Wolven

Alle kundeanmeldelser

Wolven

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Goalinn
Goalinn
1 Anmeldelser

Fotball er i vinden som aldri før. I dag er det flere spillere enn noen gang, både gutter og jenter. Og da tenker vi ikke bare på...

Wolven

Er du ute etter en nettbutikk som selger komfortable men også stilige treningsklær eller sportstøy? På NorskeAnmeldelser kan du finne frem til de beste selskapene på nett ved å lese kundeanmeldelser fra andre som allerede har benyttet seg av produktene eller tjenestene til et selskap. Wolven er for eksempel en internasjonal nettbutikk innen dette segmentet, og ved å lese om andre kunders erfaringer kan du enkelt avgjøre om dette er et trygt og pålitelig selskap du ønsker å handle fra. 

Om Wolven
Wolven ble etablert av Kiran Jade og Will Ryan i Los Angeles, USA, i 2015. Selskapet har fokus på multifunksjonelle og miljøvennlige plagg for ulike aktiviteter. I følge grunnleggerne er de svært opptatt av å minimere bruken av ressurser i produksjonen av plaggene, og vikrsomheten er medlem av en miljøorganisasjon som kalles One Earth - One Ocean. Selskapet er privateid og har per i dag rundt 20 ansatte. 

Produkter og tjenester av Wolven
Wolven selger aktivt tøy som leggings, sports BH'er, topper, badetøy og mer for både kvinner og menn. De har stort fokus på miljø og hevder at alle produktene deres er produsert på en miljøvennlig måte, er bærekraftige og laget av noe som kalles RPET stoff. RPET er et forholdsvis nytt miljøvennlig stoff og står for (resirkulert) polyetylentereftalat. Plaggene deres er også merket med noe som kalles trygge tekstiler eller Oeko-Tex. Oeko-Tex er en merking som brukes for å vise til at et produkt er laget av stoff som ikke inneholder allergifremkallende fargestoffer eller kreftfremkallende fargestoffer. For å handle på denne nettsiden må du være fylt 13 år, og dersom du er mellom 13 og 18 år må du ha dine foresattes godkjenning for å benytte deg av noen av produktene eller tjenestene til Wolven. Du har 15 dager returrett for tilbakebetaling på alle kjøpene fra denne nettbutikken, men dette er forutsatt at varene fremstår som nye, med merkelapp og i sin originalemballasje. Dersom du ønsker å bytte en vare eller få en tilgodelapp hos butikken er dette mulig i en periode på opptil 60 dager etter du mottok sendingen. Normalt sett vil en bestilling bli sendt i løpet av 1-2 virkedager etter ordredatoen, men du må tillate opptil 8 dager før sendingen er utført. For bestillinger til Norge får du gratis frakt på alle ordrer på, eller over, $99. For å følge med på nyheter i sortimentet og gjeldende kampanjer kan du melde deg på et nyhetsbrev, og det kan også være lurt å se etter en eventuell rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på bestillingen din. 

Komplimenter, klager og tips om Wolven
Har utført et kjøp hos denne nettbutikken? Har du andre erfaringer med selskapet eller produktene deres? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse om din erfaring slik at vi kan dele din tilbakemelding med andre som vurderer å benytte seg av dette selskapet. På denne måten hjelper vi alle våre lesere med å finne frem til de absolutt beste og mest pålitelige nettbutikkene!