NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Pinkorblue

  Om du går rundt og venter, eller om noen du kjenner venter barn, så kjenner du til den spennende følelsen av at noe stort snart kommer til å skje. Og da vil man være så godt forberedt som mulig. Det er ikke til å komme unna at det er mye som bli gjort og kjøpt slik at man er klar for barnet. Vet man kjønnet så blir det naturligvis enklere, for da kan man bruke en butikk som pinkorblue til å handle inn alt det nødvendige. Som sagt, det er mye man trenger, da er det bra man har en nettbutikk som dekker alle dine behov. Men er det smart å kjøpe hos pinkorblue? La oss ta en nærmere titt og se på det.

  Om pinkorblue

  Dette er en tysk barnebutikk, som etterhvert har blitt en av de største i Tyskland, helt siden de ble etablert i 1989. Så de har en lang og nyttig erfaring i bransjen, noe som definitivt er viktig. Fordi til tross for hva man skulle tro så er det ikke bare bleier, smokker og suttekluter barn trenger, og for mange så er det også viktig å vite hva slags material produktene blir laget av. Den typen kvalitet må ethvert selskap som selger til barn tilpasse seg, for ellers er det veldig vanskelig å få stor suksess. Noe av det aller viktigste for en forelder er at de føler en trygghet i kvaliteten i produktene som man kjøper til sine barn, og der er pinkorblue ganske dyktige.

  Hva man kan kjøpe hos pinkorblue

  Det ligger jo litt i navnet, og med pinkorblue så forstår man raskt at det er produkter både til gutter og jenter. Og i det så har man inkludert det aller, aller meste man skulle behøve til en nyfødt, men også til litt eldre barn. Da tenker vi ikke bare på barneklær altså, som kommer i størrelser tilpasset for flere ulike aldre, men også bilbarnestoler, barnevogner, en pleiekategori, leketøy, til barnerommet og mote. Om man blir forelder for første gang i ens liv så kan det være overraskende hvor mye ulikt man faktisk trenger, og man vil jo alltid kjøpe det beste man har mulighet til for sitt barn. Så det kan koste en del, men om du finner butikker som pinkorblue, som er rimelige i prisen, så kan man også spare litt penger på det.

  De tilbyr deg også hjelp om du er usikker på hva du bør kjøpe, så det er en ganske god service du finner hos pinkorblue. I tillegg så selger de produkter fra neste alle de største merkene i bransjen!

  Erfaringer med pinkorblue

  Som vi har nevnt noen få ganger nå så får man bra kvalitet hos denne nettbutiken, og de er svært populære. Men uavhengig av det så ønsker vi å høre fra dere som har brukt denne butikken for å vite om den er så bra som man får inntrykk av og om du er fornøyd med din opplevelse. Skriv inn til oss og del med andre.


  Hvordan en bilbarnestol er tryggest plassert

  Pinkorblue
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  4
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  6
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  5
  Levering
  rating
  3

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Ikke handle her

  Umulig å få kontakt med kundeservice. Dårlig kundebehandling ingen svar..

  Dør: Regine Merkesvik01-06-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Ikke kjøp av de

  Til alle som leser, ikke kjøp fra denne nettbutikken!!elendig kundeservice, kun autosvar på Mail og messenger, ble lovet reservedeler til en seng vi hadde kjøpt, 2 uker skulle det ta, 4 uker har gått og fortsatt ikke svar om når vi kunne forventet deler!! Skulle montere et stellebord og her manglet det en del!!

  Ikke kjøp fra denne useriøse aktøren!

  Dør: magne oland08-04-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  6
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Pinkorblue

  Din rangering

  FAQ

  Er Pinkorblue et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Pinkorblue. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Pinkorblue?

  Pinkorblue opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Pinkorblue . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!