NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Qupid

  Kjærligheten

  er viktig, spesielt i disse tider da vi har oppdaget hvor ille det å være alene og innestengt kan være. Vi har alle behov for menneskelig kontakt, og det er på mange måter bra at det finnes datingsider og datingapper som hjelper folk å komme i kontakt. Qupid er en slik side, og da det finnes flust av slike sider på nettet kan det lønne seg å vite hva det er som gjør at du bør bruke akkurat denne siden. Mye av det handler nok om håp, og at man alltids har håp til det siste om å finne noen de kan være sammen med. Som sagt så er det av interesse å se hva Qupid driver med og om du bør bruke den. Kanskje du finner kjærligheten på et uventet sted?

  Slik påvirker nettdating helsen din

  Informasjon om Qupid

  Det er generelt ikke så mye informasjon å finne om slike sider, da fokuset ikke er på selve siden som sådan. Poenget er jo å finne andre mennesker, så Qupid fungerer bare som en slags mellommann, som gjør den prosessen enklere for deg. Siden i seg selv, eller selskapet, er basert i Nederland, og alle eventuell support gjøres direkte dit. Det er ikke et eget norsk telefonnummer for å få hjelp, og om du sender dem mail får du svar på engelsk. Det er ikke det viktigste i verden, men verdt å vite, spesielt fordi for mange kan det være litt problematisk å ta det på engelsk. Om du har en viss erfaring med hvordan slike sider fungerer så er det nok ingen overraskelser som venter deg. Siden hjelper deg å komme i kontakt med andre, men deretter er det jo opp til dere for å se om det er noe kjemi der og om dere vil bli bedre kjent. De kan jo tross alt ikke tvinge noen i et forhold!

  Hvordan du registrerer deg og setter i gang

  Selve prosessen med å registrere deg er ganske rask og du kommer fort i gang om du ønsker det. Selve registreringen er gratis, men om det er visse funksjoner du vil bruke på siden så er det sånn at du må betale med kreditter, hvor du får en når du registrerer deg. Ellers må du kjøpe og det kommer litt an på hva du er ute etter og om du synes det er verdt det eller ikke. Dessverre er det slik at Qupid ikke garanterer at det er ingen falske kontoer på siden deres. Det er litt rart, spesielt sammenlignet med konkurrentene deres, da de er veldig påpasselige på at alle som bruker tjenesten er ekte personer. Men, som ellers i livet så må man jo ta en sjanse, og det kan hende at du finner noe totalt uventet hos Qupid. Du vet ikke før du prøver!

  Erfaringer med Qupid

  Om du er en av dem som har brukt Qupid tidligere vil vi gjerne vite mer om dine erfaringer med siden og om du ville anbefalt det til andre. Skriv til oss og fortell oss mer!


  Tips for online dating

  Qupid
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Qupid

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Qupid et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Qupid. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Qupid?

  Qupid opererer for det meste innenfor Nettdating-bransjen, mer spesifikt med Dating Nettsider.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Qupid nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!