NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser C-date

  Alle sammen behøver menneskelig kontakt og nærhet. Det er ingen av oss som kan gå hele livet uten å ha det, så da er det ikke så rart at vi søker alle mulige veier og kanaler for å oppnå det. Om enn for en skakket stund. Og det er heller ingen som kan motsi en person på det, så lenge det er gjort lovlig så klart. Det være seg gjennom nettdating, Tinder eller mer tradisjonelle måter. C-date er således en veldig god representant for akkurat det, da det er en side som tillater alle typer av mennesker å registrere seg, og oppfylle sine fantasier. C-date er ikke alene om å tilby dette, så da er det viktig å se hva de tilbyr, om noe, som skiller seg fra sine konkurrenter.

  Om C-date

  Dette er en side som er registrert i Luxembourg, noe som veldig mange lignende sider er. Sannsynligvis har det noe med lovverk å gjøre, som gjør at det er mer praktisk og enklere å være registrert i ministaten. Det betyr ikke så mye, fordi de må jo uansett tilpasse seg lovene i Norge, når det kommer til anonymitet, og andre generelle lover som gjelder for denne bransjen. Det er jo det man først og fremst vil ha, frihet og anonymitet til å gjøre det man vil. Og C-date er egentlig en side som hjelper deg å finne andre som er ute etter det samme som deg, altså innen sex. Om du etablerer et forhold med hjelp av denne siden så er jo det en bonus, men det er ikke det som er "poenget" om en kan si det slik. De reklamerer for at det er flere kvinner enn menn registrert på siden, og at det kommer 25 000 nye medlemmer hver eneste dag. Dette er da på verdensbasis, og ikke kun i Norge, så klart!

  Hvordan det fungerer hos C-date

  Det er jo enkelt og greit, du registrerer deg, fyller ut et skjema og fullfører en test for å se hva som tenner deg, og hva du liker. Du blir så matchet med andre som har svart lignende som du har på spørsmålene og du kan begynne med chatten. Det er jo på en måte det eneste C-date kan gjøre. De kan jo naturligvis ikke tvinge noen av dere til å gå videre med kontakten om dere ikke vil, men de gir deg helt klart en større sjanse i å komme i kontakt med andre. Husk at du kan komme i kontakt med mennesker over hele verden, så det åpnes bokstavelig opp millioner av nye muligheter for deg via C-date. Hvorfor ikke dra nytte av det?

  Har du brukt C-date?

  Så da det er så mange som har brukt og registrert seg på C-date så vil vi høre fra så mange av dere som mulig. Skriv inn til oss og fortell, ikke om deres seksuelle eventyr, men om C-date var så bra som de sier at det er. Det kan hjelpe andre som funderer å bruke C-date selv.


  Tips for nettdating

  C-date
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  WARNING ! STAY AWAY !!

  This site is FULL of false profiles !
  In addition many people are really dissatisfied with their cancellation pilicy, which I can confirm.

  My best advise is: STAY AWAY FROM THIS SITE !
  It is not worth your money nor your time.

  Dør: Fantomet07-12-2020
  Mariule12-03-2021

  Fraud site.Many fake profiles,If you order premium it’s not possible to stop it.Stoping process is very difficult,and they want to collect much as possible your personal data.

  dkjfkpwofp19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om C-date

  Din rangering

  FAQ

  Er C-date et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om C-date. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr C-date?

  C-date opererer for det meste innenfor Nettdating-bransjen, mer spesifikt med Dating Nettsider, Nisje av Dating, Ekteskap, Utroskap og Erotikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til C-date . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!