NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Sportgymbutikken

  Er du glad i å trene? Kanskje ikke, det er det tross alt ikke alle som er. Men det er viktig å trene, eller i det minste å være aktiv og bevege på seg. Det kan være individuelt i forhold til hva man trener og hva man liker, og så lenge man rører på seg er det positivt. Så det er mange butikker som selger både tøy og utstyr for treningsformål, og det gjelder jo på en måte å finne den riktige butikken i forhold til det. Det avhenger litt på hva man vil drive med, men om det er generell trening kan jo Sportgymbutikken være et godt sted å lete? Om ikke annet får du mer informasjon om en potensiell butikk, og det er vel bare positivt? Så les gjerne videre for å vite mer!

  Det du behøver å vite om Sportgymbutikken

  Som navn på en butikk er ikke akkurat Sportgymbutikken noe som bare kommer naturlig, men det er heller ikke så viktig. Som veldig mange lignende slike butikker er også denne svensk, og de har sitt hovedkontor i Tidaholm. Det er dog interessant å bemerke seg at den har eksistert siden 2000, med åpning av den første fysiske butikken i 2003. Så den startet altså som en nettbutikk før det ble åpnet fysisk butikk, som på den tiden var ganske sjeldent.

  Når du bestiller hos dem er det mulighet til gratis frakt, men da må du ha kjøpt for minst 999 kroner. Det er ganske høyt, og om du vil snakke med dem på telefon må du gjøre det via et svenskt nummer. Man skulle gjerne sett at både summen var lavere og at de hadde et norsk nummer, men det er altså ikke tilfellet. Det er sånne små ting som avgjør hva slags inntrykk folk for, tross alt.

  Frokostseminar: Relevans - Å være eller ikke være for norske nettbutikker

  Hva du kan kjøpe hos Sportgymbutikken

  På en positiv side så er utvalget veldig godt, og det er altså ikke bare klær og tilbehør de selger. Hos dem kan du kjøpe treningsappareter, de har en egen kategori for crossfit for eksempel. Når det kommer til hovedkategorier snakker vi Mosjon, Styrke, Sport & Fitness, Kampsport, Helse, Klær og Fritid. Faktisk så er utvalget svært bra, og et av de beste vi har sett når det kommer til slike butikker. Det gjør det verdt å besøke butikken bare for det, og for å se hva du kan finne. Det får en også til å glemme det med frakt, for kjøper du en tredemølle, som du kan hos Sportgymbutikken, er ikke frakt noe å bekymre seg over. Utvalget er såpass bra at du finner alt du trenger for et hjemmegym i butikken, noe som gjør butikken til veldig god i våre øyne.

  Om du dog har testet og kjøpt fra Sportgymbutikken vil vi vite mer om det og om du ville anbefalt det til andre. Det er en grunn til at den har eksistert så lenge, så vi tror at kundene har mye bra å si?


  Styrketrening for nybegynnere som trenger noen tips!

  Sportgymbutikken
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Sportgymbutikken

  Din rangering

  FAQ

  Er Sportgymbutikken et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Sportgymbutikken. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Sportgymbutikken?

  Sportgymbutikken opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Sport og Utendørs, Fitness.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Sportgymbutikken . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!