NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Passionfruit

  Sex

  har gjennomgått en slags revolusjon de siste årene og det er ikke like flaut å snakke om sex som det var tidligere. Denne revolusjonen har kommet tidligere til visse deler av verden enn andre, men det har gitt grobunn for butikker som Passionfruit til å eksistere. Dette er en erotisk butikk som kan hjelpe deg med å oppfylle alle dine seksuelle fantasier, nesten uansett hva det skulle være. Og da er i all hovedsak nettbasert betyr det også at du ikke behøver å takle den pinligheten du hadde følt om du dro inn til en fysisk butikk.

  Informasjon om Passionfruit

  Ikke at du ikke kan dra til den fysiske butikken, fordi den finnes i Sandnes, hvor de også har sitt hovedkontor. De har også et stort fokus på hjemmefester og dildofester som de kaller de og de har over 40 konsulenter over hele landet som kan hjelpe deg med å arrangere party. Det har de gjort siden 2008 noe som beviser at det er ganske mye suksess og penger å finne i sex! Overraskende nok! Sexbutikker har jo eksistert lenge før de begynte å dukke opp på nettet, men det er litt lettere, rett og slett når du kan gjøre det shoppingen på nettet. Alle forsendelser som kommer fra Passionfruit kommer i skjulte emballasjer så det ikke synes hvem pakken er fra,

  Hva du kan kjøpe på Passionfruit
  Vi har allerede nevnt noe av det, med homeparty og dildoparty, men det er også ellers et stort og bredt utvalg av ting. Både til henne og han, men også naturligvis for par. Det finnes noe der for enhver fetish og fantasi, og utvalget er definitivt mer fokusert på kvinners lyster. Men det virker som det er ganske standard i akkurat denne typen butikker, så det er ikke så overraskende egentlig. Du har naturligvis alt det standarde du forventer fra en sexbutikk, som vibratorer, dildoer, fleshlight, glidemiddel og penisringer, blant annet. Du kan til og med oppfylle din 50 Shades of Grey fantasi, da det finnes produkter som er tatt fra filmene, med samme design og utseende. Om du er litt mer hardcore enn det så er det også andre kategorier du bør utforske, siden det er såpass mye der. Om du bor i nærheten av Sandnes kan du jo ta turen til den fysiske butikken og kanskje få noen råd der? Det er helt opp til deg.

  Erfaringer med Passionfruit

  Det å være fornøyd med hva en sexbutikk har solgt deg er en litt merkelig idrett, da det er hvordan du bruker det du har kjøpt som i stor grad avgjør hvor fornøyd du er. Det betyr ikke at det ikke finnes aspekt man kan klage på, som kvaliteten på produktet i forhold til pris, og holdbarhet. Generelt så er vi ute etter å finne ut av om du som har kjøpt fra Passionfruit var fornøyd med ditt kjøp eller ikke, og om du ville anbefalt det til andre.

  Derfor vil vi at du skriver inn til oss og deler dine opplevelser og erfaringer.


  4 Sexleketøy du bør prøve

  Passionfruit
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Passionfruit

  Din rangering

  FAQ

  Er Passionfruit et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Passionfruit. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Passionfruit?

  Passionfruit opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med .

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Passionfruit . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!