NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser New Honey

  En gang i blant trenger man litt spenning i livet, spesielt om man har kjedelige dager oftere enn spennende dager. Det er vanskelig å finne ut av hva man kan gjøre for å få spenningen, men et godt alternativ er å date. Og uansett om man er gift eller singel så har man visse biologiske behov som må oppfylles, og da er New Honey en side som kan hjelpe deg med det. Det som er klart med New Honey er at den ikke er veldig lik sider som Ashley Madison, i hvert fall ikke på utsiden. Så la oss gå den litt mer i sømmene for å se hva dette dreier seg om.

  Om New Honey

  New Honey er registrert i Luxembourg, noe som mange datingsider er. Det er interessant nok ikke veldig mye informasjon å finne om New Honey på siden deres, og det er kanskje like greit. Du er ikke på siden deres for å finne informasjon, du vil finne tilfredsstillelse. På en måte så er det hele poenget med New Honey også, hvor du ikke behøver å vite så mye, utenom at den personen du treffer liker de samme tingene som deg.

  Hva du får hos New Honey

  For det er like greit å si det rett ut, New Honey er ikke så mye en datingside som det er en sexside, på samme måte som Tinder er en sexapp. Hensikten med New Honey er ikke at du skal møte ditt livs kjærlighet, det er heller at du skal treffe noe som liker det samme som deg innen sex og som du kan få en god opplevelse med. Og det er jo midt i blinken for veldig mange fordi sex er veldig viktig i våre liv og som en ndikator på hvordan vi føler oss og har det. Du skal finne en person du kan ha en affære med på New Honey, det er i hvert fall det de reklamerer. Og du kan til og med velge hva slags preferanser du har, seskuelt mens du registrerer deg. Det finnes 6 opplevelser; møte single, diskret affære, å se på, trekant, leke og til slutt gruppesex. Da er det opp til deg å velge, og du kan velge alle 6 om du ønsker det. Da har du sjansen til å treffe flere mennesker som liker det samme som deg. New Honey er definitivt en side som betjener et behov, et behov som har eksistert siden tidenes morgen og kommer til å fortsette i all evighet.

  Hva synes du om New Honey

  Vi ønsker å få så mye informasjon om New Honey som mulig, og det er ingen bedre kilde enn de som har brukt det selv. Du kan selvsagt være anonym og skive til oss om dine inntrykk og om det du var ute etter ble oppfyllt med hjelp av denne siden. Er det virkelig et samlingspunkt for folk som er ute etter å oppfylle sine seksuelle fantasier, eller ikke?

  Skriv gjerne til oss og fortell oss mer!


  Hvordan lykkes med nettdating

  New Honey
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  3.2
  50% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  3

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Svindel

  Newhoney tok 3500kr for ingenting. Hvor jeg skal skrive om dette . De tatt min muligheter å kjøpe matt. Skal informere politi

  Dør: Milosz Czupryniak 22-06-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Svindel

  Newhoney trekker penger fra min konto uten at jeg har gjort noen endringer på datingsiden. Flere ganger. Det er ran og svindel.
  Dessuten ser det ikke ut som det er mer enn en eller to ekte damer på datingsiden. Det er cirka 100 andre falske profiler.

  Dør: Frode Larsen13-06-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  4.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om New Honey

  Din rangering

  FAQ

  Er New Honey et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om New Honey. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.2/10, hvorav 50% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr New Honey?

  New Honey opererer for det meste innenfor Nettdating-bransjen, mer spesifikt med Datingsider, Nisje av Dating, Ekteskap, Utroskap og Erotikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til New Honey . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!