Qupid

Alle kundeanmeldelser

Qupid

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Academic Singles

Academic Singles

0 Anmeldelser

Det å finne noen som passer deg og din personlighet kan være en vanskelig øvelse. Spesielt om du leter på nettet, da de ul...

Logo Match

Match

0 Anmeldelser

Det å date kan være en risikabel øvelse, i at det er vanskelig å finne noen man virkelig passer sammen med. Det er kanskje...

Logo EliteSingles

EliteSingles

0 Anmeldelser

Mellom jobb, familie og venner er det ikke alltid enkelt å finne tid til dating.  Nettdating har raskt blitt en av de mest brukte metode...

Logo NextLove

NextLove

0 Anmeldelser

Føler du at du har uhell i kjærlighet? Har du kanskje forsøkt lykken en gang (eller flere) og endt opp med skjegget i postkassa...

Qupid

Kjærligheten er viktig, spesielt i disse tider da vi har oppdaget hvor ille det å være alene og innestengt kan være. Vi har alle behov for menneskelig kontakt, og det er på mange måter bra at det finnes datingsider og datingapper som hjelper folk å komme i kontakt. Qupid er en slik side, og da det finnes flust av slike sider på nettet kan det lønne seg å vite hva det er som gjør at du bør bruke akkurat denne siden. Mye av det handler nok om håp, og at man alltids har håp til det siste om å finne noen de kan være sammen med. Som sagt så er det av interesse å se hva Qupid driver med og om du bør bruke den. Kanskje du finner kjærligheten på et uventet sted?

Informasjon om Qupid
Det er generelt ikke så mye informasjon å finne om slike sider, da fokuset ikke er på selve siden som sådan. Poenget er jo å finne andre mennesker, så Qupid fungerer bare som en slags mellommann, som gjør den prosessen enklere for deg. Siden i seg selv, eller selskapet, er basert i Nederland, og alle eventuell support gjøres direkte dit. Det er ikke et eget norsk telefonnummer for å få hjelp, og om du sender dem mail får du svar på engelsk. Det er ikke det viktigste i verden, men verdt å vite, spesielt fordi for mange kan det være litt problematisk å ta det på engelsk. Om du har en viss erfaring med hvordan slike sider fungerer så er det nok ingen overraskelser som venter deg. Siden hjelper deg å komme i kontakt med andre, men deretter er det jo opp til dere for å se om det er noe kjemi der og om dere vil bli bedre kjent. De kan jo tross alt ikke tvinge noen i et forhold!

Hvordan du registrerer deg og setter i gang
Selve prosessen med å registrere deg er ganske rask og du kommer fort i gang om du ønsker det. Selve registreringen er gratis, men om det er visse funksjoner du vil bruke på siden så er det sånn at du må betale med kreditter, hvor du får en når du registrerer deg. Ellers må du kjøpe og det kommer litt an på hva du er ute etter og om du synes det er verdt det eller ikke. Dessverre er det slik at Qupid ikke garanterer at det er ingen falske kontoer på siden deres. Det er litt rart, spesielt sammenlignet med konkurrentene deres, da de er veldig påpasselige på at alle som bruker tjenesten er ekte personer. Men, som ellers i livet så må man jo ta en sjanse, og det kan hende at du finner noe totalt uventet hos Qupid. Du vet ikke før du prøver!

Erfaringer med Qupid
Om du er en av dem som har brukt Qupid tidligere vil vi gjerne vite mer om dine erfaringer med siden og om du ville anbefalt det til andre. Skriv til oss og fortell oss mer!


Tips for online dating