Academic Singles

Alle kundeanmeldelser

Academic Singles

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Match

Match

0 Anmeldelser

Det å date kan være en risikabel øvelse, i at det er vanskelig å finne noen man virkelig passer sammen med. Det er kanskje...

Logo Qupid

Qupid

0 Anmeldelser

Kjærligheten er viktig, spesielt i disse tider da vi har oppdaget hvor ille det å være alene og innestengt kan være. Vi har...

Logo EliteSingles

EliteSingles

0 Anmeldelser

Mellom jobb, familie og venner er det ikke alltid enkelt å finne tid til dating.  Nettdating har raskt blitt en av de mest brukte metode...

Logo NextLove

NextLove

0 Anmeldelser

Føler du at du har uhell i kjærlighet? Har du kanskje forsøkt lykken en gang (eller flere) og endt opp med skjegget i postkassa...

Academic Singles

Det å finne noen som passer deg og din personlighet kan være en vanskelig øvelse. Spesielt om du leter på nettet, da de ulike typene av mennesker som befinner seg der er vanskelige å bli kjent med. Da er det jo kanskje greit å finne en side for nettdating som passer dine preferanser. En side som Asley Madison er nok siden med aller flest medlemmer på nettet, men der finnes alle typer av mennesker. Academic Singles derimot er annerledes, noe som du kanskje forstår av deres navn også. Nettdating føles kanskje ikke som noe høyt akademisk utdannede mennesker driver med, men de er jo mennesker de også, med samme behov som alle andre. Og ofte er det jo slik at folk vil være med folk som har samme type av utdannelse som de selv har, eller i hvert fall nivået på utdannelsen. Så kan Academic Singles være noe for deg som er ute etter noe slik? La oss se!

Informasjon om Academic Singles
Academic Singles er en side som har samme moderselskap som en mengde andre datingsider. Den er laget for å tjene et spesifikt marked, hvor folk kan finne akkurat det de er ute etter. Det er jo ingen tvil om at folk som har lignede interesser og samme utdanningsnivå har større sannsynlighet for å lykkes i sitt partnerskap. Det er jo naturlig på mange måter, så det er ikke så rart at en slik side eksisterer. På samme måte som det finnes sider som hjelper deg å finne andre på din alder, eller som deler lignende seksuelle fantasier som du har. Noe som er bra med Academic Singles er at den som registrerer seg på siden må fylle inn informasjon om utdannelse som personen har, og det er ikke så veldig merkelig at målrettede datingsider som dette fungerer så bra.

Registreringsprosessen hos Academic Singles
Som på andre lignende sider som dette så er selve prosessen enkel og grei. Du behøver bare å fylle inn litt informasjon før du er i gang. Fyller du også ut en personlighetstest så er det noe som kan hjelpe deg enda litt mer med å finne den rette. Hvorvidt du lykkes eller ei avhenger naturlig på deg og personen du snakker med, men betaler du for Premium-medlemskapet så er sjansene dine litt bedre, da det er lettere å søke og sile ut det som virker interessant for deg og ikke. Det du heldigvis er garantert er at menneskene som er regisrert på siden er ekte, og at de er seriøse, og du får matcher som passer akkurat deg, så sannsynligheten for at du finner noen du kan bli glad i øker. 

Har du brukt Academic Singles?
Det er viktig å vite om de ekte erfaringene andre har hatt med Academic Singles, og vi ønsker å høre fra alle sammen. Vi ønsker derfor at dere skriver inn til oss og forteller om deres opplevelser og hvordan det hele fungerte. Jo mer detaljert, desto bedre, og om du ønsker kan du så klart være anonym!


Reklame for Academic Singles