NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Select

  Hvem liker ikke å kjøpe smarte produkter til en veldig rimelig pris? I dagens samfunn er vi alle på utkikk etter de beste og billigste løsningene. Slik kan pengene vare lenger, og gjerne brukes på noe mer spennende, som en ferie til utlandet. Det er også fint å kunne gå til ett sted som har alt man trenger. I kampen mot klokka så vinner de som tilbyr alt vi trenger på ett og samme sted. Det er ikke alltid godt å vite om produktene er så gode som selskapet påstår, og da er det en stor hjelp å lese tidligere kunders tilbakemeldinger, for å finne ut om dette er verdt pengene! Select er en nettbutikk som tilbyr en rekke forskjellige produkter fra mote til hageutstyr. I tillegg tilbyr de rimelige priser, og dobbel prisgaranti! Finn ut mer om Select her, og les tidligere kunders erfaring med selskapet.

  Om Select

  Selskapet ble grunnlagt av Ivar S. Løge i 1965. Select begynte ved å selge varer per postordre og reiste til andre land for å finne de beste produktene til de beste prisene. Selskapet har i dag mange kategorier, inkludert; sko, helse-og velværeartikler, samt nyttige ting til hus og hage. Select påstår at de har kontakt med leverandører over hele verden for å finne nye og interessante produkter for å forbedre deres sortiment. De tilbyr sine kunder god tilbud på produkter til dem som handler for seg selv, sine kjære og til hjemmet. Mottoet deres er; smart og garantert billig.

  Produkter og Tjenester hos Select

  Selskapet tilbyr en konkurransedyktig dobbel prisgaranti, som betyr at om kunder finner en billigere vare et annet step vil Select betale dobbelt prisdifferanse for produktet. De påstår at alt kunder trenger å gjøre for å dokumentere priser er å sende en kopi av annonsen. I tillegg vil de at kunder skal være 100% fornøyd som betyr at de tilbyr penger tilbake uten spørsmål. Men misfornøyde kunder må selv betale returkostnader for varen. Kunder bestiller varer gjennom nettsiden, faks, epost eller på telefon, som er åpen mandag til fredag 8-17. Kundesenteret er åpent mellom 8-16, og er tilgjengelig på telefon, faks og epost. Aksepterte betalingsmåter inkluderer Visa, Master Card, og Vipps, i tillegg til SelectFaktura.

  Komplimenter, Klager og Tips til Select

  Hvem kan vel si nei til en rimelig pris? Det kommer vel kanskje ann på produktene, gjør det ikke det? Vi vil gjerne ha rimelige priser, men vi vil også kjøpe produkter som faktisk varer, og fungerer, slik som vi ønsker! Select påstår å tilby de smarteste, beste, og billigste produktene på markedet, men er dette sant? Har du bestilt varer hos Select før? Hva var din erfaring med selskapet? Hadde de så rimelige priser som de påstår? Holdt de sitt løfte om dobbel prisgaranti? Hadde de et bra sortement? Med så mange selskaper som tilbyr prisgaranti på sine produkter er det ikke alltid godt å finne ut hvem som egentlig er best. En kort tilbakemelding går en lang vei. Skriv en kundeanmeldelse her, og hjelp andre potensielle kunder å spare penger på smarte produkter, eller styre unna dette selskapet.

  Select
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Select

  Din rangering

  FAQ

  Er Select et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Select. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Select?

  Select opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Mote, Reklamemateriell.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Select . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!