NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Victoria Milan

  Er livet litt kjedelig, og du trenger kanskje å få litt spenning? Da kan Victoria Milan være et godt alternativ for deg. Spesielt om du kanskje er i et ekteskap som har mistet lidenskapen litt, og som du føler går mot slutten. Uansett hva dine årsaker måtte være, og du kan bare være en singel person ute etter et eventyr, så er Victoria Milan et godt alternativ. Og det er like greit å innse det, livet kan bli dørgende kjedelig i blant, og da er det ikke noe galt med litt fart og moro? Eller hva synes du. La oss se hva Victoria Milan sier.

  Om Victoria Milan

  Om du har en viss kjennskap til hva slike sider er og hvordan de opererer, så vet du nok også hva Victoria Milan driver med. Det står egentlig rett på hovedsiden deres, dating med gifte og samboere. En utenomektenskapelig affære er det de reklamerer med, så om det er noe for deg så er dette definitivt siden. Det er en kjent side for dette, og har nesten to hundre tusen brukere i Norge alene. Folketallet tatt i betraktning så er det mange mennesker, noe som betyr at sjansen for at du treffer noen som du passer bra sammen med er stor. Så er det jo opp til deg å sjarmere personen du snakker med til sengs! For det er jo det som er poenget med hele siden, da det ikke er meningen å skape et stabilt forhold, selv om det ikke er å forakte naturligvis.

  Hvordan det fungerer

  Hvordan det fungerer kommer an på hva du vil få ut av det. Om du vil ha total anonymitet så kan du få det, slik at du unngår at folk skal vite hvem du er. Utenom de du prater med så klart. Siden bruker 256 bit SSL teknologi som er ment il å passe på all informasjon, slik at det eneste du må bekymre deg om er hvordan du skal prate til personen du får kontakt med.

  Ellers så er det jo bare å registrere deg, fylle ut nødvendig informasjon så siden kan matche deg med noen, og du er i gang. Det er en smidig prosess sånn sett, og meningen er at du skal komme raskt i kontakt med noen. Utover det så er det lite annet siden kan gjøre for deg, da ansvaret hviler på deg og den du snakker med for å få god kontakt med hverandre. Men da dere begge er sannsynligvis ute etter det samme bør ikke det være noe stort problem?

  Fungerer Victoria Milan bra?

  Nøkkelen med det hele blir da om de holder det de lover, og om din trygghet og ditt personvern er beskyttet. Samtidig så må siden også faktisk fungere slik at du får kontakt med noen, for ellers er det jo fånyttes å registrere seg.

  Dermed ønsker vi å spørre dere som har brukt denne datingsiden om den fungerer og om dere ville anbefalt den til andre som tenker i samme bane som du gjorde? Fortell gjerne om dine opplevelser.


  Bør du fortelle partneren din om en affære?

  Victoria Milan
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  2.2
  50% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  3
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Anmeldels

  Dårlig hjelp fra funksjonær. Må verifisere min konto innen et visst antall timer, men det går ikke fordi den er på samme e-mail som en tidligere konto. Det klarer de ikke å finne ut av og hjelpe med. Og på den nye har jeg betalt et medlemskap til 1700 kroner for 6 måneder.
  Er 1700 kr for 6 måneder 14,98 euro i måneden rett pris?
  Jeg lurer på om profilene er ekte eller ikke. Ser ikke ekte ut.
  Dyrt og dårlig service

  Dør: Frode Larsen15-03-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2.5
  rating

  Medlemskap

  Hei. Jeg mente meg ut fra dette nettstedet for snart 1 mnd siden. Hvorfoe sender dere faktura når jeg har melt meg ut. Håper dere fjerner profil og betaling på meg. Dette er en side som jeg ikke liker. Med hilsen Øyvind Johansen

  Dør: Øyvind Johansen06-01-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Victoria Milan

  Din rangering

  FAQ

  Er Victoria Milan et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Victoria Milan. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2.2/10, hvorav 50% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Victoria Milan?

  Victoria Milan opererer for det meste innenfor Nettdating-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Victoria Milan . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!