Select

Alle kundeanmeldelser

Select

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff

Coolstuff

1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop

Babyshop

1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Grønt Fokus

Grønt Fokus

7 Anmeldelser

Vurderinger Grønt Fokus Vi vil se boligene våre hyggelige både inne og ute. Vi vil trives også i hager, nyte av sol og ka...

Select

Hvem liker ikke å kjøpe smarte produkter til en veldig rimelig pris? I dagens samfunn er vi alle på utkikk etter de beste og billigste løsningene. Slik kan pengene vare lenger, og gjerne brukes på noe mer spennende, som en ferie til utlandet. Det er også fint å kunne gå til ett sted som har alt man trenger. I kampen mot klokka så vinner de som tilbyr alt vi trenger på ett og samme sted. Det er ikke alltid godt å vite om produktene er så gode som selskapet påstår, og da er det en stor hjelp å lese tidligere kunders tilbakemeldinger, for å finne ut om dette er verdt pengene! Select er en nettbutikk som tilbyr en rekke forskjellige produkter fra mote til hageutstyr. I tillegg tilbyr de rimelige priser, og dobbel prisgaranti!  Finn ut mer om Select her, og les tidligere kunders erfaring med selskapet. 

Om Select 
Selskapet ble grunnlagt av Ivar S. Løge i 1965. Select begynte ved å selge varer per postordre og reiste til andre land for å finne de beste produktene til de beste prisene. Selskapet har i dag mange kategorier, inkludert; sko, helse-og velværeartikler, samt nyttige ting til hus og hage. Select påstår at de har kontakt med leverandører over hele verden for å finne nye og interessante produkter for å forbedre deres sortiment. De tilbyr sine kunder god tilbud på produkter til dem som handler for seg selv, sine kjære og til hjemmet. Mottoet deres er; smart og garantert billig.

Produkter og Tjenester hos Select
Selskapet tilbyr en konkurransedyktig dobbel prisgaranti, som betyr at om kunder finner en billigere vare et annet step vil Select betale dobbelt prisdifferanse for produktet. De påstår at alt kunder trenger å gjøre for å dokumentere priser er å sende en kopi av annonsen. I tillegg vil de at kunder skal være 100% fornøyd som betyr at de tilbyr penger tilbake uten spørsmål. Men misfornøyde kunder må selv betale returkostnader for varen. Kunder bestiller varer gjennom nettsiden, faks, epost eller på telefon, som er åpen mandag til fredag 8-17. Kundesenteret er åpent mellom 8-16, og er tilgjengelig på telefon, faks og epost.  Aksepterte betalingsmåter inkluderer Visa, Master Card, og Vipps, i tillegg til SelectFaktura. 

Komplimenter, Klager og Tips til Select
Hvem kan vel si nei til en rimelig pris? Det kommer vel kanskje ann på produktene, gjør det ikke det? Vi vil gjerne ha rimelige priser, men vi vil også kjøpe produkter som faktisk varer, og fungerer, slik som vi ønsker! Select påstår å tilby de smarteste, beste, og billigste produktene på markedet, men er dette sant? Har du bestilt varer hos Select før? Hva var din erfaring med selskapet? Hadde de så rimelige priser som de påstår? Holdt de sitt løfte om dobbel prisgaranti? Hadde de et bra sortement? Med så mange selskaper som tilbyr prisgaranti på sine produkter er det ikke alltid godt å finne ut hvem som egentlig er best. En kort tilbakemelding går en lang vei. Skriv en kundeanmeldelse her, og hjelp andre potensielle kunder å spare penger på smarte produkter, eller styre unna dette selskapet.