NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Kondomeriet

  Sex

  er en av de viktigste aktivitetene vi som mennesker gjør, og en av de beste må sies. Men til tross for at vi gjør det for reprodusering, så er vi blant de artene i verden som også gjør det for nytelse. Og for å maksimere nytelsen i et langt ekteskap, eller for å ha litt spenning i livet, så vender vi oss til sexbutikker som Kondomeriet, som er en av de mest kjente i landet. Det var den butikken man kjøpte hos, og som man var veldig takknemlig for at de ikke hadde trykk på posene sine. Det er nå ikke en bekymring, da man kan kjøpe på nett, så la oss ta en litt nærmere titt på Kondomeriet og hva de selger.

  Om Kondomeriet

  Grunnen til at vi sier at Kondomeriet er en av de mest kjente sexbutikkene i Norge er fordi de har eksistert i 30 år nå, helt siden 1989 har de hjulpet nordmenn med å oppfylle sine seksuelle fantasier. Man ler litt av det, og synes det er morsomt, men det er et menneskelig behov folk har, og på mange måter er det bra at slike butikker eksisterer. Kondomeriet har 10 fysiske butikker spredt rundt om i landet, men hovedfokuset ligger nå på deres nettbutikk, som er stappet med ulike produkter, visse av de som du kanskje ikke var klar over eksisterte en gang. Det at Kondomeriet omsatte for 100 millioner kroner i 2017 er bevis på at markedet er gedigent for det Kondomeriet selger.

  Hva du kan kjøpe hos Kondomeriet

  Med tanke på deres størrelse og omsetning så vil det nok ikke overraske deg at de har det aller meste du kan trenge for å oppfylle en fantasi. De selger til og med fleshlights laget etter formen til visse pornostjerner, og om du er kvinne så kan du oppfylle din 50 Shades fantasi med Kondomeriet. Det er klart, de har varer som skal hjelpe både menn og kvinner, og det er i det hele tatt et variert tilbud av produkter de har. Og om du er litt mer kinky av natur så har de frekke leketøy også, og om det er noe du lurer på så kan du alltids spørre kundetjenesten om hjelp.

  Du blir kanskje lettet av å vite at de ikke har en diger logo på pakken de sender deg, og på bankutskriften så står det noe annet enn Kondomeriet på, så de er diskrete sånn sett.

  Ville du anbefalt Kondomeriet?

  Spørsmålet ovenfor er det vi er ute etter å svare, fordi det Kondomeriet gjør er å tilby deg varen, hvorvidt du får noe nytelse av det, så lenge det fungerer, er noe de ikke kan påvirke. Men uansett, om du har kjøpt hos Kondomeriet, ville du anbefalt noen av deres produkter? Vi mistenker at du ville gjort det, om det ikke var for pinlig. Kanskje du kan også fortelle oss hva du kjøpte, det hele anonymt så klart. Skriv inn til oss og fortell om du var fornøyd med Kondomeriet.


  Womanizer fra Kondomeriet

  Kondomeriet
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  5.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  8
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  6

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skammer deg med falske bonus kort

  Her liker dem og sende kort med tilbud og avslag får neste kjøp, prøver man og legge det inn sier siden at det er godkjent men da man sjekker ut og skal betale kommer full sum uten at bonus er trukket fra kjøps sum.
  Jeg prøvde og kontakte kundeservice etter at jeg så det men da var det allerede trukket fra kontoen min, de mente at jeg må returnere varen, FØR de hadde sendt den så kunne dem ordne opp i det fordi de ikke kunne endre på bestillingen eller trekke ifra kjøps sum den bonusen som man var gitt fra forrige kjøp.

  Det er egentlig scam de driver med får å få deg til og kjøpe mere uten at de faktisk gir deg noen form får bonus.

  Dør: John Olsen05-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  5.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Kondomeriet

  Din rangering

  FAQ

  Er Kondomeriet et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Kondomeriet. I gjennomsnitt har de fått en rating på 5.6/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Kondomeriet?

  Kondomeriet opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Erotiske Butikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Kondomeriet . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!