RichMeetsBeautiful

Alle kundeanmeldelser

RichMeetsBeautiful

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Academic Singles
Academic Singles
0 Anmeldelser

Det å finne noen som passer deg og din personlighet kan være en vanskelig øvelse. Spesielt om du leter på nettet, da de ul...

Logo Match
Match
0 Anmeldelser

Det å date kan være en risikabel øvelse, i at det er vanskelig å finne noen man virkelig passer sammen med. Det er kanskje...

Logo Bride Forever
Bride Forever
0 Anmeldelser

Det å bli forelsket er noe av det beste i verden, og det å ha noen i livet er også veldig verdifullt. Men det er ikke alle som er...

Logo NextLove
NextLove
0 Anmeldelser

Føler du at du har uhell i kjærlighet? Har du kanskje forsøkt lykken en gang (eller flere) og endt opp med skjegget i postkassa...

RichMeetsBeautiful

Det finnes ulike måter å leve sitt liv på, og så lenge man ikke gjør noe som er ulovlig så er det vel egentlig opp til den enkelte å leve som den vil. Selv om du eller jeg protesterer på noe betyr ikke det at andre bør tilrettelegge seg det. Noe menneskene som RichMeetsBeautiful sannsynligvis er enige i. Med et sånt navn så lurer du sannsynligvis på hva det er for noe, og det er enkelt. Det er en nettside hvor mennesker kan møtes, som stiller veldig tydelige krav på hverandre. Det er en sugar daddy side, for å si det enkelt og greit, hvor kvinner og menn kan treffes for å skape et forhold hvor de vet hva den andre vil ha ut av det. Noe som kanskje ikke blir sett på med snille øyne av mange. Men om begge liker det, er det egentlig noe problem?

Informasjon om RichMeetsBeautiful
Om ikke annet så må man i det minste innrømme at det er et oppfinnsomt konsept, og det er sannsynligvis noe som interesserer mange, både kvinner og menn. Vi har jo ofte den stereotypiske tanken om den vakre blondinen som sjarmerer den gamle mannen. Men det skjer også at unge menn er i forhold med eldre kvinner, for penger. Det er ikke slik at du må være 20 og den andre 80 for at det skal funke liksom. Det er til syvende og sist en datingside med en vri. Det er lett å tro at RichMeetsBeautiful er en amerikansk side, men overraskende nok er det en nordmann som står bak den, og den ble startet i 2017. Først ble den satt i gang i Norden, før den nå er tilgjengelig i svært mange land, spesielt i Vesten. Og det er noe som muliggjør kontakt med langt flere mennesker enn du skulle tro.

Hvordan det fungerer
Prosessen på denne siden er jo ganske enkel, i at du registrerer deg, tydeliggjør hva du er ute etter og prøver å komme i kontakt med andre. Det som er den store forskjellen her kontra andre datingsider er at det er meningen at du skal fortelle hva du er ute etter. Noen til å betale regningen, eller kanskje en veldig vakker person. Så er det meningen at du skal fortelle hva du er villig til å gjøre, enten seksuelt, eller på noen annen måte. Det er valgfritt og det er viktig at du er tydelig med hva du er ute etter. Det er mye av poenget med en slik side, tross alt. Om ikke annet kan det være noe som gir deg erfaringer og opplevelser for livet, for det å møte noen som er eldre og med mer livserfaring kan lære deg ganske mye. Det kan være verdt å prøve seg på dette, og det er helt trygt i tillegg!

Prøvd RichMeetsBeautiful?
Om du har så vil vi vite mer om det. Var opplevelsene dine gode med siden, og traff du noen du likte. Om ikke, fortell oss gjerne hva som gikk galt!


Rich and Beatiful fester!