NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Uniggardin

  Det er alltids noe man vil kjøpe som kan forandre litt på hvordan det ser ut hjemme. Noe av det mest populære sånn sett er gardiner. Uten å generalisere for mye, så elsker kvinner gardiner og er veldig opptatte av hvordan de ser ut og hvordan de passer inn. Sånn sett så er UNIGgardin en side mange kommer til å ville bruke og besøke. La oss gå litt nærmere inn og se på hva de har.

  Om UNIGgardin

  UNIGgardin som selskap ble etablert i 2006, så det at de har laget skreddersydde gardiner for kunder i 13 år er et godt tegn. Det viser i det minste at de har hatt stor suksess med det, og at de vet hva de driver med. Siden det er to G-er i UNIGgardin, og ikke en K, så kan du trygt anta at dette selskapet er dansk. Ikke at det betyr så mye, men det er i det minste greit å vite at dine produkter blir shippet fra våre tidligere overherrer. Og det at de har solgt over 1 million gardiner siden oppstarten er også et godt tegn på at de vet hva de driver med. I tillegg så har de vunnet Gazelle af Børsen fire ganger, som er en pris for selskapet som har vokst mest på et år. Ganske god og prestisjefylt pris å vinne med andre ord.

  Hva UNIGgardin selger

  Vel, den ovenstående tittelen svarer seg selv litte grann, fordi de selger jo tross alt gardiner. Skreddersydde gardiner, med mål som passer ditt rom, dine vindu og din stil. Du kan velge blant ulike farger og modeller slik at du finner det som passer akkurat deg og ditt best. Og du har jo ulike stiler for de ulike rommene, så det er bra at man kan velge og vrake i gardinprodukter. Noe annet som også er oppmuntrende er at du kan kjøpe andre varemerker på UNIGgardin. Ofte så fungerer det med slike sider at det er bare det ene varemerket som er tilgjengelig. Det er ikke tilfellet her, hvor du også kan kjøpe fra fem andre merker, som UNIGgardin er forhandler for. Det inkluderer blant annet Somfy. Det er som sagt ikke ofte man får disse mulighetene i en og samme butikk, så det er definitivt et positivt aspekt hos denne butikken. Du kan også kjøpe markiser der, så du vet det.

  Kontakten med UNIGgardin

  UNIGgardin er en populær nettbutikk, de har fem stjerner på Trustpilot, som forteller noe om kundenes gode opplevelser hos de. Men vi eksisterer også for å gi andre som kanskje ikke har brukt sider som Trustpilot. Om du har kjøpt hos UNIGgardin vil vi veldig gjerne høre dine meninger om dine opplevelser. For selv om inntrykket en får fra siden er bra, så betyr ikke det så mye om folk har dårlige erfaringer med de. Var prisene rimelige? Var kvaliteten på gardinene slik du forventet og var frakten smidig?

  Om du traff på problemer fikk du hjelp som du skal få, eller var det en vanskelig prosess? Skrv til oss, og del med deg.


  Rullegardin hos UNIGgardin

  Uniggardin
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Uniggardin

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Uniggardin et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Uniggardin. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Uniggardin?

  Uniggardin opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Uniggardin nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!