NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Match

  Det å date kan være en risikabel øvelse, i at det er vanskelig å finne noen man virkelig passer sammen med. Det er kanskje viktig å ikke ha for høye forventninger, men det er vanskelig å være tilfreds med noe som man føler egentlig ikke fungerer. Sånn sett er nettdating noe som gjør det å date mer praktisk, og litt mer analytisk, i hvert fall i forhold til hvem du treffer. Hvordan kjemien mellom to personer er kan man aldri forutse, men om man har de samme interessene, samme personlighetstypene og ting til felles er det mer sannsynlig at man finner den riktige. Match er sånn sett en god tjeneste, og det er ingenting å være flau over lenger. "Alle" dater via nettet nå for tiden, og med alle de ulike sidene som tilbyr nettdating, så er det viktig å se hva Match tilbyr.

  Informasjon om Match

  Match er kanskje en av de mest kjente datingsidene som finnes i dag, og da de har eksistert på nettet siden 1995 så er kanskje ikke det så rart. Det betyr at de har hatt en bortimot konstant tilstedeværelse siden utvidelsen og oppfinnelsen av internett. Det er en amerikansk side, og med tanke på hvordan det fungerer så er det lett å se fristelsen med å bruke en slik side. Bare i Norge så påstår Match at 2600 mennesker går på date hver eneste uke, takket være Match. Noe som innebærer at oddsen for å finne noen på en slik side ikke er så lav som man kanskje skulle tro? Dette er også en side som virkelig forsøker å hjelpe sine kunder, og de arrangerer til og med singelkvelder hvor du kan treffe andre mennesker. Det er smart, og veldig attraktivt for en person som kanskje føler seg litt ensom.

  Hvordan det fungerer på

  Match
  Man registrerer seg på Match som på hvilken som helst annen datingside, og ofte pleier man å fylle ut et skjema eller en test. Det gjør man så det analytiske hos Match kan settes i gang og du blir "matchet" med andre som er som deg. Du kan naturligvis finne mennesker som ikke har så mye til felles med deg, men det er mindre sannsynlig at du kommer til å starte et romantisk forhold.

  Noe som også er bra med Match er at alle som er registrert der er ekte mennesker, og du kommer ikke til å bli lurt da personen du prater med er virkelig den du tror det er. Alle profiler er verifiserte, noe som gir deg en stor trygghet!

  Fortell oss om dine erfaringer

  Det er dog viktig å vite om folks erfaringer i bruken av Match, fordi det handler om folks liv, tross alt. Og selv om mange har positive ting å si, så er det også klart at folk har hatt dårlige opplevelser. Vi vil dog høre fra dere alle, uansett hva slags opplevelser dere har hatt, til å fortelle oss, i så mye detalj som mulig, så andre som leser har den informasjonen!


  Klager om Match.com

  Match
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Match

  Din rangering

  FAQ

  Er Match et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Match. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Match?

  Match opererer for det meste innenfor Nettdating-bransjen, mer spesifikt med Datingsider, Nisje av Dating, Ekteskap, Utroskap og Erotikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Match . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!