NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Microsoft

  En introduksjon av Microsoft er kanskje ikke veldig nødvendig, fordi alle kjenner til dette selskapet. De aller fleste av oss har brukt et system laget av de, og de er verdenskjent for videreutviklingen av datamaskinsystemet Windows. De er også svært kjente på grunn av sin tidligere eier og grunnlegger, Bill Gates, som i lang tid var verdens rikeste mann på grunn av Microsoft. Men til tross for at de er kjent for datamaskiner så er Microsoft involvert i mange flere og varierte områder enn bare datamaskiner. Så la oss ta en titt på dette gigantiske selskapet, og se om vi kan lære noe nytt om det.

  Informasjon om Microsoft

  Microsoft er faktisk et eldre selskap enn du kanskje skulle tro, da det ble grunnlagt helt tilbake i 1975 av Gates og Paul Allen. Det er mye en kan fortelle om Microsofts historie, men det er ingen tvil om at de ble først verdenskjent med operativsystemet Windows, som er kanskje et av de aller viktigste gjennombruddene i menneskehetens historie, og kanskje der du leser denne artikkelen nå. Det var i 1985 at den første versjonen av Windows ble lansert, med Windows 1.0. Da Windows ble operativsystemet "hele" verden begynte å bruke da datamaskinen ble allminnelig så eksploderte Microsoft i størrelse og verdi, og de er en av verdens absolutt største selskap i dag enda.

  Hva du kan kjøpe og få hos Microsoft

  Utvalget av produkter og ting du kan kjøpe som har Microsoft sitt navn er enormt. Det er ikke bare operativsystemet, eller Xbox, men alt som har med datamaskiner å gjøre, som laptoper, program som Office og lignende. I det hele tatt er det et veldig komplett tilbud de har, noe som er naturligvis forklarende for deres fortsatte vekst. Hva enn du er ute etter til å kjøpe av teknologiske produkter til noen du er glad i, for jul eller bursdag, så kan du finne noe som har Microsoft i navnet. De har også produkter som hjelper skoler og elever, spesielt de som har lærevansker og de har til og med fått fingrene sine på bilindustrien, ved å utvikle operativsystem for merker som BMW og Audi. De hjelper med løsninger for bortimot alle typer av teknologiske utviklinger som kommer og er du som sagt ute etter en laptop, så kan Microsoft hjelpe deg også med det.

  Fornøydhet med Microsoft

  Microsoft er populært, kanskje først og fremst fordi de er så langt fremme i folks bevissthet, at folk ikke kjenner til andre system og lignende selskap. Apple eksisterer jo, men de er mer knyttet til telefoner, som iPhone, noe som er en stor årsak til at Microsoft la ned sin egen mobiltelefonavdeling, da de ikke kunne konkurrere med Apple og Samsung. Og det er klart, folk har visse problemer med Windows, og de liker kanskje ikke noen aspekter av det, men det er det aller største og mest populære i verden, og med god grunn.

  Hva synes du om Microsoft, og ville du anbefalt en Xbox eller kanskje en laptop fra Microsoft? Fortell oss!


  Visuell AI med Microsoft

  Microsoft
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Microsoft

  Din rangering

  FAQ

  Er Microsoft et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Microsoft. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Microsoft?

  Microsoft opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Microsoft . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!