Singles50

Alle kundeanmeldelser

Singles50

42% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

I
Inger
Dette er det verste lureriet jeg har vært borte i. Umulig å komme seg ut av. I dag fikk jeg purring om noe som går til inkasso. Har forsøkt å melde meg ut , men får beskjed om å sende fax til Luxem...Les mer
H
Hanne Høydahl
Får ikke avsluttet medlemsskapet. Jeg blei også trukket ca 2300 kr. Da jeg trodde det bare var noen 100 kr. Dette går da faen ikke ann Faks, hvem faen bruker faks i dag Les mer
I
Ine
Elendig - dvs. INGEN kundeservice!Les mer
T
Turid M Mæhlum
Noe av det mest irriterende jeg har gjort! Jeg trodde jeg skulle betale ca 700kr og endte opp med 2376kr . Flere diskusjoner. Angret med en gang jeg hadde betalt. Ingen angrefrist da jeg hadde p...Les mer
K
Kristin ullebust
Fikk 6 mnd abonnement og trukket over 2500 nkr. Det skulle koste ca 600nkr. SPERR BETALINGSKORT om du har problemer med oppsigelse ...Les mer

Alle kundeanmeldelser (12)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Singles50

  Dette er det verste lureriet jeg har vært borte i. Umulig å komme seg ut av. I dag fikk jeg purring om noe som går til inkasso. Har forsøkt å melde meg ut , men får beskjed om å sende fax til Luxembourg. Vurderer seriøst å gå ut i pressen med dette.
  STYR UNNA

  Jeg har akkurat opplevd det samme som deg. . .har truet med politianmeldelse og advokat
  hvis jeg hører mer fra dem.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Svindel

  Får ikke avsluttet medlemsskapet.
  Jeg blei også trukket ca 2300 kr. Da jeg trodde det bare var noen 100 kr.
  Dette går da faen ikke ann
  Faks, hvem faen bruker faks i dag


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Styr unna denne datingsiden!

  Elendig - dvs. INGEN kundeservice!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Lot meg lure

  Noe av det mest irriterende jeg har gjort!
  Jeg trodde jeg skulle betale ca 700kr og endte opp med
  2376kr . Flere diskusjoner. Angret med en gang jeg hadde betalt. Ingen angrefrist da jeg hadde prøvd systemet i forkant.
  Sendte oppsigelse samme dag.
  Fortvilet! Følte meg utrolig dum.
  Mvh
  T M Mæhlum


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Trukket for høy sum nkr

  Fikk 6 mnd abonnement og trukket over 2500 nkr. Det skulle koste ca 600nkr. SPERR BETALINGSKORT om du har problemer med oppsigelse ...

  Hei. Jeg glemte mitt passord. Trykte på « glemt passord» for å få nytt. Eneste som skjedde var at ingenting skjedde.
  Du sperret kortet ditt. Har det stoppet kravet fra Singles50?


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Får ikke meldt meg ut.

  Er det noen som vet hvordan man får meldt seg ut. De tapper meg for 2500 kr,med jevnlig mellomrom.
  Skriver som de andre på siden. STYR UNNA!!!

  Får ikke meldt meg ut, ren SVINDEL . De trekker penger, men ingen informasjon eller kvitering.

  Skulle bet., , kr. 99 pr., mnd., i 6 mndr., Å blitt trekt kr. 2376.???For noe lureri, svindel, fy, fy.. Useriøs dating side.. Håper Dere rydder opp i dette, å tilbake fører beløpet, takk..


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  1

  1

  Angrer at jeg ble med på dette! Filteret på alder, bosted etc til matcher fungerer ikke. Jeg har klaget på dette til kundeservice, men får ikke svar.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Så frekke!

  Jeg skrev brev og sendte til luxembourg, med oppsigelse i januar i år
  Jeg har lagt frsm bevis i ssken, kontsktet forbrukerombuder og også fått refundert et beløp på over 3000 kr fra Visa fordi singles50 trakk meg over 3000 kr etter oppsigelsestiden hadde gått ut! Nå er de faan meg frekke nok til å sende "purring" i brevs form, 9 mnd. etterpå, og forlanger 350 euro. Disse skyr ingenting. Bruk nordiske eller helst norske datingsider !!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Svindel

  Belastet mitt kort for ca 1900 kr uten at jeg hadde bekreftet kjøp med sikkerhhets kode. Fra banken,fikk krav på over 2000 kr etter at banken min krevde pengene de hadde stjålet rilbake.
  Dette er en side drevet av kriminelle, STYR UNNA FOLKENS

  samme skjedd meg meg.. tenkte jeg skulle betale 79.90 'tilbud' pris.. for 6månad.. når jeg skjekket banken noen dager senere hadde det kostet litt over1900noks! For en dumming!!!

  Samme har skjedd meg, fant ut at dette var svindel, melde meg ut, de lovet og slette meg i Januar 2021, men de trakk meg kanskje mye penger, og nå kommer jeg ikke inn på siden lenger, selv om jeg har den ti januar, truet med og anmelde dem, umulig og få ta i, man lærer av sine domheter, men dette er ren svindel????

  Svindel. Ring banken å få sperra kortet..


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Svindel fra ende til annen

  Er nettopp forsøkt svindlet for drøyt kr 2000 av denne siden, ved at de automatisk forsøkte å belaste meg for et 3 mnd premiumabonnement som jeg ALDRI har bestilt! Og når jeg forsøker å avslutte mitt «gratis» medlemsskap, så viser dette seg å være helt umulig! Dette blir nå politianmeldt!! Styr LANGT unna denne svindelsiden!

  Svindlet for 2000 kroner. Dette ble oppdaget 6 dager etter og skrev mail og brukt angrefristen men godta ikke.

  Jeg meldte meg inn hos Dere, med kr. 99 pr., mnd, i 6 mndr., Å, så har Dere trekt meg kr. 2376,svindel til tusen.. Mister intr., til slike date sider npr det er slik Dere behandler folk, fy skam Dere.. Det beløpet må Dere tilbake føre, rydde opp i. Takk. Håper med snarlig løsning.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Styr unna!!!

  Dårlige greier. Man kan ikke søke folk i en kommune,eller fylke. Kun by. Jeg stod lenge som ikke- betalende medlem. Fikk et knalltilbud om en prøvemåned, slo til og Vipps, der forsynte de seg med 2500 kr gitt! Jeg sa ifra med en gang, fikk bare frekt svar tilbake. Ingen kvittering, hverken inne på profilen eller på epost! Du har inget kundenummer hos dem, så vidt jeg kan se. De har gjort det extremt vanskelig å si opp abonnementet som tidligere nevnt her, men ok, jeg skrev epost til dem, ikke bra nok, ok skrev brev om oppsigelse til Luxemburg, dom jeg ble fortslt sv dem, for tre måneder siden. Tror dere ikke de Nå i går trakk meg for 2900 igjen da!!! Og ingen kvittering, det merkeligste var allikevel at det står ikke noe på min nettbank heller, måtte ringe banken og høre hvorfor jeg savna 2900 på konto, Da såg de at dem hadde forsynt seg. Så måtte sperre kortet nå. Med extra bryderi for meg (andre månedlige abb. f.eks) Så her går det ikke å komme seg ut igjen. STYR UNNA DE HER!

  hvad gjore du for å komme ut ??? HJELP


Andre så også på

Logo Academic Singles

Academic Singles

0 Anmeldelser

Det å finne noen som passer deg og din personlighet kan være en vanskelig øvelse. Spesielt om du leter på nettet, da de ul...

Logo Match

Match

0 Anmeldelser

Det å date kan være en risikabel øvelse, i at det er vanskelig å finne noen man virkelig passer sammen med. Det er kanskje...

Logo Qupid

Qupid

0 Anmeldelser

Kjærligheten er viktig, spesielt i disse tider da vi har oppdaget hvor ille det å være alene og innestengt kan være. Vi har...

Logo EliteSingles

EliteSingles

0 Anmeldelser

Mellom jobb, familie og venner er det ikke alltid enkelt å finne tid til dating.  Nettdating har raskt blitt en av de mest brukte metode...

Singles50

Alle trenger å ha noen i livet, uansett alder. Uansett om du er 16, eller om du er 70 så er det alltid bra å ha noen i livet du er skikkelig glad i. Det er kanskje enda viktigere når du er eldre, fordi mange av de som du har kjent tidligere i livet ikke er lenger med deg. Da synes vi at sider som Singles50 er en svært god side og hjelper folk å treffe andre. Dette er en eksklusiv datingside for de i moden alder. Så det betyr at om du er yngre og har en viss fetisj, så bør du ikke bruke denne!

Informasjon om Singles50
Datingsider kan ofte få et dårlig rykte, spesielt de som reklamerer og oppfordrer til utroskap, og kanskje med rette. Men sider som Singles50 prøver egentlig bare å få folk i kontakt med hverandre og det er ingen tvil om at ensomheten kan være høy når man kommer i en viss alder. Det er kanskje spesielt sant med tanke på hvor stort Norge er, og hvor vanskelig det kan være å komme i kontakt med andre. Når det kommer til slik type dating så er det ingen stor forskjell fra hvordan man pleide å sette ut personlige annonser i avisa før. Formålet med Singles50 er å hjelpe deg med å starte et forhold, og om du er en mann så blir du kanskje glad av å lese at kjønnsfordelingen ligger på 43 prosent menn. Det vil si at 57 prosent av brukerne på Singles50 er kvinner, noe som ikke er veldig vanlig akkurat.

Hvordan det fungerer
Det fungerer jo som det gjør på de fleste lignende sider som dette. Du besøker siden og du blir bedt om å fylle ut et formular som inneholder informasjon om deg, hva du er ute etter og hva du ikke vil ha. Så er du i gang fra det punktet. Registreringen er gratis og med 766 000 medlemmer så er det sannsynlig at du finner noen som er akkurat riktig for deg. Fra det punktet du prater med noen så er det jo ikke så mye Singles50 kan hjelpe deg med, men takket være deres program og algoritme så forsøker de å matche deg med personer som de tror passer deg aller best. Sannsynligheten er derfor større at du finner noen som du virkelig "klikker" med. Det er i det minste verdt å ta en sjanse på, da du ikke har noe å tape på det. 

Fungere det?
Det som da blir viktig er å se om Singles50 virkelig fungerer. Ikke hvorvidt om du etablerere et forhold eller ei, men om deres algoritme virkelig matcher deg med noen som passer for deg. Det er viktig, fordi det er i teorien det "eneste" en slik side kan gjøre. Resten må du på mange måter gjøre selv. Så da ønsker vi å vite så mye som mulig om Singles50 og om det har fungert.

Skriv til oss og fortell om din opplevelse med denne siden og om den hjalp deg i det hele tatt.


Start livet på nytt med Singles50