg. Da synes vi at sider som Singles50 er en svært god side og hjelper folk å treffe andre. Dette er en eksklusiv datingside for de i moden alder. Så det betyr at om du er yngre og har en viss fetisj, så bør du ikke bruke denne!

    Informasjon om Singles50
    Datingsider kan ofte få et dårlig rykte, spesielt de som reklamerer og oppfordrer til utroskap, og kanskje med rette. Men sider som Singles50 prøver egentlig bare å få folk i kontakt med hverandre og det er ingen tvil om at ensomheten kan være høy når man kommer i en viss alder. Det er kanskje spesielt sant med tanke på hvor stort Norge er, og hvor vanskelig det kan være å komme i kontakt med andre. Når det kommer til slik type dating så er det ingen stor forskjell fra hvordan man pleide å sette ut personlige annonser i avisa før. Formålet med Singles50 er å hjelpe deg med å starte et forhold, og om du er en mann så blir du kanskje glad av å lese at kjønnsfordelingen ligger på 43 prosent menn. Det vil si at 57 prosent av brukerne på Singles50 er kvinner, noe som ikke er veldig vanlig akkurat.

    Hvordan det fungerer
    Det fungerer jo som det gjør på de fleste lignende sider som dette. Du besøker siden og du blir bedt om å fylle ut et formular som inneholder informasjon om deg, hva du er ute etter og hva du ikke vil ha. Så er du i gang fra det punktet. Registreringen er gratis og med 766 000 medlemmer så er det sannsynlig at du finner noen som er akkurat riktig for deg. Fra det punktet du prater med noen så er det jo ikke så mye Singles50 kan hjelpe deg med, men takket være deres program og algoritme så forsøker de å matche deg med personer som de tror passer deg aller best. Sannsynligheten er derfor større at du finner noen som du virkelig "klikker" med. Det er i det minste verdt å ta en sjanse på, da du ikke har noe å tape på det.

    Fungere det?

    Det som da blir viktig er å se om Singles50 virkelig fungerer. Ikke hvorvidt om du etablerere et forhold eller ei, men om deres algoritme virkelig matcher deg med noen som passer for deg. Det er viktig, fordi det er i teorien det "eneste" en slik side kan gjøre. Resten må du på mange måter gjøre selv. Så da ønsker vi å vite så mye som mulig om Singles50 og om det har fungert.

    Skriv til oss og fortell om din opplevelse med denne siden og om den hjalp deg i det hele tatt.


    Start livet på nytt med Singles50

    Singles50
    Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (9)

    2.8
    56% Ville handlet her igjen!
    Å bestille
    rating
    4.4
    Service
    rating
    2
    Prisnivå
    rating
    2
    Levering
    rating
    2.4

    Alle kundeanmeldelser

    Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

    Lot meg lure

    Noe av det mest irriterende jeg har gjort!
    Jeg trodde jeg skulle betale ca 700kr og endte opp med
    2376kr . Flere diskusjoner. Angret med en gang jeg hadde betalt. Ingen angrefrist da jeg hadde prøvd systemet i forkant.
    Sendte oppsigelse samme dag.
    Fortvilet! Følte meg utrolig dum.
    Mvh
    T M Mæhlum

    Dør: Turid M Mæhlum28-03-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4
    rating

    Trukket for høy sum nkr

    Fikk 6 mnd abonnement og trukket over 2500 nkr. Det skulle koste ca 600nkr. SPERR BETALINGSKORT om du har problemer med oppsigelse ...

    Dør: Kristin ullebust05-03-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2.5
    rating

    Får ikke meldt meg ut.

    Er det noen som vet hvordan man får meldt seg ut. De tapper meg for 2500 kr,med jevnlig mellomrom.
    Skriver som de andre på siden. STYR UNNA!!!

    Dør: Laila Kristin Jøranli14-01-2021
    Ann Solem Dølplass16-01-2021

    Får ikke meldt meg ut, ren SVINDEL . De trekker penger, men ingen informasjon eller kvitering.

    Lisa Myrvoll10-02-2021

    Skulle bet., , kr. 99 pr., mnd., i 6 mndr., Å blitt trekt kr. 2376.???For noe lureri, svindel, fy, fy.. Useriøs dating side.. Håper Dere rydder opp i dette, å tilbake fører beløpet, takk..

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    1

    1

    Dør: arachni_name04-10-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Så frekke!

    Jeg skrev brev og sendte til luxembourg, med oppsigelse i januar i år
    Jeg har lagt frsm bevis i ssken, kontsktet forbrukerombuder og også fått refundert et beløp på over 3000 kr fra Visa fordi singles50 trakk meg over 3000 kr etter oppsigelsestiden hadde gått ut! Nå er de faan meg frekke nok til å sende "purring" i brevs form, 9 mnd. etterpå, og forlanger 350 euro. Disse skyr ingenting. Bruk nordiske eller helst norske datingsider !!

    Dør: Marit Rønning01-10-2020
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Svindel

    Belastet mitt kort for ca 1900 kr uten at jeg hadde bekreftet kjøp med sikkerhhets kode. Fra banken,fikk krav på over 2000 kr etter at banken min krevde pengene de hadde stjålet rilbake.
    Dette er en side drevet av kriminelle, STYR UNNA FOLKENS

    Dør: Vidar 09-08-2020
    Anita M D Cornege19-08-2020

    samme skjedd meg meg.. tenkte jeg skulle betale 79.90 'tilbud' pris.. for 6månad.. når jeg skjekket banken noen dager senere hadde det kostet litt over1900noks! For en dumming!!!

    Wenche Bjørk25-08-2020

    Samme har skjedd meg, fant ut at dette var svindel, melde meg ut, de lovet og slette meg i Januar 2021, men de trakk meg kanskje mye penger, og nå kommer jeg ikke inn på siden lenger, selv om jeg har den ti januar, truet med og anmelde dem, umulig og få ta i, man lærer av sine domheter, men dette er ren svindel😡

    Ja, svindel.. Ring, banken å få sperra kortet, viktig... 10-02-2021

    Svindel. Ring banken å få sperra kortet..

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Svindel fra ende til annen

    Er nettopp forsøkt svindlet for drøyt kr 2000 av denne siden, ved at de automatisk forsøkte å belaste meg for et 3 mnd premiumabonnement som jeg ALDRI har bestilt! Og når jeg forsøker å avslutte mitt «gratis» medlemsskap, så viser dette seg å være helt umulig! Dette blir nå politianmeldt!! Styr LANGT unna denne svindelsiden!

    Dør: Hans Strøm08-07-2020
    Jacob Mutabazi05-09-2020

    Svindlet for 2000 kroner. Dette ble oppdaget 6 dager etter og skrev mail og brukt angrefristen men godta ikke.

    Lisa Myrvoll10-02-2021

    Jeg meldte meg inn hos Dere, med kr. 99 pr., mnd, i 6 mndr., Å, så har Dere trekt meg kr. 2376,svindel til tusen.. Mister intr., til slike date sider npr det er slik Dere behandler folk, fy skam Dere.. Det beløpet må Dere tilbake føre, rydde opp i. Takk. Håper med snarlig løsning.

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    2
    rating

    Styr unna!!!

    Dårlige greier. Man kan ikke søke folk i en kommune,eller fylke. Kun by. Jeg stod lenge som ikke- betalende medlem. Fikk et knalltilbud om en prøvemåned, slo til og Vipps, der forsynte de seg med 2500 kr gitt! Jeg sa ifra med en gang, fikk bare frekt svar tilbake. Ingen kvittering, hverken inne på profilen eller på epost! Du har inget kundenummer hos dem, så vidt jeg kan se. De har gjort det extremt vanskelig å si opp abonnementet som tidligere nevnt her, men ok, jeg skrev epost til dem, ikke bra nok, ok skrev brev om oppsigelse til Luxemburg, dom jeg ble fortslt sv dem, for tre måneder siden. Tror dere ikke de Nå i går trakk meg for 2900 igjen da!!! Og ingen kvittering, det merkeligste var allikevel at det står ikke noe på min nettbank heller, måtte ringe banken og høre hvorfor jeg savna 2900 på konto, Da såg de at dem hadde forsynt seg. Så måtte sperre kortet nå. Med extra bryderi for meg (andre månedlige abb. f.eks) Så her går det ikke å komme seg ut igjen. STYR UNNA DE HER!

    Dør: Gunnlaug ustadoset20-03-2020
    Lykke07-07-2020

    hvad gjore du for å komme ut ??? HJELP

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Ja
    4
    rating

    Vanskelig å avslutte

    Dere krever fax for å avslutte medlemskap. Ingen bruker det i dag. Alternativet er et brev til Nederland. Hvor er kundeservicen da.? Helt håpløst

    Dør: Marit Evensen21-02-2020
    Gunnlaug20-03-2020

    Ja dette er bare for å lure folk for penger, Får ikke svar fra dem heller, for hvorfor de trakk meg for flere tusen kroner leenge etter jeg sa opp " abbonnementet". Triste greier. Dette hadde jeg ikke trodd gitt

    Zuky22-05-2020

    Er det noen som vet hvordan man kommer i kontakt med Singels50 eller melder seg ut?Skrev mange mail, sms, ingen response..

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om Singles50

    Din rangering

    FAQ

    Er Singles50 et pålitelig selskap?

    Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Singles50. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2.8/10, hvorav 56% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr Singles50?

    Singles50 opererer for det meste innenfor Nettdating-bransjen, mer spesifikt med Dating Nettsider, Nisje av Dating, Ekteskap, Utroskap og Erotikk.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Singles50 . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!