Member XXL

Alle kundeanmeldelser

Member XXL

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub

InkClub

1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard

Stayhard

1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff

Coolstuff

1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex

Lindex

1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Member XXL

Er du misfornøyd med størrelsen på dine edle deler? I dag har medisin og kunnskapen kommet en lang vei. Det finnes tusenvis av selskaper der ute som påstår at de kan hjelpe deg med utseendet, og også noen som påstår at de kan gjøre dette uten at du trenger å gå under kniven. Uansett hva du tenker om dine private deler, så har dette området fått et helt ekstremt fokus de siste årene. Utseendet har liksom aldri vært viktigere enn det er i dag. Men er dette egentlig sant? Hvem er det egentlig som bryr seg om hvordan du ser ut? Slike spørsmål er det verdt å fundere på. Uansett så finnes det selskaper som tjener penger på dette området, og sier at de kan forandre utseendet ditt. Member XXL er et selskap som påstår å tilby akkurat dette. Om du er interessert og vil vite mer er det bare å lese videre. 

Om Member XXL
Selskapet skryter om forskning som var gjort på en gruppe med 90 menn mellom alderene 22 til 50 år. Attpåtil gav de halve gruppen en placebo, og resten Member XXL produktet i bare 12 uker. Visstnok etter denne tiden fikk mennene som tok Member XXL økt penisstørrelse på gjennomsnittelig 5cm. Tilfredshet ved kjøp var også testet. Det skal sies at dette "eksperimentet" ikke har mye å si på resultatene. 90 menn er en liten gruppe, og 12 uker er ikke lang tid. Lurer på hva som skjedde etter de 12 ukene? Varte den økte penisstørrelsen, eller krympet den tilbake til normal størrelse? Det finnes ingen informasjon på nettsiden om selskapet eller hvem som eier det. 

Produkter og Tjenester hos Member XXL
Member XXL selger penisforstørrende produkter til menn. De markedsfører Male Enhancement Gold Standard som en inngrepsfri måte å forstørre penis på, hurtigvirkende kapsler, fortykning og forlengelse av penis med opp til 9cm, forbedret sex, og høyeste kvalitet og trygghet. De tilbyr en 90 dagers penger tilbake garanti. I følge selskapet forstørres penis etter første dagen. De tidligste forandringene er synlige etter tre uker med en gjennomsnittelig økning på 2cm, opp til 6cm etter en måned og 8cm etter tre måneder. Produktet er påstått å være sammensatt av 100% naturlige ingredienser, og har vært utviklet i over 20 år. De påstår også at ingrediensene forbedrer sirkulasjonen, øker lysten og forbedrer seksuell respons og nytelse. Member XXL er visstnok utformet basert på følgende ingredienser, med andre ord inneholder de ikke disse ingrediensene, men noe basert på disse, hva enn det betyr! Ingrediensene er som følger, 1-arginin, bukkehornekstrakt, palmetto-ekstrakt, tribulus terrestric ekstrakt, kinesisk magnoliafrukt, koreansk panax ginseng, safran og... svart pepper...?

Komplimenter, Klager og Tips til Member XXL
Har du lyst å prøve et penisforstørrende produkt? Da burde man kanskje få en genuin tilbakemelding fra noen som har erfaring med å ha prøvd produktet tidligere. Er dette produktet troverdig? Har det i det hele tatt noen effekt? I tilfellet, varer effekten etter at man har sluttet å ta produktet? Hvor dyr er egentlig produktet? Hvordan er kundeservicen. Dette er viktige spørsmål. Om du kan svare på noen av disse setter vi stor pris på om du skriver en kundeanmeldelse her.