NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Mobilverkstedet

  Telefoner

  har tatt en stadig viktigere rolle i våre liv. Med tanke på teknologien som nå finnes og hva vi kan gjøre med dem er ikke det så overraskende, men det har jo samtidig åpnet for en ny bransje. Mer spesifikt for de som vil fikse ødelagte telefoner, eller skjermer som har blitt knust. Det å bytte en skjerm kan jo til og med bli noe man gjør hjemme selv, så ofte som man knuser skjermene. Men til da finnes butikker som Mobilverkstedet som kan hjelpe deg med dine problemer. Ikke hørt om dem før? Da anbefaler vi deg å lese videre for å få mer informasjon slik at du kanskje blir overbevist om å bruke den. Uansett hva du velger å gjøre er det greit med info, så les videre!

  Kurs i Shopify: starte nettbutikk | Utdannet.no

  Hva du bør vite om Mobilverkstedet

  Dette er en butikk lokalisert i Sandefjord, hvor de også har sitt lager. Det er positivt for mange, og det betyr jo også at produktene blir levert fort og at du er beskyttet av norsk lov skulle noe gå galt. Det er ikke like lett å forsterke om du handler i utlandet. Du har 14 dagers åpent kjøp, men gratis frakt virker ikke å være en faktor her. Man vil jo uansett fikse telefonen, så det er ikke så mange opptatte av. Det er sånn at du kan sende telefonen din for reparasjon til butikken, eller så kan du bestille delene hjem og ordne det selv. Sistnevnte er kanskje en billigere metode, men om du ikke har så mye erfaring med det kan det være vanskelig. Du kan risikere å ødelegge noe som gjør en eventuell reparasjon enda dyrere. Men om du dog lærer deg hvordan så kan det ha fordeler, i at det blir veldig mye billigere å fikse. Valget er ditt!

  Hva du kan kjøpe

  Fokuset ligger på telefoner og deler til telefoner. Du kan kjøpe skjermer, men du kan også kjøpe fungerende telefoner, som har blitt reparert. Alle deler som finnes for en smarttelefon kan du kjøpe hos Mobilverkstedet, utenom prosessor og slike ting så klart. Men batteri, høyttaler, vibrator og andre lignende deler finnes, både for iOS, Android og Huawei. Det er også mulig å kjøpe verktøy som trengs for å åpne telefonene, så du har det tilgjengelig. Utvalget for slike ting er veldig godt og det kunne jo vært interessant å teste det ut en gang for å se om man kunne gjort det selv.

  I tillegg har de andre produkter, men det er mer i tilbehørskategorien. Som blant annet Airpods og slike ting. På Mobilverkstedet har de lagt fram guider for hvordan du utfører ulike oppgaver på telefonen, noe som er bra av dem. Vi tror mange kommer til å like hva Mobilverkstedet tilbyr, så hvorfor ikke ta en titt selv for å se om du er enig?

  Har du brukt Mobilverkstedet?

  Om du har skriv til oss via skjemaet og fortell mer om det. Da hjelper du både oss og våre lesere!


  En introduksjon til Mobilverkstedet!

  Mobilverkstedet
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Mobilverkstedet

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Mobilverkstedet et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Mobilverkstedet. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Mobilverkstedet?

  Mobilverkstedet opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Mobilverkstedet nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!