NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Singles50

  Alle trenger å ha noen i livet, uansett alder. Uansett om du er 16, eller om du er 70 så er det alltid bra å ha noen i livet du er skikkelig glad i. Det er kanskje enda viktigere når du er eldre, fordi mange av de som du har kjent tidligere i livet ikke er lenger med deg. Da synes vi at sider som Singles50 er en svært god side og hjelper folk å treffe andre. Dette er en eksklusiv datingside for de i moden alder. Så det betyr at om du er yngre og har en viss fetisj, så bør du ikke bruke denne!

  Informasjon om Singles50
  Datingsider kan ofte få et dårlig rykte, spesielt de som reklamerer og oppfordrer til utroskap, og kanskje med rette. Men sider som Singles50 prøver egentlig bare å få folk i kontakt med hverandre og det er ingen tvil om at ensomheten kan være høy når man kommer i en viss alder. Det er kanskje spesielt sant med tanke på hvor stort Norge er, og hvor vanskelig det kan være å komme i kontakt med andre. Når det kommer til slik type dating så er det ingen stor forskjell fra hvordan man pleide å sette ut personlige annonser i avisa før. Formålet med Singles50 er å hjelpe deg med å starte et forhold, og om du er en mann så blir du kanskje glad av å lese at kjønnsfordelingen ligger på 43 prosent menn. Det vil si at 57 prosent av brukerne på Singles50 er kvinner, noe som ikke er veldig vanlig akkurat.

  Hvordan det fungerer
  Det fungerer jo som det gjør på de fleste lignende sider som dette. Du besøker siden og du blir bedt om å fylle ut et formular som inneholder informasjon om deg, hva du er ute etter og hva du ikke vil ha. Så er du i gang fra det punktet. Registreringen er gratis og med 766 000 medlemmer så er det sannsynlig at du finner noen som er akkurat riktig for deg. Fra det punktet du prater med noen så er det jo ikke så mye Singles50 kan hjelpe deg med, men takket være deres program og algoritme så forsøker de å matche deg med personer som de tror passer deg aller best. Sannsynligheten er derfor større at du finner noen som du virkelig "klikker" med. Det er i det minste verdt å ta en sjanse på, da du ikke har noe å tape på det.

  Fungere det?

  Det som da blir viktig er å se om Singles50 virkelig fungerer. Ikke hvorvidt om du etablerere et forhold eller ei, men om deres algoritme virkelig matcher deg med noen som passer for deg. Det er viktig, fordi det er i teorien det "eneste" en slik side kan gjøre. Resten må du på mange måter gjøre selv. Så da ønsker vi å vite så mye som mulig om Singles50 og om det har fungert.

  Skriv til oss og fortell om din opplevelse med denne siden og om den hjalp deg i det hele tatt.


  Start livet på nytt med Singles50

  Singles50
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeopplevelser, tilbakemeldinger og klager rett her! Bli kjent med den beste butikken å bestille (online) hos. Nå bestemmer alle, sammen, hvilke butikker er verdt det og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Singles50

  Din anmeldelse