eHarmony

Alle kundeanmeldelser

eHarmony

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Academic Singles

Academic Singles

0 Anmeldelser

Det å finne noen som passer deg og din personlighet kan være en vanskelig øvelse. Spesielt om du leter på nettet, da de ul...

Logo Match

Match

0 Anmeldelser

Det å date kan være en risikabel øvelse, i at det er vanskelig å finne noen man virkelig passer sammen med. Det er kanskje...

Logo Qupid

Qupid

0 Anmeldelser

Kjærligheten er viktig, spesielt i disse tider da vi har oppdaget hvor ille det å være alene og innestengt kan være. Vi har...

Logo EliteSingles

EliteSingles

0 Anmeldelser

Mellom jobb, familie og venner er det ikke alltid enkelt å finne tid til dating.  Nettdating har raskt blitt en av de mest brukte metode...

eHarmony

Kjærlighet er noe som alltid har vært viktig. Det er noe som har dominert våre liv helt fra vi følte kjærlighet for første gang. Det er jo også noe som menneskeheten har lengtet etter i lang tid. I dag er det jo sånn at man har nettdating, hvor man tidligere kunne benytte seg av avisannonser for å finne kjærligheten. Det er mye lettere i dag å møte mennesker, da det finnes en haug av datingsider du kan benytte deg av. Sånn sett er eHarmony en i mengden, men de er jo veldig kjent, og de har sannsynligvis gjort mye riktig. Les vår tilbakemelding og kundeanmeldelse av eHarmony, så får du vite alt du behøver før du tar et steg ut i datingverdenen. Det kan jo være litt skremmende, så det å ha litt erfaring på sin side er ikke en dum ide!

Hva du bør vite om eHarmony
Dette er en side som har hovedkontor i USA i Los Angeles, men som er eid av et tysk selskap. Dette er dog bare detaljer for deg, men det er i det minste greit å vite. Det at de har eksistert siden 2000 tilsier at de gjør noe riktig. Folk har nok klart å finne kjærligheten via deres side, noe som gir håp til oss andre også! Det er jo lett å innbille seg hvorfor de har hatt suksess også. For som nevnt ovenfor, det de "selger" er noe mennesker alltid kommer til å trenge, og håpet er jo ofte det siste som dør. Og klarer man å lage en halvveis god side som det eHarmony har gjort så har man en ganske god oppskrift til suksess.

Spesielt med tanke på at det ikke koster noe å registrere seg der heller, med mindre du vil ha deres premiumtjenester da. Det er jo noe som kan være av interesse, eller?

Hvordan det fungerer
Noe av sjarmen med slike sider er at du kan finne kjærligheten overalt. Det er mennesker fra hele verden som bruker slike sider, og det gir deg bortimot ubegrenset med muligheter til å treffe noen du kan bli glad i. Det du må gjøre er å fylle ut en profil, som de deretter matcher på best mulig måte med andre profiler på siden. De tar hensyn til dine preferanser og hva du ser etter, men deretter er det jo i aller største grad opp til deg og personen du snakker med.

eHarmony, eller noen annen datingside, kan ikke tvinge noen til å gå på date eller bli forelsket. Det er det du og personen du prater med som må finne ut av. Men de får deg i kontakt med mennesker du ellers ikke ville møtt, og bare det er en stor fordel. Og om det er sånn at dere har felles interesser, så blir det straks mye enklere. Slike ting kan denne nettsiden hjelpe deg med, så hvorfor ikke gi det en sjanse?
eHarmony er veldig populært, og har du brukt det fortell oss om det. Gjerne anonymt om det er det du vil!