Mira

Alle kundeanmeldelser

Mira

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Reima.com
Reima.com
1 Anmeldelser

Barn vekser snart og trenger mye klær. Årstider endrer hverandre og for hver årstid trenger vi forskjellige klær. Vindjakke...

Logo Eurotoys
Eurotoys
1 Anmeldelser

Leketøy er populært, og barn kommer alltid til å ha en forkjærlighet for de. Vi voksne liker de også, fordi de distr...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Adlibris
Adlibris
2 Anmeldelser

Dette er en av de nettbutikkene som er noe så sjeldent som at det har sitt hovedfokus på bøker, men på grunn av dens sukse...

Mira

Kjærligheten er ett av de beste tingene i livet. Om det er kjærlighet for et barn, en partner, venner eller familiemedlemmer. Er man så heldig at man har partner er det nesten en selvfølge at man liker å kose seg sammen. Det er også en selvfølge at skal man ha familie da må det litt kos til for å få det til å skje. Men så klart er det ikke alltid like enkelt, og man er ikke alltid klar for å få familie når man finner seg i en viss spesiell situasjon. Kondomer er alltid et alternativ for dem som ikke er klar for barn, men de er ikke det mest komfortable måten å ha samleie på, iallefall er det mange menn som sliter med det. Heldigvis finnes det andre muligheter. Fruktbarhetssjekker er en ny og trendi form for prevensjon, uten at man trenger prevensjonsmiddel. Finn ut mer om Mira ved å lese videre nedenfor. 

Om Mira 
Mira er leverandør av naturlig prevensjon for kvinner, i tillegg til støtte for dem som prøver å bli gravid. Målet til selskapet er å hjelpe kvinner med sin syklus og tilbyr den beste teknologien og informasjon for å hjelpe kvinner å nå sine mål. 

Produkter og Tjenester hos Mira 
Mira er et naturlig prevensjonsalternativ som følger kvinnens syklus for å estimere når kvinnen er frukstbar, og når det er trygt å ha samleie uten at man blir gravid. Naturlig prevensjonsmiddel er et alternativ for de som ikke kan, eller ønsker, å bruke andre prevensjonsmiddel som kondom, p-piller, spiral eller annet. Mira påstår å være en annerledes type naturlig prevensjon som identifiserer eggløsning raskere ved å følge syklusen din og hormonbalanse. Mira tilbyr seks dagers fruktbarhetsvindu og klar innsikt i hvor i syklusen din du befinner deg. Med Mira får man også numeriske hormon data som gir deg et presist nummer på LH og østrogen nivå, trender, og forstå hvordan de påvirker hverandre. Kunder får også personlig innsikt og syklusanalyse rett fra appen og deres støtte team. Appen deres er gratis og gir deg tilgang til Mira samfunnet, fruktbarhet og lærestoff, bonuser og andre fordeler. Mira tilbyr ikke bare å gi deg informasjon om når du ikke er fruktbar, men også når du er mest fruktbar, som gjør det enklere og raskere å bli gravid. 

Mira tilbyr gratis internasjonal levering ved bestillinger over en viss verdi, som varierer med land.  Starterpakken av Mira er returnerbar og har 90 dagers returrett. Mira er ikke et billig prevensjonsalternativ, og man regne med å betale minst over 700kr per måned for Mira Fertility Wands og annet som trengs for å sjekke syklusen din. Selskapet har en veldig moderne og brukervennlig nettside. 

Komplimenter, Klager og TIps til Mira 
Mira er mer enn bare et naturlig prevensjonsalternativ, men hvor bra er egentlig produktet? Har du erfaring med Mira setter vi stor pris på om du kan gi oss en liten tilbakemelding om din opplevelse. Skriv en kundeanmeldelse hos oss med dine oppfattninger om pris, kvalitet, læremidler, eller annet du mener andre kunne ta nytte av.